- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
- 53
Kızlar daha önceki konumda biriyle bir arkadaş vasıtasıyla telefon üzerinden ön görüşme yaptığımı söylemiştim hatta ilgisiz gibi gelmişti. Haftasonu uzak bir mesafeden kalktı geldi, kafa yapılarımız aynı, duygusal bir bağ yok ki şun anda o zaten olmaz ama az evvel de dediğim gibi düşünce ve bakış acılarımız aynı.Derken bir sorun çıktı ; şöyle ki adam bana bir kulağının hiç duymadığını söyledi, ve bunu bir konudan konusurken, önemsz bişeymiş gibi söyledi halbuki ben ilk defa o anda öğrendim, sanırım o benim bildiğimi düşünüyordu. İletişim sırasında sıkıntı yaşamadık hatta söylemese belki farketmezdim. Sordum o da kapalı alanda sıkıntı yaşamadığını, açık alanlarda sıkıntı olduğunu söyledi. Ben bu konuyu bilmediğimi ona söylemedim, incinmesin diye. Aracı arkadaşıma sonradan söyledim meğer o da bilmiyormuş. Şimdi annemden bahsedeyim size ; bu kişi gündeme geldiğinde bile uzaktır olmaz diyordu (ki benim için de uzaklık mesele ama ben ısınırsam bi şekilde başederim diyordum) ,görüştüğümüzü felan şu an bilmiyor. Ailem özellikle annem açısından bu çok büyük bir problem ve yüzde yüz yok diyecekler. Annem her şeye takan ve sürekli onu dile getiren, psikolojimi etkileyen biri, kendisi de cevre ne söyler den korkan, cevreyi umursayan biri. onun yüzünden ben de kim ne der e takılan biri oldum.Bu duruma hayli hayli yok diyecektir öğrendiğinde. Böyle bi konuyu gizlemek de olmaz. Sizce ne yapayım duygusal bir bağ olsa, aşk olsa belki herşeye rağmen cabalardım, ama bu durumda o riski göze almaya korkuyorum, sonrasını annemden, cevremden etkilenip onu da kendimi de mutsuz edersem ya..
Siz olsanız ne yapardınız, ne önerirsiniz bana ? gerçekten çıkmazdayım