- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi atmosfer39
Başka huyları da varsa hiç değmez çekmeye bence. Nasılsa kızının düzeni de varmış. Adam düzgün olaydı eski karısı boşamazdı. Kimbilir ne kadar daraldı ki evladını da bırakmış gitmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette hayır.Beğeni alma umuduyla mı yazdın
2.evliligim olmasaydı düşünmezdim belki ama suan cok zor durumdaym kafam cok karışık kücük yer sonuctaBaşka huyları da varsa hiç değmez çekmeye bence. Nasılsa kızının düzeni de varmış. Adam düzgün olaydı eski karısı boşamazdı. Kimbilir ne kadar daraldı ki evladını da bırakmış gitmiş.
Evlenirken kendi kızınızın durumunu konuşmadınız mı ?Abla abi iliskisi var aramizda tatil tablet genc odası vs her türlu imkan veriliyor yani ben calistigim icin benim kizim annemde onun oglu annesinde kaliyor esimin babasi hasta oldugu icin cocuk bizde kaliyor sabah esim arabayla annesine brakip ise gdiyor benim kz bende kalmaya gelmiyor zaten odamda koltuk var diyo ananemde enazindan yatagim var diyo
Çok üzücüEvlenirken hersey konusuldu ama hepsi lafta kaldı resmen kandırildm
Onun cocuğu 9 yasnda benim kizim 13 yasnda benim cocuguma surekli büyük muamelesi yapiyo ayrimcilik üst seviyede cocuklarin arası şükür cok iyi ama benim ailemin durumu fazla iyi degil esimin ailesinin iyi onlar torunlarına herseyi aliyolar yapiyolar benim kizimin boynu hep bükük ben almaya calisiyorum esim diyo cocuguma ben almadm halasi alms kizada alamam teyzesi alsn
Evlenirken hersey konusuldu ama hepsi lafta kaldı resmen kandırildm