ne yapayım ben simdi

Ne kadar gereksiz bir trip olmuş. Bence trip atan erkek arkadaşın değil sensin bunu bu kadar büyüterek=) Böyle şeylere takılmamayı zamanla öğrenirsin. İşi vardır yazmamıştır sinirlenmiştir hafiften, bunun sana olan sevgisiyle hiç bir alakası yok kafana takma unut gitsin bence
ilk defa böyle birsey yaptı. ben nerden bilebilirdim ki isi olduğunu bazen attığım mesajlar gitmiyo ödemeli atınca düzeliyo yine öyle yaptım tepkisi bu oldu bu sizin görüsünüz yine de tesekkur ederim

Senin trip atman yersiz olmuş ama onun da sana karşı söylediklrei hiç hoş değil insan sevdiği insanla lanlı lunlu bir de küfürlü konuşmamalı bence daha nazik olmalı bu kelimeleri erkek arkadaşına hiç yakıştıramadım. :19:
bende yakıştıramadım... kalbimi çok kırdı yksa ben cevaplardım
özür dilemesine gerek yok tamamen haksızsın =) seninde bi işin varken o seni ısrarla arasa sen işim var dedgin halde trip atsa.çok itici.özellikle erkekler böyle şeyleri hiç sevmiyor cevap vermiyosa gercekten bi sebebi vardır.
ben ısrarla aramadım işte bir kere ödemeli attm verdiği cvapta öyle. bir kaç kez arasam niye cevap vermiosun diye üstüne gitsem bu tepkisine kırılmazdım kendimdeki hatayı görürdüm
Bu nasıl bir saygısızlık :19:

Sevgilin sana böyle davranma cesaretini de nereden buluyor.

çok yüz verdim :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
Bende bunalıyorum bazen. Normal bu. Canım sıkkındır, işim vardır bide o arada mesaj yazmak boğar beni. Sinirim katlanır.
Nasıl pişman edebilirim diye düşünme bence. Gerçekten seviyosa ve siniri sana değilse gelir özür diler. Boşuna efor sarfetme. :34:
Üzülmene değmez.:54:

Bende bunalıyorum bazen. Normal bu. Canım sıkkındır, işim vardır bide o arada mesaj yazmak boğar beni. Sinirim katlanır.
Nasıl pişman edebilirim diye düşünme bence. Gerçekten seviyosa ve siniri sana değilse gelir özür diler. Boşuna efor sarfetme. :34:
Üzülmene değmez.:54:

beyefendiden hala ses yok 1 gün oldu 1 gün :5:

Bence mesaj atmalısın.
Bir derdi bir sıkıntısı vardır belkide ?

yenilen taraf olmak istemiyorum ama parçaladı attı kalbimi. benim de ona çok ihtiyacım var su anda korktuğum sey basıma geldi. beyefendi hem suclu hem güclü. sabah arkadasim ile konustturdum dediği sey o mesaj atmadı ben de atmadim bir daha demis :2: pisliiiikkkkkkkkkkkkk :2::2::2::2::2::2::2:

yenilen taraf olmak istemiyorum ama parçaladı attı kalbimi. benim de ona çok ihtiyacım var su anda korktuğum sey basıma geldi. beyefendi hem suclu hem güclü. sabah arkadasim ile konustturdum dediği sey o mesaj atmadı ben de atmadim bir daha demis :2: pisliiiikkkkkkkkkkkkk :2::2::2::2::2::2::2:
Canım aşkta yenilen ya da kazanan yoktur ki? Seviyosan ve ona ihtiyacın varsa at mesajı ne kaybediceksin ki? Böyle devam ettikçe sen de erkek arkadaşın da 'o beni sevmiyor, sevse mesaj atardı' diycek. Kalbin kırıldı,üzüldün tamam ama belki de dedigim gibi bir derdi vardı ailevi bir mesele meselaa? Ve sana söyleyemiyeceği bir şeydi ? Bence kesinlikle mesaj at. Yok yere üzülüyorsun şu anda belkide kim bilir...

Canım aşkta yenilen ya da kazanan yoktur ki? Seviyosan ve ona ihtiyacın varsa at mesajı ne kaybediceksin ki? Böyle devam ettikçe sen de erkek arkadaşın da 'o beni sevmiyor, sevse mesaj atardı' diycek. Kalbin kırıldı,üzüldün tamam ama belki de dedigim gibi bir derdi vardı ailevi bir mesele meselaa? Ve sana söyleyemiyeceği bir şeydi ? Bence kesinlikle mesaj at. Yok yere üzülüyorsun şu anda belkide kim bilir...

attım..... offff :2:

beni nasıl mahvettiğinin farkında mısın? dedim sen kendi kendine mahvediyorsun dedi
hem suçlu hem güçlü yüz verende kabahat :43:
A aaaa vur dedik öldürmüşsün sen de canım ya. Sakin sakin yazsana sen mesajını askım de bir sıkıntın mı var de benımle paylasablirsin de.Bu tür seyler deseydin keske.Neyse olan olmus sen yine de üstüne gitme önce bi derdi neymiş onu anla sonrasına bakarsın zaten..

ilk defa böyle birsey yaptı. ben nerden bilebilirdim ki isi olduğunu bazen attığım mesajlar gitmiyo ödemeli atınca düzeliyo yine öyle yaptım tepkisi bu oldu bu sizin görüsünüz yine de tesekkur ederim

Anladım, tabi ilk defa olduysa siz de kafaya takabilirsiniz, mesajın gidip gitmediği de meçhulmuş. Sonuç olarak o da inat etmiş ama düzelirsiniz diye düşünüyorum eninde sonunda kırılır inadı =)

bir iki gün rahat bırak ilginden sıkıldım dedi... yapabileceğim birsey yok size anlattıktan sonra 2 kere daha tersledi beni. byle giderse devam etmez.:31:

Back
X