• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE Yapayım Ben Şimdiiii :(

canım dün öyle çok aradım ki açmadı bile meşgule dahi almadı beni kale bile almadı tek sebep işte bu sütyenim parladı diye üzme diyosun ama insan olmuyo işte yapamıyo en sevdiğinden böyle görünce olmuyo çok uzattı sabrediyorum inşallah arar :( ben aramam canım artık ben kaç gündür elimden geleni yaptım :(

Dün sinirinden belki öyle yaptı bugün daha farklı olabilir canım yinede sabırlı ol zor biliyorum insan nefes alamıyor tıkanıyor gibi oluyor haklısın inşallah uzatmaması gerektigini anlarda arar :4:

Yazma sekerim aramada sen birsey yapmamissin daha fazla totosunu kaldirma hatta seni ararsa bile bir muddet acma bak nasil kapinda yalvariyo

Bir erkekle uygunsuz halde miydiniz, camasiriniz bilerek belli olsun diye mi ugrastiniz, resmi gören herkes sizin sütyeninize mi odaklansin istediniz? Hayir sadece bir dikkatsizlik bir kaza olmus. Haklisin hic farkedememisim kusura bakma hemen kaldiriyorum demissiniz, bence gereksiz olsa da özür de dilemissiniz. Ee daha ne istiyormus, konusmazsa konusmasin, cevap yazmazsa yazmasin. Düsmeyin üstüne kendini birsey sanmasin. Mesaj falan da yazmayin. Suclu musunuz, kendinizi affettirmenizi gerektirecek birsey mi yaptiniz? Yarin bir gün kendisinin de Facebook ta kalabalik bir grup icinde sizin de hosunuza gitmeyen bir resmini görebilirsiniz. Ama o sayilmaz, ben erkegim sen bayansin, sen beni bilmiyor musun bana güvenmiyormusun bla bla. Özür dilemeyi birak üste cikarlar bir de.

Merhaba hanımlar ah bu erkekler yokmu erkekler imanımızı gevretirler yaaaaa :( dün benimki nete girmiş ve nette arkadaşımın tarafından koyulan fotoda etiketlendiğimi görmüş ve foto çekilirken hava karanlıktı flash ın ışığı patlayaınca fotoğraf makinasnının içimdeki ten rengi olan südyenin siyah badiimin altından parlamış bu foto yüzünden erkek arkadaşımla dün saat 7 gibi kavga ettik. kızmış bana nasıl o fotoğrafı öyle koymasına izin vermişim ben bu vakit oldu hala daha konuşmuyor benimle sizle gerçekten kıskandığı içinmi böyle yapıyor olabilir yoksa bir bahanemidir bu kadar uzatması bence normal değil dikkatsizliğime ver afedersin birdaha olmaz dediğim halde üstüne aradığım halde mesaj attğım halde hiç birine cevap vermiyor sinirlerim bozulmaya başladı çok sizce bu davranışı normalmi kızlar çok uzatmıyormu yaaaaaaaa:(
yaaaaaaaaa bak şimdi şekerim..erkekler helallerini eşlerini sevgilisini hatta ve hatta normal kanka gibi arkadaşta olsa kıskanır namus meselesi yapar onu diğer erkeklerden sakınır..eee kümesin tek horozu olmak isterler..tabi bu bazı erkekler için geçerli değil o türler wide oluyor..:27:

aradı kızlar cuma günü üçüncü gnün sonunda gece aradı neymiş siniri geçmiş bana ertesi gibi ama o ilişki hakkında düşünmeye başlamışta yok efendim ufak şeylerden kavga etmemiz son zamanlarda artmışta ne istiyosun dedim kafandakini söyle ayrılmak mı istiyosun hayır dedi peki dedim ne istiyorsun benden sadece birazcık daha dikkatli olmanı dedi dedim dikkatli olucamı söylemiştim ama sen tenezül bile etmedin buna dedim sonra gayet sakindi zaten ben baya açtım ağzımı yumdum gözümü hiç sesi çıkmıyor sadece beni dinliyor haklıyken haksız duruma düşütün o kadar aradım açmadın senin yaptğın terbiyesizlik falan dedim baya göz dağıda verdim tutuşmalar bir korkmalar suskunluklar görmeniz lazımdı ertesi günüde ben soğuk uzak davrandım ama baya ilgili baya üzerime düşüyor şuan konşuyoruz ama ben arada yine belirtiyorum hala kızgınlığımı dedim ayrılmak istiyosan ayrılalım bitsin dedim hayır diyor dedim neden çıkmadın telefonlarıma konuşmak istemiyorum diyebilirdin dedim ben sana seninle konuşmak istemiyorum diyemem dedi ben seni itemem bunu yapamam dedi o zaman dedim konuşçaktın baya konuştuk 2 saat boyunca ama şimdilik durumlar iyi bakalım ilerisinde neler olucak hepinize ÇOOOOOKKKK TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMMMMMMMMMM HATUNLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÖPÜYORUMM YORUM YAPAN HERKESİİİİİİİİİİİİİİİ ÇOK SAĞOLUN KIZLARRRR

Back
X