Ne yapayım ben şimdi

Teşekkür ederim tabiki herkes aynı fikirde olcak die bişy yok ama karakterimede gidio bu durum ben napıyım şimdi derken göndereceği parayımı kabul ediyim çalışıyımmı yoksa anlamında bir soru sormadım belki yanlış anlayanlar oldu bilemicem ben böle bişi zaten kabul etmem sadece nasılen ikna ederim çalışmak istiyorum die 6 ay yapcak kısa dönem 1.2 ay önce eski işimden çıktım sıkılıyorumda zaten sadece kendi paramı harcamaya alıştım ailem bana her türlü bakar

canım tabiki ailen sana hertürlü bakar fakat enbaşta boyun eğme derim ben şuan 5.5senelik evliyim benim eşimde sevgiliyken inannılmaz kıskançtı anlatsam şok olursunuz bende asker yolu bekledim 15ayhemde evliyken çok zor oluyo ama hem beklemek, özlem birde evde oturursan kafayyı yersin en iyisi güzel yoılla alttan gir üsten çık yala bala dediğini yaptır ben çok yüz veriyodum şimdiki aklım olsa inan biçok şeye boyun eğmezdim bukadar senelik evliyim vede daha busene rahatım kışkançlık felaket bişey sevgiliyken yine insanın hoşuna gidiyoda evlenince resmen biara hayata küsüyodum insan boğuluyo hiçbişeylede mutlu olamıyosun kıskançlık denildimi :62:hakkında ne hayırlıysa ona karar ver canım hayat senin:))

Merhaba bayanlar bende yazmak fikirlerinizi almak istedim 4.5 yıldır süren güzel bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz sevgilim çok kıskanç pek fazla kimseyle görüşmemi gezmemi pek istemz bende o bugüne kadar ne söylediyse yaptım yine yaparım çünkü değer bir insan dün onu askere yolladım ve bana yalvardı resmen ne olursun ben gelene kadar çalışma şu anda iş arıyorum da aklım sende kalır paraya ihtiyacım var dedim benim yeterince param var sana yollarım falan dedi ama kabul etmem böle bişiyi sonuçta tamam dedim ama çalışmamda lazım napıyım ben şimdi

Valla nisanlini cok hakli buldum.Simdi isyerlerinde patronlarin yada calisanlarin tacizine ugrayan onca genc kiz varken.Allah vermesin bu sekilde bir saldiri olsa adam askerden gelip seni koruyamaz ki adami dinleyin.Güvenini sarsmayin .Askerlik psikolojisi cok agirdir.Adamin akli,ruhu,kalbi rahat olsun.Kazandigin paranin da bir bereketi olmaz birilerini üzersen be canim.

Neden çalışmaycakmışsın ayrıca o gelse bile çalışınca başında mı durcakmış ki ben askerden gelmeden çalışma diyor. İlginç valla kabul ettiyseniz bilemicem. Çalışan bayanlar ne için çalışıyormuş ki bu ona ters gelmiş anlamadım doğrusu :37:

Valla nisanlini cok hakli buldum.Simdi isyerlerinde patronlarin yada calisanlarin tacizine ugrayan onca genc kiz varken.Allah vermesin bu sekilde bir saldiri olsa adam askerden gelip seni koruyamaz ki adami dinleyin.Güvenini sarsmayin .Askerlik psikolojisi cok agirdir.Adamin akli,ruhu,kalbi rahat olsun.Kazandigin paranin da bir bereketi olmaz birilerini üzersen be canim.

Daha önce adam mı koruyormuş acaba? böyle düşünecek olursan eve kapatsın kendini.. tacize uğrarsa kendini koruyacak veya savunacak olgunluğa erişememiş bir insan kırsın dizini otursun evinde o zaman.. Fikrine katılmıyorum (sadece belirtmek istedim.. ):20:

Eski işyerimede gelirdi iş arkadaşlarımı falan tanırdı.sanırım şimdi uzak olduğundan kafasında ne düşünceleri var bilemiyorum ama bi şekilde ikna edicem artık

Aynı mantıktan hareket edelim; eşimiz/nişanlımız sıksık şehir dışına çıkıyor; bombalı saldırılardan, tacizcilerden, akli dengesi yerinde olmayan insanlardan şehirdışından gelip koruyamayacağı için hepimiz işten çıkıp evde oturalım.

Naptınız siz arkadaşım yaaaa... Askerlik psikolojisi, bu durum kullanılmaya başlandığında ağırdır. Eğer arkasına ben askerim seklinde saklanılırsa yaşanılacaklar kaçınılmaz olur.

Abartmayalım, birbirimizi gereksiz gazlara getirmeyelim.

Çalışma bencede aklı sende kalır yoksa otur evinde ailenin dizlerinin dibinde olurmu?

Mazaallah iş yerleri tehlikeli olur seni düşünmekten askerliğide bitmez ..

Ne oluyor bu gençliğe ya erkeklere bu kadar taviz vermeyin diye avaz avaz bağırıyoruz bir bireysiniz sizler köle değilsiniz lütfen bunları unutmayın gençler...

Sizde çalışıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam..İş yerinde bir sorun olduğunda ilk eşinizi mi arıyorsunuz gel bunlara haddini bildir diye yoksa siz gereken tepkiyi veriyormusunuz..Bırakın eşinizin kanatları altına sığınarak yaşamayı..Eşinizin size güvenmesini öğretin ki ilerde eşinizle sorununuz olduğunda eşinize söz söyleyebilecek özgüveniniz olsun..

ay canım erkek arkadasın
yabıkıde sozunu dınleyeceksın
kır dızını otur evınde....

canım arkadasım yapma daha bu kadar yolun basındayken tavız verme kendınden..
hayat senın hayatın ıster calısırsın ıster calısmazssın
ayrıca nıye bu kadar guvenmıyor sana erkek arkadasın
ınsan baskasınıda kendı gıbı bılırmıs..
o hesap galıba...

Geçen hafta kurum önünde ototparkçıyla birbirimize girdik. Kurumun otoparkının önünde mafyavari tipler otopark işletiyorlar. Vergi yok bilmm ne. Her akşam çıkarken olay yaşıyorum. En son geçen hafta patladım, birbirimize girdi bırpani bi tiple. Verdim ağzının payını oturdu.

Şuraya varmaya çalışıyorum; çok zor bir durumla karşıkarşıya kaldım ama eşim yanımda değildi. Silah kuşanıp kimseye saldırmaya calısmadı veya bana işten cık evde otur demedi :)

Hayat bu evde otururken de başımıza herşey gelebilir

Geçen hafta kurum önünde ototparkçıyla birbirimize girdik. Kurumun otoparkının önünde mafyavari tipler otopark işletiyorlar. Vergi yok bilmm ne. Her akşam çıkarken olay yaşıyorum. En son geçen hafta patladım, birbirimize girdi bırpani bi tiple. Verdim ağzının payını oturdu.

Şuraya varmaya çalışıyorum; çok zor bir durumla karşıkarşıya kaldım ama eşim yanımda değildi. Silah kuşanıp kimseye saldırmaya calısmadı veya bana işten cık evde otur demedi :)

Hayat bu evde otururken de başımıza herşey gelebilir

İşte arkadaşlar eşlerini ya da sevgililerini kırmamak adına kendilerinden böyle tavizler verip ne yapabilecklerini unutuyorlar daha sonra sorun olup tek başlarına kaldıkların da ben ne yapayı diye akıl danışıyorlar..

Burda o kadar konu okudum kadınların ezildiği, dövüldüğü ve aldatıldığı her birinde içim burkuluyordu ama artık üzülmüyorum nedense bir çoğuna.Çünkü kadınlar baştan her şeyi kabulleniyor ve alttan alıyor. Biraz kadın olarak bizlerin de acaba biz nerede yanlış yapıyoruz da bu erkekler bizlere karşı böyle davranma cesaretini buluyor diye düşünmemiz gerekir yoksa daha çok ezilen, hor görülen, küçümsenen, eve kapatılan, dayatmalar yaşayan, hakarete maruz kalan, aldatılan ve dövülen kadın haberi okuruz duyarız.

Burda o kadar konu okudum kadınların ezildiği, dövüldüğü ve aldatıldığı her birinde içim burkuluyordu ama artık üzülmüyorum nedense bir çoğuna.Çünkü kadınlar baştan her şeyi kabulleniyor ve alttan alıyor. Biraz kadın olarak bizlerin de acaba biz nerede yanlış yapıyoruz da bu erkekler bizlere karşı böyle davranma cesaretini buluyor diye düşünmemiz gerekir yoksa daha çok ezilen, hor görülen, küçümsenen, eve kapatılan, dayatmalar yaşayan, hakarete maruz kalan, aldatılan ve dövülen kadın haberi okuruz duyarız.

Bizim hatamız zemin hazırlamak. Hiçbirşey yapmasak bile söylemlerimizle destekliyoruz. Erkektir yapar gibi!...

Back
X