Ne yapayım ben şimdi ? Bi bakarmısınız ...

boyle insanlara pabuç bırakmayın. Direk Savcılığa gidin şikayette bulunun. ifadeye çağıracaklardır . bi gözü korksun bakalım

babama soylıycem aksam dılekceyı verdım abla:ssz:

canım dediğim gibi babana mutlaka söyle seninde şansına nerden çıktı bu adam
keşke baştan numaranı değiştirseydin tatlım bu arada numaranı değiştirirsen yeni numaranı mutlaka banada bildir ulaşamaazsam sana meraktan çatlarım biliyorsun
canım dikkatli ol bu ara tek dolaşma ALLAH yardımcın olsun

ben sızın kadar rahat degılım cok sukur kı...
bana kalkıpta o..pu dıyen ınsanın aılesıne soylememek degıl o aıleyı rezıl rusva ederım

Aferim kimin kardeşi :46::46::46:tatlım en iyisini yapmışsın o kim oluyorki annene küfrediyor

Son düzenleme:
canım dediğim gibi babana mutlaka söyle seninde şansına nerden çıktı bu adam
keşke baştan numaranı değiştirseydin tatlım bu arada numaranı değiştirirsen yeni numaranı mutlaka banada bildir ulaşamaazsam sana meraktan çatlarım biliyorsun
canım dikkatli ol bu ara tek dolaşma ALLAH yardımcın olsun

Aferim kimin kardeşi :46::46::46:tatlım en iyisini yapmışsın o kim oluyorki annene küfrediyor

abla ben numaramı degıstırmem su ıs sonuclanana kadar sen merak etme degıstırırsem de senı ararım zaten
bu adam kım bılıyonmu eskı konudakı adam hanı benı arıyo demıstm ya

boyle insanlara pabuç bırakmayın. Direk Savcılığa gidin şikayette bulunun. ifadeye çağıracaklardır . bi gözü korksun bakalım

sıkayette bulundum ıns bıran once sonuclanır ...tek temennım bu suclunun yanına kalmasın

canım ben hatırlıyorum o konuyu ondan daha çok kızıyorum bu adama hiç yoktan başına bela aldın

abla nısanlanmıs utanmadan hala arıyor , baska kızlarla daha boyle konusuyormus rezıl onunla konusdanlarda rezıl aslında neyse...
ben enıstesını aradım hanı onceden yanyana calısıyorduk ya gecen gun aramıstım bak yıne benı aradı dıye
bugunde soyledım bıde utanmadan benım hatrım ıcın bu seferlıkte affet dıyo bn dedım ok yaydan cıktı artık sız dusunun

abla ben numaramı degıstırmem su ıs sonuclanana kadar sen merak etme degıstırırsem de senı ararım zaten
bu adam kım bılıyonmu eskı konudakı adam hanı benı arıyo demıstm ya

canım ben hatırlıyorum o konuyu ondan daha çok kızıyorum bu adama hiç yoktan başına bela aldın

abla nısanlanmıs utanmadan hala arıyor , baska kızlarla daha boyle konusuyormus rezıl onunla konusdanlarda rezıl aslında neyse...
ben enıstesını aradım hanı onceden yanyana calısıyorduk ya gecen gun aramıstım bak yıne benı aradı dıye
bugunde soyledım bıde utanmadan benım hatrım ıcın bu seferlıkte affet dıyo bn dedım ok yaydan cıktı artık sız dusunun

ne zamana kadar hatırına susacaksınız aman sende dikkatli ol tatlım
zaten bu tür konuşan kadınlarda çok , sözde namuslular ama herşey onlarda

Son düzenleme:
ne zamana kadar hatırına susacaksınız aman sende dikkatli ol tatlım
zaten bu tür konuşan kadınlarda çok , sözde namuslular ama herşey onlarda

adam öyle dıyo bana bende sen bu zamana kadar yapacagını yapsaydın dedım

ya aslında bişey yapamazda pislik yani kendi arayıp kyruğu sıkısınca siz susun duyulmasın diye saydırmıs belliki.Git savcılıga dilekce verde aklı basına gelsin hem suclu hem guclu sıze boyle bişey yasatmak hakkı değil ne oldugu ortaya cıkar ztn tutusur buda hayatı boyunca ona ders olur

senn kabahatli oldgun hiçbir yanı yok. babana söylemekten cekinme bence arkadaşların dediği gibi karakola mutlaka şikayet et.korkuların senden değerli değildir. bu pisliğin ne yapacagı belli de olmaz ihmal etme ama. mesajların ve aramaların dökümanını cıkartırlar orada zaten. benm bir arkadaşımında başına geldi oda ilk basta babasından cekndi ama söylemekten baska careside yoktu cnkü mahkemeleri falan duymamasına imkan yoktu .neyseki sikaytte bulndulr birkç mahkeme ve hallettiler. umarım senn içinde böyle olur

vuslatayolculuk ;
ben numarayı tanımadıgım ıcın bırkacgun once arayınca actım bu kım acaba dıye ..
sonra bu kendınıı tanıttı bn yıne tanımadım cunkı bu sahsı gormusluguım konusmuslugum fılan yok
bu bana dedıkı sen su nadıa degılmısın dedı o bılerek aradı yanı bn neden onunla konusayımkı sonucta nısanlı bır adam yanı, bana mutsuzum ıste bosubosuna nısanlandım basımı yaktılar bılmem ne deyıp sacmaladı bnde telefonu ısım var deyıp hemen kapadım zaten sonra tanıdıklara soyledım benı aramasın dıye

Anliorum sizi...
Ama benim demek istedigim hani Adamin ilk once derdini ogrenip sonra red cevabi vermek...
En azindan adami dinlemis olurdunuz..
Yani siz kotu yaptiniz demiyorum,dogru bisey yaptiniz ama bnim sundugmda baska bi yol :)

Arkadaşımında üniversitede başına böyle bir şey gelmişti bizde tehditlere aldırış etmeyip soluğu karakolda aldık. Öncelikte noktası virgülüne sizin anlatmanızı istiyorlar. Kimdir, kimin nesidir, telefonu niye açtın, sen ne dedin vs. Mesajları da göstermeden önce yine dile getiriyorsunuz ki arkadaşımın ki cinselliğe yakın şeyler yazmıştı yani bir kız olarak söylemek çok zordu. Polisler çekinmeyin söyleyin dediler ve cümleleri bile tek tek rapor ettiler. Daha sonra telefon alındı numara ve mesajlar noktası virgülüne not edildi. En son olarak imzanız alınıyor ve beklemeye koyuluyorsunuz. Bizim ertesi gün polisler çocuğu polis arabasıyla gelip okulda kantinden almışlardı. Önce karakolda sorgulanıyor ve siz şikayetçiyim dediğinizde rapor tutulup savcılığa aktarılıyorsunuz. Arkadaşım çok ufak bir tazminat almıştı 20 tl gibi bir şey yani bizdeki olay çocuğa susmuyorum ayaktayım, senden de korkmuyorum demek istememizdi. Nitekim oldu da çocuk mesajı bırak yolunu bile değiştiriyordu:52:

Arada ki sayfayı atlamışım. Polisten polise fark ediyor demek ki :/ Ama genelde öyle maalesef niye derseniz polisler öyle şeyler görüyor ki bunlar cidden çok ufak kalıyor. Ama senin en büyük kazanmışlığın "senden mi korkucam" mesajını verip onu savcılığa kadar sürükleyebilmiş olman olacak. Ailesi de biraz evladına hakim olsun. Nişanlısı da duyar inşallah da tez zamanda kurtulur.

Arkadaşlar tipik bi'asılma vakası demeyin çoğu şey böyle küçümsediğimizden ileri, kötü sonuçlar olarak bize geri dönüyor zaten. Bi'adım daha ileri gitmeyeceğini bilemeyiz oyüzden susmak onu daha dip cesaretlendirmiş olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
senn kabahatli oldgun hiçbir yanı yok. babana söylemekten cekinme bence arkadaşların dediği gibi karakola mutlaka şikayet et.korkuların senden değerli değildir. bu pisliğin ne yapacagı belli de olmaz ihmal etme ama. mesajların ve aramaların dökümanını cıkartırlar orada zaten. benm bir arkadaşımında başına geldi oda ilk basta babasından cekndi ama söylemekten baska careside yoktu cnkü mahkemeleri falan duymamasına imkan yoktu .neyseki sikaytte bulndulr birkç mahkeme ve hallettiler. umarım senn içinde böyle olur

ben o kısıden korkmuyorumne olacaksa olsun bundan sonra hıc onemlı degıl yaptıklarının hesabını verecek

demekki bu çocuk tam bir baş belası yazık nişanlısına

Savcılığa gidin. Nişanlısı da anlasın nasıl biriyle birlikte olduğunu.

Anliorum sizi...
Ama benim demek istedigim hani Adamin ilk once derdini ogrenip sonra red cevabi vermek...
En azindan adami dinlemis olurdunuz..
Yani siz kotu yaptiniz demiyorum,dogru bisey yaptiniz ama bnim sundugmda baska bi yol :)

daha ne olabılırdı anlamadım yani? bunlardan daha agır kufur var mı

Arkadaşımında üniversitede başına böyle bir şey gelmişti bizde tehditlere aldırış etmeyip soluğu karakolda aldık. Öncelikte noktası virgülüne sizin anlatmanızı istiyorlar. Kimdir, kimin nesidir, telefonu niye açtın, sen ne dedin vs. Mesajları da göstermeden önce yine dile getiriyorsunuz ki arkadaşımın ki cinselliğe yakın şeyler yazmıştı yani bir kız olarak söylemek çok zordu. Polisler çekinmeyin söyleyin dediler ve cümleleri bile tek tek rapor ettiler. Daha sonra telefon alındı numara ve mesajlar noktası virgülüne not edildi. En son olarak imzanız alınıyor ve beklemeye koyuluyorsunuz. Bizim ertesi gün polisler çocuğu polis arabasıyla gelip okulda kantinden almışlardı. Önce karakolda sorgulanıyor ve siz şikayetçiyim dediğinizde rapor tutulup savcılığa aktarılıyorsunuz. Arkadaşım çok ufak bir tazminat almıştı 20 tl gibi bir şey yani bizdeki olay çocuğa susmuyorum ayaktayım, senden de korkmuyorum demek istememizdi. Nitekim oldu da çocuk mesajı bırak yolunu bile değiştiriyordu:52:

Arada ki sayfayı atlamışım. Polisten polise fark ediyor demek ki :/ Ama genelde öyle maalesef niye derseniz polisler öyle şeyler görüyor ki bunlar cidden çok ufak kalıyor. Ama senin en büyük kazanmışlığın "senden mi korkucam" mesajını verip onu savcılığa kadar sürükleyebilmiş olman olacak. Ailesi de biraz evladına hakim olsun. Nişanlısı da duyar inşallah da tez zamanda kurtulur.

Arkadaşlar tipik bi'asılma vakası demeyin çoğu şey böyle küçümsediğimizden ileri, kötü sonuçlar olarak bize geri dönüyor zaten. Bi'adım daha ileri gitmeyeceğini bilemeyiz oyüzden susmak onu daha dip cesaretlendirmiş olacaktır.

günaydın kızlar öncelıkle hepınıze tesekkur ederım bana destek oldugunuz yanımd oldugunuz ıcın ,
ınanın olanlarda en ufak kabahatım yok ıyılık yaptıgım ınsan yuzunden basıma gelene bakın bır daha da kımseye ıyılık yapmıycam gozumun onunde aclıktan geberse dahı goturup ıse sokmuycam ben bu kufurlerı haketmedım sucum ne yanı nısanlı bı adamla konusmamak bnmle bıkac gun konusup gonul eglendırecektı sonra ben nadia yla konustum dıye orda burda konusacaktı ben esınden ayrılmıs bı ınsanım bunları kaldıramam...
babama soylemıs annem dun bende aksam aradım baba eve gel konusalım dedım benım haberım var dedı bn hallettım o ısı dedı
bu sabah sordum yıne cocugu gormus sormus neden boyle yaptın dıye cocukta demıskı ben sadecve bır kere aradım kufur yazmadım demıs bende hersey ortada ve bellı gorusucez dedım en cok babamın bu umursamaz tavrı uzdu benı herseyıne dıkkat et adımını atarken dusun dedı zaten dusunuyorum dedım sen zararlı cıkarsın bu ısten olan sana olur o erkek senın adın cıkar dedı ve cok kırdı benı sızce bır baba bu durumda ne yapmalı:ssz:

Back
X