• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayim ben bu durumda.?

kal diyen kendi oldgu icin banada yalniz kalmak hosuna gitti gibi geldi
ama oyleyse neden dun gece alim seni filan dedi anlamadim.kafami karistrdi insallah yarin beni dahada uzcek bi sozu msji veya haraketi olmaz.stres istrmiyorum ve korkuyorum canimi skcak bsi olcak diye insallah hatasini anlar
anlar tabi ki. siz hiic sinirlenmeyn bebeginiz bu gereksz atismalardan daha degerli:) pisman olcginiz seyler de solemeyin hic yrn guzel uyanin...

Rica ederim... herkes yaşadığını bilir, ben kusmaktan hastanelik olurken, alt kat komşum sadece adet olmuyordu, yani kadının tek hamilelik belirtisi adet olmamasıydı, nasıl kıskanıyordum anlatamam... evine döndüğünde eşinle güzelce konuş, çok ağır geçiriyorum, bu dönemde en fazla senin desteğine ihtiyacım var de, anlayışlı olması lazım, ikinizin ortak parçası nihayetinde...:KK46:

cok sukur beni anlayan biri var yaaa
gercektrn dayanabilcegm.gbi bi durum degl. ararsa uzatmicam zaten ama sucu bana atp.beni uzmekten vazgecer insallah .tesekkurler yorumunz ve anlayisnz icin
Safra atana kadar kusmak üff çok zor arama sakın onun seni anlaması lazım tavrını koy o gelip alsın

Dr unla konusup durumunu anlat sana bir serum takmasini rica et. Vucut susuz kaliyor denge bozuluyor.

Kendi kendini dolduruşa getirme canım, esim benim iyiliğimi istediği için boyle söyledi diye düşünmeye çalış. Yok yalnızlığı sevdi yok benim kotu olmamdan bıktı bu düşünceler hep hormonlarindan kaynaklı. Sabah 8 aksam 11 çalışmak kolay birşey değil eşini de anla. Belli ki o da bunalmış. Yalniz olmak istese neden senle evlensin?
Bu çocuğu ikiniz isteyerek yapmadıniz mi? Otur konuş kocanla. Kendim için değil ama en azından senin evladını taşımam hatırına bir sure daha uzlaşmacı ol diye rica et. Allah korusun sen simdi üzülünce bebeğine birşey olsa vicdan azabı çekmeyecek mi? Daha 2 aylık hamilesin geçmez o günler başka turlu...

Kaç yaşındasınız? Eşiniz kaç yaşında? Ne kadar zamandır evlisiniz?

Back
X