Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç detay vermemişsiniz ki amaKizlar konustugun cocuktan ayrildim umit vermemek icin. Ama uzuluyorumuygun biri cikar mi onuda bilmiyorum
Soyle iyiydi iyi anlasiyorduk ama hem mesafe hemde dis gorunuse onem veriyorum kendisini yakisikli bulmadigim için ayrildim :/Hiç detay vermemişsiniz ki ama
Bence olması gereken tepkiyi vermişsiniz. Beğenmediğiniz veya birliktelik düşünmediğiniz birjni oyalamadiniz ve duygularıyla oynamadiniz. Doğru kararS
Soyle iyiydi iyi anlasiyorduk ama hem mesafe hemde dis gorunuse onem veriyorum kendisini yakisikli bulmadigim için ayrildim :/
Ayrildim diye. Ama birini bulabilir miyim onuda bilmiyorumBegenmediniz, ayrıldınız. Ondan mı üzülüyorsunuz yoksa birini bulamam diye mi üzülüyorsunuz orayı anlayamadım.
Aman boşver. Beğenmediysen niye üzülüyorsun. Çıkar karşına muhakkak begenip sevebileceğin biri.Ayrildim diye. Ama birini bulabilir miyim onuda bilmiyorum
AnlamadimBenim de gözlerim bozulmuş...
Gözlerim bozulmuş,aklıma gelince yazdım.Anlamadim
Hayirlisi yaKizlar konustugun cocuktan ayrildim umit vermemek icin. Ama uzuluyorumuygun biri cikar mi onuda bilmiyorum
Gozluk kullan ilerler yoksaGözlerim bozulmuş,aklıma gelince yazdım.
Yüzüme gider mi acaba.
Daha önce gözlük kullanmadım.
Bir defa lens denedim ama çok rahatsız etti..
Harry Potter gözlüğü düşünüyorum..Gozluk kullan ilerler yoksa
YakisirHarry Potter gözlüğü düşünüyorum..
Daire ve siyah olanlardan.
Expelliarmus da derim..
Millet büyü yapıyorum sanır.