ne yapayim ben bu adami

mavimira

olur olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
227
155
Evlendigimizden beri annesi ve çevresindeki kadınlar gibi olmamı bekliyor. Dışarda çalış eve gel her ise yetiş sus dediğimde sus dirdir etme. Bırak beni bilgisayarda oyun oynayayim onu bırakıp telefonu alayim bide televizyona bi film açayım sen ister izle ister izleme. Kimsin ki sen itiraz edince de sinirlenir sus konuşma der. Artık öyle biktirdiki kendinden evlendigime pişman olmak bi taraftan nerde hata yapıyorum diye düşünmek bi taraftan. Hayat boyle mi olmak zorunda böyle yaşanmasi zor. Herşey kadının sırtında. Sorsam biz zayıf varliklariz onlar güçlü peki neden durum böyleyken bi çok şeyi biz yapmak zorunda kalıyoruz. Bıktım vallahi bıktım...

gerçektende nekadar sinir edici bi eş tipi.. maddi durumunuz çok kötü değilse çalışmayın evinizin hanımı olun en.azından okadar yormamis olursunuz kendinizi..?

Bagrintisina tribine bakmayacaksiniz kafasina sokana kadar siz de onun gibi olacaksiniz.. İstediği kadar küssün bagirsin isterse evi yıksın.. Boyle kocaya boyle es diyeceksin bakacaksin keyfine elini surmeyeceksin hicbir seye

eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz onu bu tavrından vazgeçirmek için kararlı olun ve istemediğiniz hiçbir şeyi ısrarla yapmayın ki anlasın cariyesi olmadığınızı

Acaba çevresindeki kadınlar gerçekten de dediği gibi mi sanmıyorum siz robot değilsiniz her ise yetisemezsiniz erkek milleti evi pislik götürse farketmez sizde kendinizi çok yormayin temuzlikci tutun parasına acimayin sinirlenirsede sinirlensin sizde bağırıp çağırın çivi çıviyi soker

imkaniniz varsa çalismayin, evinizin hanimi olun
al sana guçsuz kadin guçlu erkek deyin ..

Allah'a büyük konuşmak istemiyorum ama böyle adamla ömür geçiremem herhalde ya. Evliliğe alışamadı bekide. Sizin ne hatanız olabilir ki.

Evlendigimizden beri annesi ve çevresindeki kadınlar gibi olmamı bekliyor. Dışarda çalış eve gel her ise yetiş sus dediğimde sus dirdir etme. Bırak beni bilgisayarda oyun oynayayim onu bırakıp telefonu alayim bide televizyona bi film açayım sen ister izle ister izleme. Kimsin ki sen itiraz edince de sinirlenir sus konuşma der. Artık öyle biktirdiki kendinden evlendigime pişman olmak bi taraftan nerde hata yapıyorum diye düşünmek bi taraftan. Hayat boyle mi olmak zorunda böyle yaşanmasi zor. Herşey kadının sırtında. Sorsam biz zayıf varliklariz onlar güçlü peki neden durum böyleyken bi çok şeyi biz yapmak zorunda kalıyoruz. Bıktım vallahi bıktım...
Kim demis kadinlar zayif erkekler gyclu diye? Kocan sen bayagi pasifize etmis, ozguvenin yerlerde. Kendini degersiz gorme

konuşmayı denediniz mi hiç, mutsuz oldugunuzu anlattiniz mi? Kaybetmekten korkmuyor belki de, bu kadar rahat olduğuna göre!

böyle adamları sabun fabrikasında sabun yapacaksın başka işe yaramazlar...

Degismiyorlar arkadaşım en kötüsü de onlar bu durumdan memnun ve yaptıklarında,, mantiklarinda hata yok :KK43:

yapmayın
mesela işten gelirken birşeyler atıştırın
eve yemek yapmayın
buzdolabına da not asın "sofrayı kurup - kaldırmama yardım etmeye karar verdiğinde bu dolapta yemek olur" diye
çok istiyorsa 2 yumurta kırıp yesin

yıkamayın
onun kıyafetlerini yıkamayın
üstlerine de not asın
kirlilerini sepete atmayı öğrendiğinde yıkarım" diye

onun kıyafetlerini ütülemeyin
tırım tırım aransın ne giyeceğim diye

alışveriş yapmayın
bırakın dolap tam takır olsun
not koyun "alışveriş yapmaya karar verdiğinde dolabı doldurabilirsin" diye

vb. vb. vb. vb. vb. vb.......................

yapabileceği işler için yapın bunları
madem sus diyor, susun sizde
gösterin, yaşatın sadece Hoppa

Eşiniz çok şey istiyor. Çok seviyorsa ev işini düzeni size yardımcı olsun yada kendisi yapsın!

her yardım et dediğimde mutlaka kavga çıkıyor. dünkü tartışmamızda bundan dolayı çıktı.tabi öncesinde ben yeterince sinirlenmiş sesimi çıkarmamıştım. üstüste geldi ve yine büyük bir patlama.

Kim demis kadinlar zayif erkekler gyclu diye? Kocan sen bayagi pasifize etmis, ozguvenin yerlerde. Kendini degersiz gorme

sırf bişeyler düzelsin basit şeyler için aramız bozulmasın diye sesimi çıkartmıyordum. ama o beni sindirdiğini istediğini yapabileceğini sanmaya başladı. dün ilk defa çok sert çıkış yaptı. tanıdığım adam o değilmiş gibiydi. bende gururuma yediremedim onunla aynı yatakta yatmayı salonda yattım.

Asla calismayi birakmayin ileride ne olacagu belli mi olur en mantiklisi yardimci almak.haftanin 3 gunu yarim gun alin keyfinize bakin arada gidin bakim yaptirin evde otursaniz boyle kocayla iyice bunalirsiniz

Şunu farkettim güçlü kadınların eşleri her işi kadınlara yıkmak istiyor.Nazlı kadınların eşleri de karısına yardım ediyor.

X