Merhaba kizlar ilk konum ve dusuncelerinizi merakediorum.4yillik bi iliskim var ve seneye yazin evlilik planimiz var abenim ise girmemi beklioruz.erkek arkadasim ankarad devlette a kadroda iyi burumda calisior.ailelerde ankarada bu aksam istanbulda daha yuksek maasli bi kuruma gircegini soledi.ve ben istemedim sonucta cocuga annem bakicakti.bu konusulmtu.ben dogumdan sonra tek basima bakamicagi o askere gkttjginde napicagimi filan yardirdim birazcik.oda isinden memnun olmadigini ona hic destek olmadigi soledi daha once istihbarata girmesine engel olmustum.ve sorun suki ben ise baslayinca ailem icin 30bin kredi cekicem bunuda biliyor ve sorun etmedi.ama ben bugun ankarada iki maas bize hayli hayli yeter dedim ikimizin maasi 6bini gecicek.ama onun girecegi kurumda maasi 6200 olacak ve benimki 9bini bulacak ama istanbulda.neyse ben para istemedigimi ankarada kalmak istedigimi soledim.oda bana benim krediden maasimin yarisnin gidecegini evlilik taksitlerininde ondan gidecegini ve gecinemicegimizi soledi.cok uzuldum.i
stanbulda yasamak istedigini artik onun kurallarinin gececgini ona destek olmami ya da susmami istedi.onu cok uzmushm o beni dusnurken ne diyeyim yani simdi

?