- Konu Sahibi YesilMercimek
ilk defa böyle birsey yaptı. ben nerden bilebilirdim ki isi olduğunu bazen attığım mesajlar gitmiyo ödemeli atınca düzeliyo yine öyle yaptım tepkisi bu oldu bu sizin görüsünüz yine de tesekkur ederimNe kadar gereksiz bir trip olmuş. Bence trip atan erkek arkadaşın değil sensin bunu bu kadar büyüterek=) Böyle şeylere takılmamayı zamanla öğrenirsin. İşi vardır yazmamıştır sinirlenmiştir hafiften, bunun sana olan sevgisiyle hiç bir alakası yok kafana takma unut gitsin bence
bende yakıştıramadım... kalbimi çok kırdı yksa ben cevaplardımSenin trip atman yersiz olmuş ama onun da sana karşı söylediklrei hiç hoş değil insan sevdiği insanla lanlı lunlu bir de küfürlü konuşmamalı bence daha nazik olmalı bu kelimeleri erkek arkadaşına hiç yakıştıramadım.![]()
ben ısrarla aramadım işte bir kere ödemeli attm verdiği cvapta öyle. bir kaç kez arasam niye cevap vermiosun diye üstüne gitsem bu tepkisine kırılmazdım kendimdeki hatayı görürdümözür dilemesine gerek yok tamamen haksızsın =) seninde bi işin varken o seni ısrarla arasa sen işim var dedgin halde trip atsa.çok itici.özellikle erkekler böyle şeyleri hiç sevmiyor cevap vermiyosa gercekten bi sebebi vardır.
Bu nasıl bir saygısızlık
Sevgilin sana böyle davranma cesaretini de nereden buluyor.
çok yüz verdim

Son düzenleme: