• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım ben şimdi

prenses_1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
175
1
96
Eskişehir
Merhaba bayanlar bende yazmak fikirlerinizi almak istedim 4.5 yıldır süren güzel bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz sevgilim çok kıskanç pek fazla kimseyle görüşmemi gezmemi pek istemz bende o bugüne kadar ne söylediyse yaptım yine yaparım çünkü değer bir insan dün onu askere yolladım ve bana yalvardı resmen ne olursun ben gelene kadar çalışma şu anda iş arıyorum da aklım sende kalır paraya ihtiyacım var dedim benim yeterince param var sana yollarım falan dedi ama kabul etmem böle bişiyi sonuçta tamam dedim ama çalışmamda lazım napıyım ben şimdi

seni bu kadar kısıtlamamasını söylemekle başlayabilirsin canım. O farketmese de senin de sabrının biteceği yer olur. Aşırı kıskançlık bir yerde boğar ilişkiyi.. Naçizane fikrim..

Kendin için hiçbişi yapmıcak mısın? sen kendi kararlarını kendin verebilirsin sen ona ansıl saygı duyuyorsan oda duymalı.. bunda kıskançlık yapılcak bi durum göremedim açıkcası..:44:

flört ederken çalıştırmayan adam evlenince perdeye işaret koyup yoklar camdan baktınmı bakmadınmı diye:6:

Sevdiklerimizin kararlarına boyun eğip hayatı kaçırdıktan sonra burda gelip başlık açıyoruz işte. Onu dedi bunu dedi beni üzdü ağlattı.

Dik durun, taviz vermeyin bu kadar, güven verin ve ekonomik özgürlüğünüz elinizde olsun.

yaşın kaç bilmiyorum ama sırtını ona yaslayıp hayat yaşayabileceğini düşünmek yerine kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenmelisin:74:

Merhaba bayanlar bende yazmak fikirlerinizi almak istedim 4.5 yıldır süren güzel bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz sevgilim çok kıskanç pek fazla kimseyle görüşmemi gezmemi pek istemz bende o bugüne kadar ne söylediyse yaptım yine yaparım çünkü değer bir insan dün onu askere yolladım ve bana yalvardı resmen ne olursun ben gelene kadar çalışma şu anda iş arıyorum da aklım sende kalır paraya ihtiyacım var dedim benim yeterince param var sana yollarım falan dedi ama kabul etmem böle bişiyi sonuçta tamam dedim ama çalışmamda lazım napıyım ben şimdi

Tipik Türk erkeği yapısı sevgiliniz demek ki..
Şimdi askere kısa dönem mi uzun dönem mi gitti sevgiliniz?
Eğer uzun dönemse sevgi karın doyurmaz biliyorsunuz.
Bir buçuk sene ailenizden mi geçineceksiniz yoksa sevgilinizin yollayacağı para ile mi?
Neden daha evlenmeden önce sevgilinizin göndereceği paraya muhtaç yaşayasınız ki?
Kısa dönemde hadi bi derece beş altı ay gider gelir sizde o kadar geçmişin hatrına harcamalarınızdan kısıp ailenizin bütçesinden geçinirsiniz...ki kısada olsa işe girseniz daha iyi olurdu.
Sizin bu konu hakkında yorum beklemeniz sanki sevgilinizin göndereceği parada gönlünüz olduğu için.
Bence unutun böyle birşeyi siz kendi ayaklarınızın üstünde durmaya bakın imkanınız varsa tabi çalışmaya..

insan sevdiği için bazı şeylere katlanabilir benimde dediğim olur bu ilişkide benim de söz hakkım var üstümde ipleri tamamende eline almış değil bu durumu kıskançlıktan yaptığını düşünmüyorum ben beni seviyor ve aklı bende kalacağı için bunu söledi onu nasıl ikna ederim aklının bende kalmaması için ne yaabilirim bu tür yorumlara ihtiyacım var. benim ekonomik özgürlüğüm var zaten ben üniverste mezunuyum neyi nasıl ne kadar yapabilceğimde biliyorm bugünlerde hassas olduüum için fikre ihtiyacım var sadece

Ohoooooo sen şimdiden iplerini vermişsin eline.....

Işin konusunda, arkadaş çevren konusunda sana bukadar baskı yapmaya hakkı yok , kaldıki henüz evli bile değilsiniz.....

Anlıyorum onu mutlu etmeye çalışıyorsun.....peki onu mutlu etmek için yaşıyorsan senin mutluluğunu kim düşünecek....

Askerdeyken kafası rahat olsun,aklı sende kalmasın diye , sana yalvarıyor çalışmaman için...ki kendisi rahat edecek orda...bu kadar bencilliğide pesss ...

Bu derece kıskanıyorsa seni , bilki bu insan kendine güveni sıfır biri..

İyi bir iş bulduktan sonra neden çalışmayasınız ki?Erkek arkadaşınız kıskançlıktan dolayı yapmıyorsa neden çalışmanızı istemiyor o askerdeyken?Üstelik ünv mezunusunuz gayet iyi iş de bulabilirsiniz.

Kusura bakmayında çok saçma yorumlar yapıosunuz yok sevgilimin göndereceği paradaymışım ben kabul etmem yazdım böle bişiyi doru okuyup doru anlayın önce ben napabilirimde onu ikna ederim ne söyleyebilirim diye yardım istiorum abuk sabuk yorumlar yok ben onun sırtıncak geçincek biri olsam zaten burda sizden fikir istemezdim nasıl ikna ederim die yada ben yanlış anlattım bilmiyorum

Valla ne kadar taviz verirsen o kadar kaybedersin. Sonuçta ikinizinde ayrı ayrı hayatları var. Ne kadar birmiş gibi görünsede. Ama sen fazla taviz verdiğinden şuanda bunu engellemen daha zor. Keşke byle alıştırmasaydın. güzel bir dille anlat çalışmak istediğini sadece para için değil zaman geçirmek için olduğunu söyle. hatta şunu bile diyebilirsin sende askerdesin kendimi oyalamam için buna gerek duyuyorum yoksa yokluğuna dayanamam gibi ne bilim işte :D Allah kolaylık versin canım.

doğru yorum yapabiliyordun neden yorum/yardım istiyorsun ki.. Herkesin özgürce fikir beyan etmesinden rahatsız olmamalısınız konu sahibi arkadaşım.. beğeneceğiniz yorumlar yapalım istermisiniz???

Kusura bakmayında çok saçma yorumlar yapıosunuz yok sevgilimin göndereceği paradaymışım ben kabul etmem yazdım böle bişiyi doru okuyup doru anlayın önce ben napabilirimde onu ikna ederim ne söyleyebilirim diye yardım istiorum abuk sabuk yorumlar yok ben onun sırtıncak geçincek biri olsam zaten burda sizden fikir istemezdim nasıl ikna ederim die yada ben yanlış anlattım bilmiyorum

Öncelikle sakin olmanı öneririm cnm çünkü herkesin aynı fikirde olmasını bekleyemezsin. Farklı farklı fikirler ortaya dökülsünki sende bunların değerlendirerek neticelendirebilesin sorununu. Bi kere herşeyden önemlisi sen biliosun derdinin para olmadığını öyle olsa zaten konu açmazdın ne yapmalıyım die.Gönderirdi sana parayı çalışmazdın sende değil mi? O yüzden bu tarz yazman hoş değil.

merhaba konu sahibi benim erkek arkadaşımda çok kıskançtı..bende askere yolladım..15 ay bir fiil bekledim. askerde olduğu için kafası karışık içinde kaygıları var herhalde onunla güzel bir dil ile konuş kendini topluımdan soyutlamak istemediğini o gidince her şeyin senin için zaten çok zor olacağını fln anlat. ilişkinizi kimseden saklamadığını falan söyle. ya da herkeze sözlüyüm ben diyorum de..

insan sevdiği için bazı şeylere katlanabilir benimde dediğim olur bu ilişkide benim de söz hakkım var üstümde ipleri tamamende eline almış değil bu durumu kıskançlıktan yaptığını düşünmüyorum ben beni seviyor ve aklı bende kalacağı için bunu söledi onu nasıl ikna ederim aklının bende kalmaması için ne yaabilirim bu tür yorumlara ihtiyacım var. benim ekonomik özgürlüğüm var zaten ben üniverste mezunuyum neyi nasıl ne kadar yapabilceğimde biliyorm bugünlerde hassas olduüum için fikre ihtiyacım var sadece

Peki o zaman..
Aklı sizde kalacağı için sizde ona yardımcı olun.
Sevgilinizin göndereceği paraya amenna deyip oturun evinizde.
Kusura bakmayın sizin istediğiniz yorumları yapmadığımız için.
Aylık maaşınız ne kadar olacak nişanlınızla bunu belirleyin derim.

İpleri bu kadar eline verirsen ilerde başın çok ağrır...
Ben bunu bilir bunu söylerim...

evet belki biraz çocukca gelecek ama idare etmen gerekir çünkü güçlü düşünemiyorlar askere giderken başlıyor o pdikoloji her ne kadar güçlü durmaya çalışsalarda içlerindeki kaynayan şey başka var. üstelik çalışmadan gelen paraların hesabını ailene nasıl vereceğini fln söyle. kesinlikle kabul edemem diye söyle bence

O buradayken çalışabiliyorsun.O gidince çalışamıyorsun.
Neden ? Aynı işyerinde mi çalışıyordunuz ? İşe O mu getirip götürüyordu seni ?
Sen çalışma gör bak yarın da kalkar evden çıkma ben gelene kadar der.
Senin kendi doğruların yok mu ? Neden hep onun doğrularıyla yaşamak zorundasın ?

Back
X