ne yapayım ben şimdi?

Jane87

Boşver görme duyma düşünme...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
122
60
37
Selamlar herkese. Eski konumu hatırlarmısınız bilmem çok da olmadı gerçi. Görümcem bizde kalmıştı sorunlar olmuştu falan neyse. Bugün yine geliyor bu sefer 15 gün kalcakmış. Eşim bu sefer evde olmıcak ben de rahatsızım eşim ilgileniyodu veya işe gidecekse sabah anneme bırakıyodu akşam alıyodu. Şimdi bu gelince yine bizde kalcak ev işi asla yapmaz benden bekler sabah gider akşam gelir genelde zaten. Sabah eşime dedim ben annemde kalmak istiyorum sen yoksun ne yapcam tek başıma o da anasında veya ablasında kalsın dedim olmaz burda kal ayıp olur dedi kabul etmiyor. Ne yapsam ben şimdi eşime ısrar etsem mi fikirlerinize ihtiyacım var..
Eski konum:Merhaba hanımlar uzun zamandır burdaki dertleri okuyodum ama üye olmaya gerek duymamıştım keşke hiç duymasaydım. Hayatımda hiç anlaşamayan huysuz kişi olmamıştım hala anlamış değilim. Konuya gireyim iki görümcem var biri abla gibi iyidir evli yaşı da baya var diğeri bekar çalışıyo memur şehir dışında tatil oldukça gelir bzde kalır nedeni de eşimi çok sever eşim de onu. Evlenmeden önce de beraber yaşıyolardı biraz özgürlüğe alışkınlar. Neyse kısaca ben buna hiç ısınamadım neden bilmiyorum çok soğuk geliyo. O da bana tabi. İlk günden beri hiç tartışmadık ikimizde eşim için katlanıyoruz birbirimize. Bu hafta yine geldi kaldı bikaç gün dün surat bir karış çıktı gitti annesine orda kalcakmış. Eşim çok bozuldu naptın ablama dedi liseden beri nerdeyse hiç kalmamış orda. hiçbişey yapmadım dedim yattı hemen erkenden soğuk davranıyo banaonu daha çok seviyo resmen. Napıcam ben şimdi yuvam yıkıkır mı gerçektenbişey yapmadım :KK43:

Son düzenleme:
bencede esiniz kardesine sehir disinda oldugunu söylesin
zaten anladigim kadariyla esinizi cok seviyor e haliyle onun icin geliyordur..sizle arasi soguk olduguna göre

ne münasebet canım sen onun kardeşiyle başbaşa kalmak zorundamısın
Sorun da bu eşim biz başbaşa kalırsak soğukluğun düzeleceğini sanıyo. Halbuki geçen gün kendisi söyledi o da seni kıskanıyo diye. Kendi kendime mutlu oldum ne bilim demek ki eşim konuşurken beni savundu ki böyle düşünmüş. Çok mu fesatım ben yaa

Sorun da bu eşim biz başbaşa kalırsak soğukluğun düzeleceğini sanıyo. Halbuki geçen gün kendisi söyledi o da seni kıskanıyo diye. Kendi kendime mutlu oldum ne bilim demek ki eşim konuşurken beni savundu ki böyle düşünmüş. Çok mu fesatım ben yaa

eşin farkında ama
yanlış taktik uyguluyor
bu şekilde aslında eşin yokken
ne sen nede kardeşi kendinize hakim olamayıp tartışma imkanınız daha yüksek

Ablası eeşiniz için geliyor ve onu çok seviyorsa o yokken ne işi varmış?
Ben teklifsiz çıkar annemin yanına giderdim, ayıp da hep başkalarrına oluyor nedense. Kimse ne işim var ayıp olur diye düşünmüyor

madem siz görümcenizin keyfi yüzünden annenize gidemeyeceksiniz annenize söyleyin size gelsin, rahatsız olduğunuzu da eşinize basa basa söyleyin..

not: eşiniz evde olacak olsaydı yorumum farklı olurdu ama hem eşiniz yok hem de hastaysanız yorumum budur..

sevgiler..

Sizin ev otel mi ? Madem seninle görüşmeye gelmiyor niye çekesin.
Eşine de ben annemlere gidiyorum bir de dediklerinin arkasında dur.

madem siz görümcenizin keyfi yüzünden annenize gidemeyeceksiniz annenize söyleyin size gelsin, rahatsız olduğunuzu da eşinize basa basa söyleyin..

not: eşiniz evde olacak olsaydı yorumum farklı olurdu ama hem eşiniz yok hem de hastaysanız yorumum budur..

sevgiler..
Annem gelemiyo babam var bi de diğer torunlar falan çok gelip gidiyo.

merak ettim ayrı şehirde mi yaşıyorsunuz? Hem sizi sevmiyor, hemde evinize gelip bir de sizden hizmet bekliyor. Ne insanlar var. Annenize gitmeniz görümcenize mi bağlıymış. Eşiniz varken gelsin oda bri zahmet.

Annen ablan kuzenin gibi hiç kimse yok mu sende kalacak. Sende birini çağır hastayım bakmaya geldi bahanesiyle. Hatta arada bir kusuyor, başın dönüyor numarası da yap azıcık süsle hastalığını. Hatta mide bulantıların tam görümcenin yemek yediği zamanlara denk gelsin. Arkasina bakmdan kaçar gider. Dallas'dan, yalan rüzgarından feyz al azıcık canım uyanık ol aaaa:KK1:

merak ettim ayrı şehirde mi yaşıyorsunuz? Hem sizi sevmiyor, hemde evinize gelip bir de sizden hizmet bekliyor. Ne insanlar var. Annenize gitmeniz görümcenize mi bağlıymış. Eşiniz varken gelsin oda bri zahmet.
Tatile geliyo eşimle de geldikten sonra görüşürler. Aslında o da istemez benle başbaşa kalmayı ama evde durmuyo ki zaten akşam geliyo tabi yemeği falan yapmış oluyorum yeğeniyle vakit geçirir uff yanmışım ben

Annen ablan kuzenin gibi hiç kimse yok mu sende kalacak. Sende birini çağır hastayım bakmaya geldi bahanesiyle. Hatta arada bir kusuyor, başın dönüyor numarası da yap azıcık süsle hastalığını. Hatta mide bulantıların tam görümcenin yemek yediği zamanlara denk gelsin. Arkasina bakmdan kaçar gider. Dallas'dan, yalan rüzgarından feyz al azıcık canım uyanık ol aaaa:KK1:
Yok canım yaa kimsem yok herkes evli millet anca misafirliğe gelir nerde o düşünceli akrabalar:KK43: ben ona surat bile yapmadığım halde bi sorun olunca benden biliniyo bi de senin dediklerini yapsam ne olur halim kötü gelin diye topa tutarlar beni valla

komik ama
yani esim yokken esimin kardesi vs gelip bizde kalamaz yani
ne yapayim ben basbasa
baska zaman esinizin oldugu zaman gelsin

Eşinle güzelce konuş izah et, görümcenle başbaşa kalırsanız anlaşacağınızı sanmıyorum. Kardeşini kötülemeden izah edersen anlayacaktır.

X