• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım ben:(

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
4 yıldır deli gibi sevdiğim evlenmeye çalıştığım adamdan soğur oldum.Ailemle tanıştı.Ailem istemediği için sürekli başıma kaktılar.Şurası şöyle şurası böyle diye.Artık bende soğur oldum.Aileme deli gibi savunduğum sevdiceğime şimdi aşkım demek gelmiyor içimden ya.Sürekli evde kavga kıyamet.Başıma kakmalar.Artık bi müddet sonra soğudum mu nedir.Artk erkek arkadaşıma baktığımda kötü huyları batmaya başladı bana.Ne yapmalıyım ben ya yardım edin?? Bu durum geçici midir.Bitirmeli miyim ne yapmalıyım.Yardım edin bana??

Bence söylenenlerden baskılı laflardan dolayı yorgunluk yaşıyorsunuz.Ailen neden istemiyor ne huyu var sevgilininki merak ettim

Biraz ayri kalin.ozlersen senindir,ozlemezsen ........

Ailenenin onu istememesinin mantıklı nedenleri vardır heralde.

ne gibi huylar mesela anlayamadım da ben konuyu
Ne bileyim işte.Ayrı şehirdeydik hep hala da öyle.Ne doğum günlerinde,ne mutlu ne de kötü günlerimde yanımda değildi uzaktan telefonla telafi etmeye çalıştı ama bilmiyorum yada bana kötü gelmeye başladı bu tarz şeyleri :(

karar verirken çevrenizden etkilenmeyin daha sonrasında çok pişman olursunuz belli ki aileniz sizi çok etkilemiş söylediklerini duymayın aldırış etmeyiniz kalbiniz ne diyorsa onu dinleyin.

4 yıldır deli gibi sevdiğim evlenmeye çalıştığım adamdan soğur oldum.Ailemle tanıştı.Ailem istemediği için sürekli başıma kaktılar.Şurası şöyle şurası böyle diye.Artık bende soğur oldum.Aileme deli gibi savunduğum sevdiceğime şimdi aşkım demek gelmiyor içimden ya.Sürekli evde kavga kıyamet.Başıma kakmalar.Artık bi müddet sonra soğudum mu nedir.Artk erkek arkadaşıma baktığımda kötü huyları batmaya başladı bana.Ne yapmalıyım ben ya yardım edin?? Bu durum geçici midir.Bitirmeli miyim ne yapmalıyım.Yardım edin bana??

Ona olan sevgin de dediğin kadar kuvvetli değilmiş anlaşılan,
çünkü öyle olsaydı dışarıdan gelen tepkilere kör sağır olurdun .

ailenin gerekçeleri kuvvetliyse bu iyi bir bakıma.

Ne bileyim işte.Ayrı şehirdeydik hep hala da öyle.Ne doğum günlerinde,ne mutlu ne de kötü günlerimde yanımda değildi uzaktan telefonla telafi etmeye çalıştı ama bilmiyorum yada bana kötü gelmeye başladı bu tarz şeyleri :KK43:

gelemeyecek durumu vardır belkide bu kadar takamamak lazım bu konulara da ben aslında aileniz hangi huylarını beğenmiyor diye sormak istemiştim

Sogumussun işte bunun başka açiklamasi varmi? Hem ailende karsi cikiyormus senin goremedigini gormuslerdir guven onlara

Deli gibi sevsen gozune batmazdi ..

Demekki gercekten eksi yanlari var sevgilinin..

Bende burda bir kac ay once konu acmistim sevgilim 3 yildir dogum gunumu kutlamadi diye...
Oysaki benimki telefonla bile dogru duzgun kutlamazdi ve ne hikmetse her dogum gunumde beni aglatacak bir davranista bulunurdu.
Yani canim beterin beteri var uzulme uzak mesafeli iliskilerde bu tarz seyler kacinilmaz suan boylesiniz diye evlenincede boyle olacaksiniz anlamina gelmiyor. Belki sevgilin uzaktan sevgisini gosteremiyordur belki imkanlari kisitlidir. Bu tarz seylerle kendini uzme onemli olan karsindaki kisinin sana sadakat sevgi ve saygi gostermesidir. Kimin ne soylediginede cok takilma bu hayat senin.

Ondan soguduysan bitirmelisin

Back
X