ne yapayim ben şimdi?

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Esimin ailesiyle cok sorun yasadik simdi gorusmuyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum. Esim simdilik bisey demiyor ama yakinda patlayacak biliyorum.Bir de daha büyük bir sorun var, bununla ilgili konu da acmistim. Ben esimin memleketinde yasiyorum doguda bir sehir ve buraya hic alisamadim calismiyorum hic arkadasim yok 1,5 yildir boyle. Yalnizliktan hasta oldum panik atak, manik depresyon ve obsesif Kompulsif bozukluk (umarim dogru yazmisimdir) yani takinti hastaligi. Doktorum kimsenin bu kadar yalniz kalmamasi gerektigini soyledi. Esim bu sehirden gitmeyi reddediyor, istersen bosanalim dedi ama burdan devlete atanmadigim surece gitmem diyor. Bense burda hasta oluyorum yapamiyorum. Ne yapayim ben bosanayim mi? 1,5 yillik evliyim cocuk yok.

Bu arada esim iyi bir insan baska sorunumuz yok

Son düzenleme:
Esimin ailesiyle cok sorun yasadik simdi gorusmuyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum. Esim simdilik bisey demiyor ama yakinda patlayacak biliyorum.Bir de daha büyük bir sorun var, bununla ilgili konu da acmistim. Ben esimin memleketinde yasiyorum doguda bir sehir ve buraya hic alisamadim calismiyorum hic arkadasim yok 1,5 yildir boyle. Yalnizliktan hasta oldum panik atak, manik depresyon ve obsesif Kompulsif bozukluk (umarim dogru yazmisimdir) yani takinti hastaligi. Doktorum kimsenin bu kadar yalniz kalmamasi gerektigini soyledi. Esim bu sehirden gitmeyi reddediyor, istersen bosanalim dedi ama burdan devlete atanmadigim surece gitmem diyor. Bense burda hasta oluyorum yapamiyorum. Ne yapayim ben bosanayim mi? 1,5 yillik evliyim cocuk yok.
eşin boşanmayı teklif etmiş.
Bu evliliğinizde çok ciddi bir sorun.
Bu konuda ciddi mi yoksa niyetinin katılığını mı anlatmak istedi bence bu çok önemli.

eşin boşanmayı teklif etmiş.
Bu evliliğinizde çok ciddi bir sorun.
Bu konuda ciddi mi yoksa niyetinin katılığını mı anlatmak istedi bence bu çok önemli.

Sen burda cok mutsuzsun senin mutsuz olmani istemem eger istiyosan bosanalim ama ben burdan gitmem dedi

Sen burda cok mutsuzsun senin mutsuz olmani istemem eger istiyosan bosanalim ama ben burdan gitmem dedi
Bence ciddiye al bu teklifi.Seven yuvası olan hiç bir erkek ya da kadın bunu teklif etmez eşine.
altında ciddi bir boşanma isteği olduğunu düşünüyorum.

bu erkekler neden böyle hemen kestirip atıyorlar anlayamıyorum.
seven insan karısının psikolojik durumunu düşünmez mi
valla eşiniz belki çok iyi insandır, bilmiyorum, daha önceki konularınızı da okumamıştım
fakat insan dünyaya 1 kez geliyor
ve hayatı yaşamak, zevk almak lazım
bence eşinizin yaptığı çok bencilce
kendi değerinizi bilin
yıllar su gibi akıp geçiyor
hayatı mutlu geçirmeye bakın
4 duvar arasında geçer mi yıllar?
öyle bir ortamda çocuk da zor
gerekiyorsa boşanın
hayata yeniden başlayın
ama şu kısacık ömrü kendinize değer vererek, mutlu yaşayın
Hoppa

Bugün bunun için söyleyen yarın başka şey için söyler. Bende evli değilim sürekli ayrılalım vs derim ama evli olsam demem heralde. Insan evli olduğu kadına öyle birsey söylememeli. Bu kadar basit olmamalı.

Sende bosanmali miyim die soruyorsun gerçi. Sanırım biraz üzülüp alisacaksin bu duruma

O sensiz yapabiliyorsa sen onsuz hayli hayli yaparsın. O kendi derdine yansın. Benim psikolojimi, sağlığımı , mutlulugumu bu kadar çok önemsedigin için teşekkür eder sana kalan hayatında mutluluklar dilerim de ve boşan gitsin. Bir sen daha yok dünyada... Kaç yıllık ömrümüz var sanki. Sende mutlu olmayı hak ediyorsun en az onun kadar

Hayret birsey yani!
Adam kolaylikla istersen bosanabiliriz demis size resmen...
:KK57:

Allah yardimcin olsun
hakkinda hayirlisi olsun ..

bu erkekler neden böyle hemen kestirip atıyorlar anlayamıyorum.
seven insan karısının psikolojik durumunu düşünmez mi
valla eşiniz belki çok iyi insandır, bilmiyorum, daha önceki konularınızı da okumamıştım
fakat insan dünyaya 1 kez geliyor
ve hayatı yaşamak, zevk almak lazım
bence eşinizin yaptığı çok bencilce
kendi değerinizi bilin
yıllar su gibi akıp geçiyor
hayatı mutlu geçirmeye bakın
4 duvar arasında geçer mi yıllar?
öyle bir ortamda çocuk da zor
gerekiyorsa boşanın
hayata yeniden başlayın
ama şu kısacık ömrü kendinize değer vererek, mutlu yaşayın
Hoppa

Bazen boyle dusunuyorum hayat böyle gecmez diyorum. Ailem de arkamda

Sizin iyiliğinizi sizden başka kimse bilemez bence. Size blöf bile olsa boşanalım diye seçenek sunan biriyle nasıl devam edebilirsiniz bilemiyorum. Ama unutmayın ki önce siz ve sağlığınız...

Zor zanaat şu evlilik. Ben hemen bitirilmesi taraftarı değilim. Eşinle doktora gitmeyi denedin mi? Belki onun için de işe yarayabilir sonuçta evlilik dediğin şey çarçabuk bitirilecek bir şey olmamalı. Erkekler bi anda silip atabiliyor herşeyi ki önceliği, alışkanlıklarına karşı net bir tutumu varbu uğurda da herşeyi silebeilecek yapıda. Kanaatim eşinizinde doktorunuzla görüşmesi yönünde ortak bi karara varılıp denenmeli son nokta boşanma olmalı.

Allah yardımınız olsun.

Bazen boyle dusunuyorum hayat böyle gecmez diyorum. Ailem de arkamda

canım istanbul'un göbeğinde oturuyorum
az çok bi çevrem var
fakat bir dönem eşimle aramız çok çok kötü olmuştu, ( hatta başka bir konuda yazmıştım biraz)
o zaman benim hayatım iş-ev-çocuk üçgeninde sıkışıp kalmıştı
eşimle hiçbir paylaşımımız kalmamıştı
ben bile o durumda, "hayat akıp gittiği" için çok üzülmüştüm, günlerce düşünüp durdum

yani diyorum ya geçen günler geri gelmiyor
gerçekten yaşamak lazım, mutlu geçirmek lazım

tabi eşine karşı sevgi durumunu bilemiyorum
eğer onsuz olamam dersen (ki herkes herkesi zamanla unutur), farklı çözüm aramak lazım
öyle mi?

Back
X