Ne yapayım bilemiyorum

papatya12a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.054
Puanlar
133
Akıl almak için değilde içimi dökmek için yazmak istedim.. Eşimle 6 yıldır beraberiz 1.5 senedir evliyiz. Çok hayat dolu neşeli konuşkan biriyim o bana göre inanılmaz sakin,dingin,durgun biri. Evlenmeden önce de böyleydi ilişkimiz boyunca da böyleydi çok iyi bir insan çok merhametli düşünceli biridir yerine göre diyebilirim ama ilgi,sevgi gösterme dili çok başka. Çekirdeksiz üzüm severim diye gider eve elinde çekirdeksiz üzümle gelir ama doğum günümde bi çiçek almaz :D söylenince de söylenmeme laf eder. Ben ilgiyi sevgiyi seven biriyim ona karşıda öyleyimdir hiçbir özel günü es geçmem çok pahalı hediyeler istemedim hiç bu zamana kadar zaten ondan ama anladınız işte
evde tüm yük bendeymişim gibi, bir şeyi 10 kere söylemem gerekiyor yapması için ben söylemeden hiçbirşeye dokunmaz ellemez aklına gelmez. çok seviyorum ama çok yoruluyorum onun sevdiğini biliyorum ama sevgi gösterme şekillerimiz farklı..
ışığımı kaybetmiş gibi hissediyorum bazen çok üzgünüm :(

4,5yıl her gün Çiçek mi alırdı size ?

Akıl almak için değilde içimi dökmek için yazmak istedim.. Eşimle 6 yıldır beraberiz 1.5 senedir evliyiz. Çok hayat dolu neşeli konuşkan biriyim o bana göre inanılmaz sakin,dingin,durgun biri. Evlenmeden önce de böyleydi ilişkimiz boyunca da böyleydi çok iyi bir insan çok merhametli düşünceli biridir yerine göre diyebilirim ama ilgi,sevgi gösterme dili çok başka. Çekirdeksiz üzüm severim diye gider eve elinde çekirdeksiz üzümle gelir ama doğum günümde bi çiçek almaz :D söylenince de söylenmeme laf eder. Ben ilgiyi sevgiyi seven biriyim ona karşıda öyleyimdir hiçbir özel günü es geçmem çok pahalı hediyeler istemedim hiç bu zamana kadar zaten ondan ama anladınız işte
evde tüm yük bendeymişim gibi, bir şeyi 10 kere söylemem gerekiyor yapması için ben söylemeden hiçbirşeye dokunmaz ellemez aklına gelmez. çok seviyorum ama çok yoruluyorum onun sevdiğini biliyorum ama sevgi gösterme şekillerimiz farklı..
ışığımı kaybetmiş gibi hissediyorum bazen çok üzgünüm :(
Sen hizmetçi misin neden tüm yük sende?
Seni çok seven kocan ışığını kaybettiğini görmüyor mu? Görüyor da sallamıyor olmasın sakın

Doğum gününde hediye alınımı bana çok saçma geliyor eşiniz zaten size hediye / çiçek almıyorsa özel günde de almaz.
Yani bana hediye al diye söyleyince de bir değeri kalmıyor
Erkekler ayrıntılı düşünmüyorr
ben böyle özel günleri seviyorum açıkcası ama evet ayrıntılı düşünmüyor

Ne guzel dertleriniz var derdinle dertleneyim

hayır canım arada alırdı tabi hakkını yiyemem
Sordunuz mu neden artık almıyorsun çiçekleri sevdiğimi bilirsin definiz mi?
Işığınız sönecek kadar ilgisiz kaldıysanız eşinizi seviyorsanız profesyonel destek alın.
Üzüm alması sevdiği için değil bu arada

Herkesin sevgiyi gösterme şekli başka oluyor biri dokunur, biri hediye alır biri hizmet eder vs. bunları açıkça konuşabilirsiniz. Yani illa sevilmiş hissetmek için bunlara mı ihtiyacınız var? Neden böyle güvenceler arıyorsunhz bunu da düşünün.

olabilirde neden azarlar gibi konuştunuz ki azarlamanıza gerek yok zaten yeterince üzgünüm
Çünkü paşam elini bir işe sürmüyor seni kolayına almış sen bunu sevgiyi gösterme şeklimiz farklı diye ifade ediyorsun….. Üzüm almasını bile pozitif özellik olarak saymışsın…

Sordunuz mu neden artık almıyorsun çiçekleri sevdiğimi bilirsin definiz mi?
Işığınız sönecek kadar ilgisiz kaldıysanız eşinizi seviyorsanız profesyonel destek alın.
Üzüm alması sevdiği için değil bu arada
çift terapisti gibi mi

Çünkü paşam elini bir işe sürmüyor seni kolayına almış sen bunu sevgiyi gösterme şeklimiz farklı diye ifade ediyorsun….. Üzüm almasını bile pozitif özellik olarak saymışsın…
safsafık.. ne biliyim değil mi ki ya

Herkesin sevgiyi gösterme şekli başka oluyor biri dokunur, biri hediye alır biri hizmet eder vs. bunları açıkça konuşabilirsiniz. Yani illa sevilmiş hissetmek için bunlara mı ihtiyacınız var? Neden böyle güvenceler arıyorsunhz bunu da düşünün.
sevilmiş hissetmek için değil böyle şeyler mutlu ediyor ve kendimi de anlatıyorum ama anlaşılmadığımı düşünüyorum

çift terapisti gibi mi
Evet ama önce eşinizle saatler süren güzel bir ortamda konuşmayı deneyin. Madem iyi biri severek evlendiniz belki sizin kartları daha açık oynamanız gerekiyordur.
Ha ben herşeyi denedim ama eşim çok sessiz benim yanımda donuk kalıyor diyorsanız mizacı size iyi gelmiyorsa ayrılığı düşünebilirsiniz.

Back
X