• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE Yapayım Ben Şimdiiii :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba hanımlar ah bu erkekler yokmu erkekler imanımızı gevretirler yaaaaa :( dün benimki nete girmiş ve nette arkadaşımın tarafından koyulan fotoda etiketlendiğimi görmüş ve foto çekilirken hava karanlıktı flash ın ışığı patlayaınca fotoğraf makinasnının içimdeki ten rengi olan südyenin siyah badiimin altından parlamış bu foto yüzünden erkek arkadaşımla dün saat 7 gibi kavga ettik. kızmış bana nasıl o fotoğrafı öyle koymasına izin vermişim ben bu vakit oldu hala daha konuşmuyor benimle sizle gerçekten kıskandığı içinmi böyle yapıyor olabilir yoksa bir bahanemidir bu kadar uzatması bence normal değil dikkatsizliğime ver afedersin birdaha olmaz dediğim halde üstüne aradığım halde mesaj attğım halde hiç birine cevap vermiyor sinirlerim bozulmaya başladı çok sizce bu davranışı normalmi kızlar çok uzatmıyormu yaaaaaaaa:(

Son düzenleme:
Evet çok uzatıyor,özür dilemişsin ve dikkatsizlik demişsin ki olabilir hehalde sen de istemezdin o fotoğrafını,arkadaşından rica et silsin o fotografı..
Erkek arkadasına gelince daha üstüne düşme ,mesaj atma ya da arama çünkü abartmış..

Merhaba hanımlar ah bu erkekler yokmu erkekler imanımızı gevretirler yaaaaa :( dün benimki nete girmiş ve nette arkadaşımın tarafından koyulan fotoda etiketlendiğimi görmüş ve foto çekilirken hava karanlıktı flash ın ışığı patlayaınca fotoğraf makinasnının içimdeki ten rengi olan südyenin siyah badiimin altından gözükmüş bu foto yüzünden erkek arkadaşımla dün saat 7 gibi kavga ettik. kızmış bana nasıl o fotoğrafı öyle koymasına izin vermişim ben bu vakit oldu hala daha konuşmuyor benimle sizle gerçekten kıskandığı içinmi böyle yapıyor olabilir yoksa bir bahanemidir bu kadar uzatması bence normal değil dikkatsizliğime ver afedersin birdaha olmaz dediğim halde üstüne aradığım halde mesaj attğım halde hiç birine cevap vermiyor sinirlerim bozulmaya başladı çok sizce bu davranışı normalmi kızlar çok uzatmıyormu yaaaaaaaa:(

tamam iyi kızmış erkeklerin çoğu bu konularda çok hassas daa bu kadar uzatacak msjlara cvp vermeyecek bir konu yok ortada.. sen hatalıyım demişsin neyi uzatıyor..bence sende üstüne fazla düşme seni iyice suçluluk psikolojisine sokmaya çalışıyor..sen biraz sessiz kal nasıl olsa dayanamayıp arar ;)

Evet çok uzatıyor,özür dilemişsin ve dikkatsizlik demişsin ki olabilir hehalde sen de istemezdin o fotoğrafını,arkadaşından rica et silsin o fotografı..
Erkek arkadasına gelince daha üstüne düşme ,mesaj atma ya da arama çünkü abartmış..

söyledi söyle ona hemen kaldırsın diye söyledim kızda yazık oda telaşlandı hemen kaldırdı ama kaldırmasına rağmen hala daha yazmıyor cevap vermiyor nasıl sinirlerim bozuldu yaaa çocuk gibi davranmıyormu sence yetişkin insanlarız bana bu yaptğı konuşmamk için bahane gibi geliyor yaaaa :(

kıskanmış olması kuvvetle muhtemel ,yada kıskanmak değilde nasıl diyim erkekler karışır işte malesef ,bende geçende mini etekli bir resmimi koydum ,eşime kapattım fotoyu ,şimdi arıycak arkadaş bi dünya tantana ,etekte de bişey yok yalnız ,öyle şuh mini değil dizde yani ,ama laf eder canımı sıkar diye ona engelledim fotoyu ,onlardaki kıskanma değilde ne bileyim işte başka bir dürtü o anlayamadığım ,korumak gibi heralde ,nasıl düşünüyorlarsa artık ..,takma çok ,sen üstüne düşme bırak .arar o siniri yatışınca ..

esasen ben erkek arkadaşına değil fotoyu göz göre göre koyan arkadaşına sinirlendim.bu face daha çok kişinin başına çorap örer arkadaşına söyle fotoyu kaldırsın sevgilinde mevzuyu uzatmasın senin bi kabahatin yok sonuçta

tamam iyi kızmış erkeklerin çoğu bu konularda çok hassas daa bu kadar uzatacak msjlara cvp vermeyecek bir konu yok ortada.. sen hatalıyım demişsin neyi uzatıyor..bence sende üstüne fazla düşme seni iyice suçluluk psikolojisine sokmaya çalışıyor..sen biraz sessiz kal nasıl olsa dayanamayıp arar ;)

inşallah tatlım ya ben namussuzluk yapmadım sonuçta erkek olarakda düşünemem yani hiç aklıma bile gelmedi bir sürü kişi görmüştür diyo bayağı olmuştu çünkü o foto orada olalı ama ben tamamen saf bi şekilde hiç bi sakınca görmedim kızcamı nasıl düşünmezsin dedi ilk söylediğinde kavga esnasında valla düşünemedim aşkımd edim kapat şu telefonu ağzımı bozcam dedi suratıma kapadı telefonu kalbini kırcam bak dedi o kadar mesaj yazdım özürdiledim dedim sahiplenmiştir kıskanmıştır farklı şeyler düşündümü ki diye diğer erkekleri düşünmüştür ama çok sıkılmaya başladım bu kadar uzatması çok saçma geliyor bana yaaa ama içimde içimi yiyor cevap vermiyor sanki işine gelmiş gibi hissediyorum:(

Bazi erkekler bu konuda cok hassastir. Benim sozlumde oyle. Baskasi gorse cildirir. Sinirinin geçmesini bekle. Tabi onun huyunu en iyi sen bilirsin. Belki yatisinca o arar. Ya da sen biraz bekle yine ara.

kıskanmış olması kuvvetle muhtemel ,yada kıskanmak değilde nasıl diyim erkekler karışır işte malesef ,bende geçende mini etekli bir resmimi koydum ,eşime kapattım fotoyu ,şimdi arıycak arkadaş bi dünya tantana ,etekte de bişey yok yalnız ,öyle şuh mini değil dizde yani ,ama laf eder canımı sıkar diye ona engelledim fotoyu ,onlardaki kıskanma değilde ne bileyim işte başka bir dürtü o anlayamadığım ,korumak gibi heralde ,nasıl düşünüyorlarsa artık ..,takma çok ,sen üstüne düşme bırak .arar o siniri yatışınca ..

inşallah arar canım ya bilmiyorum çok sinirlerim bozuk sabrediyorum ama sabrımı aşıyor yaaa ben kötü bişeymi yaptım ama :(

esasen ben erkek arkadaşına değil fotoyu göz göre göre koyan arkadaşına sinirlendim.bu face daha çok kişinin başına çorap örer arkadaşına söyle fotoyu kaldırsın sevgilinde mevzuyu uzatmasın senin bi kabahatin yok sonuçta

söyledim canım kız hemen kaldırdı zaten oda telaşlandı ama inna onu düşünerek görerek koymadı o fotoyu oda bilse eğer bu kadar sorun olacağını insanlık halidir yani olabilir ama erkek arkadaşım bana çok abartıyor gibi geliyor namussuzluk yapmadım ya ben sonuçta neyin kaprisidir bu anlamıyorum

söyledi söyle ona hemen kaldırsın diye söyledim kızda yazık oda telaşlandı hemen kaldırdı ama kaldırmasına rağmen hala daha yazmıyor cevap vermiyor nasıl sinirlerim bozuldu yaaa çocuk gibi davranmıyormu sence yetişkin insanlarız bana bu yaptğı konuşmamk için bahane gibi geliyor yaaaa :(

Resim de kalktıysa daha ne uzatıyor halen ,abartmış ve biraz da şımarmış sanırım ,hiç üstüne düşme iyice şımarmasın .:47:

Uzerıne dustukce nazlanmıs bırak yazma,arama sesın cıkmasın bakalım ne yapacak...

şuan öyle yapıyorum zaten canım ama üzülüyo insan ya kıskandı kızdı tamam da bu kadar neyin tasasıdır bu ya dünden beri uzattıkça uzatıyor ben yine içim elvermedi yazdım aradım yani ama yapğtı valla ayıp yaaa :(

Bazi erkekler bu konuda cok hassastir. Benim sozlumde oyle. Baskasi gorse cildirir. Sinirinin geçmesini bekle. Tabi onun huyunu en iyi sen bilirsin. Belki yatisinca o arar. Ya da sen biraz bekle yine ara.

dün belki 15 kez aramışımdır tatlım bi okadarda mesaj attım özür diledim büyük bi olay olmamasına rağmen yaaa ama bu kladar olmamalı diye düşünüyorum ben olumlu yaklaştıkça o çok abartmaya başladı şuan insanlar konuşarak sorunlarını hallederler ama böyle susarak neyi değiştiriyor hiç bişeyi gerçekten sabrımda taşmaya başladı bekliyorum ama insan bekledikçede kuduruyor yaaa :(

şuan öyle yapıyorum zaten canım ama üzülüyo insan ya kıskandı kızdı tamam da bu kadar neyin tasasıdır bu ya dünden beri uzattıkça uzatıyor ben yine içim elvermedi yazdım aradım yani ama yapğtı valla ayıp yaaa :(

Iste sımdı tamamen sus bakalım bekle ne yapacak...BAzen erkekler uzerıne dustukce buyutur de buyutur...Halbukı ortada bu kadar abartılacak bırsey yok...

dün belki 15 kez aramışımdır tatlım bi okadarda mesaj attım özür diledim büyük bi olay olmamasına rağmen yaaa ama bu kladar olmamalı diye düşünüyorum ben olumlu yaklaştıkça o çok abartmaya başladı şuan insanlar konuşarak sorunlarını hallederler ama böyle susarak neyi değiştiriyor hiç bişeyi gerçekten sabrımda taşmaya başladı bekliyorum ama insan bekledikçede kuduruyor yaaa :(

Hmmm... o zaman sen elinden geleni yapmissin canim. Cok şükür ortada bir namussuzluk yok sadece dikkat etmemissin o da senin elinde olan bir sey degil. Fazla nazlaniyor. Istersen msj atip resti cek. O kadar ozur diledim dil döktüm yine de anlamiyorsun. Bilerek yaptigim bir sey olsaydi ben eklerdim de. Kaldi ki bayanlar bu tür seyleri goremeyebilirler. Erkeklerin daha cok dikkatini ceker. Icini ferah tut canim. Er gec o arar.

Iste sımdı tamamen sus bakalım bekle ne yapacak...BAzen erkekler uzerıne dustukce buyutur de buyutur...Halbukı ortada bu kadar abartılacak bırsey yok...

bende damarıma basarsa öyle bi susarım ki inan yani karşımda delirse kudursa konuşmam canım sabrım git gide taşıyor ben kötü bişey yapmadım ölümde yok ucunda terbiyesizlikte yok yani ama bu kadar abartı bu kadar suskunluk fazla bence bekliyorum bakalım değilse döşücem mesajı

Hmmm... o zaman sen elinden geleni yapmissin canim. Cok şükür ortada bir namussuzluk yok sadece dikkat etmemissin o da senin elinde olan bir sey degil. Fazla nazlaniyor. Istersen msj atip resti cek. O kadar ozur diledim dil döktüm yine de anlamiyorsun. Bilerek yaptigim bir sey olsaydi ben eklerdim de. Kaldi ki bayanlar bu tür seyleri goremeyebilirler. Erkeklerin daha cok dikkatini ceker. Icini ferah tut canim. Er gec o arar.

yazdım canım benim yazmammı çektim restide dedim ki aferim sana böyle yapmaya devam et sen açma cevap verme telefonlarıma mesajlarıma dedim ben farketmediğim senin gibi düşünemediğim için bu konuda özürde diledim senden konuşalım istedim ilk meşgule atışlarını işinmi var ki diye düşündüm ancak saat 1 buçuk oldu hala daha konuşyosun benim aferim konuşma tamam konuşmayalım dedim madem böyle ne zaman konuşmak istiyosan ara ne zaman yazmak istiyosan yaz dedim benden bu kadar dedim hala tık yoooookkk yok yaniiii tövbe yarabbim düşmanıyım sanki yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X