NE YAPAYIM BEN BU ADAMA NASIL DAVRANAYIM !!!

Başka huyları da varsa hiç değmez çekmeye bence. Nasılsa kızının düzeni de varmış. Adam düzgün olaydı eski karısı boşamazdı. Kimbilir ne kadar daraldı ki evladını da bırakmış gitmiş.

Başka huyları da varsa hiç değmez çekmeye bence. Nasılsa kızının düzeni de varmış. Adam düzgün olaydı eski karısı boşamazdı. Kimbilir ne kadar daraldı ki evladını da bırakmış gitmiş.
2.evliligim olmasaydı düşünmezdim belki ama suan cok zor durumdaym kafam cok karışık kücük yer sonucta

Abla abi iliskisi var aramizda tatil tablet genc odası vs her türlu imkan veriliyor yani ben calistigim icin benim kizim annemde onun oglu annesinde kaliyor esimin babasi hasta oldugu icin cocuk bizde kaliyor sabah esim arabayla annesine brakip ise gdiyor benim kz bende kalmaya gelmiyor zaten odamda koltuk var diyo ananemde enazindan yatagim var diyo
Evlenirken kendi kızınızın durumunu konuşmadınız mı ?
Kiminle yaşayacağı gibi.

Onun cocuğu 9 yasnda benim kizim 13 yasnda benim cocuguma surekli büyük muamelesi yapiyo ayrimcilik üst seviyede cocuklarin arası şükür cok iyi ama benim ailemin durumu fazla iyi degil esimin ailesinin iyi onlar torunlarına herseyi aliyolar yapiyolar benim kizimin boynu hep bükük ben almaya calisiyorum esim diyo cocuguma ben almadm halasi alms kizada alamam teyzesi alsn

Ne kadar insanlık dışı durumlar ya. Alıyorlarsa ikisine de alsınlar, madem durumları var, bir çocuğu sevindirmeyi çok mu görüyorlar?
Ben çocukken o ayrımcılığı akrabalardan çok yaşadım, çocuktum ses çıkartamıyordum ama içimde öyle yara oldu ki, büyüdüm o kişilerle selamı kestim. Kızınız ergenlik döneminde. Neler yaşıyor neler hissediyordur o şimdi. İleride sizi suçlayabilir bile bu günler nedeniyle. Şimdiden sizinle kalmak istemiyor . Ne kadar üzücü bir durum.
İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor, ya günahsız bir çocuk. Hiç mi düşünmüyorlar biz bunu alınca o çocuk aynı evde ne düşünür ne hisseder????
Ben 3. Evliliğimde boşanma aşamasındayım. Yerinizde olsam, kızımla kendime yetecek maddi gücüm var der, kim ne derse desin umrumda değil der çeker giderdim o evden.

Evlenirken hersey konusuldu ama hepsi lafta kaldı resmen kandırildm

calisiyosaniz siz yapin durumlari iyiyse sizin paraniza karismiyodur heralde

gidin alin kiziniza oda merhametsizler ya

belkide kiziniz siz uzulup arada kalmayin diye oyle diyo gelmiyo

Bak bu adam değişmez. Ömrünü yeme bunla. Elalem ne der diye düşünme. Sonuçta o dört duvar arasında mutsuz olan sensin.

Al karsina konuş neyi neden yaptığını sor. Verdiği cevapları düşün taşın tart. Ama bence konuş en guzeli içinde ne var ne yoksa soracak söyleyecek söyle rahatla.

Back
X