- Emoji Skoru
- 2.054
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi papatya12a
Akıl almak için değilde içimi dökmek için yazmak istedim.. Eşimle 6 yıldır beraberiz 1.5 senedir evliyiz. Çok hayat dolu neşeli konuşkan biriyim o bana göre inanılmaz sakin,dingin,durgun biri. Evlenmeden önce de böyleydi ilişkimiz boyunca da böyleydi çok iyi bir insan çok merhametli düşünceli biridir yerine göre diyebilirim ama ilgi,sevgi gösterme dili çok başka. Çekirdeksiz üzüm severim diye gider eve elinde çekirdeksiz üzümle gelir ama doğum günümde bi çiçek almaz
söylenince de söylenmeme laf eder. Ben ilgiyi sevgiyi seven biriyim ona karşıda öyleyimdir hiçbir özel günü es geçmem çok pahalı hediyeler istemedim hiç bu zamana kadar zaten ondan ama anladınız işte
evde tüm yük bendeymişim gibi, bir şeyi 10 kere söylemem gerekiyor yapması için ben söylemeden hiçbirşeye dokunmaz ellemez aklına gelmez. çok seviyorum ama çok yoruluyorum onun sevdiğini biliyorum ama sevgi gösterme şekillerimiz farklı..
ışığımı kaybetmiş gibi hissediyorum bazen çok üzgünüm
evde tüm yük bendeymişim gibi, bir şeyi 10 kere söylemem gerekiyor yapması için ben söylemeden hiçbirşeye dokunmaz ellemez aklına gelmez. çok seviyorum ama çok yoruluyorum onun sevdiğini biliyorum ama sevgi gösterme şekillerimiz farklı..
ışığımı kaybetmiş gibi hissediyorum bazen çok üzgünüm