• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayim?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.186
Puanlar
173
Kizlar hoslandigim cocuk bugun otobüste yanıma oturdu aslında konusma fırsatım oldu ama utandığım için konuşamadım bana da bakmıyor pek ne yapsam instadan eklesem mi sizce?

Kizlar hoslandigim cocuk bugun otobüste yanıma oturdu aslında konusma fırsatım oldu ama utandığım için konuşamadım bana da bakmıyor pek ne yapsam instadan eklesem mi sizce?
Eklemeyin bence, çocuk diyecek ki bir defa yanına oturduk ekledi.

Nerden taniyorsun ?

Boşanıyordum aynı sorular
Barıştım aynı sorular
Hamile kaldım aynı sorular
Çocuk doğdu 3 aya girecek aynı sorular
Rainyyy artık sal yada sana görücü bak🥹😂
Ben yalnız ölsem galiba :D

Cocugun kimlik bilgilerini ele gecirip nikah tarihi al. Şu gun, su saatte, surda ol diye mesaj at. Gelince ÇATTTTTT nikah kiyilsin.

Yanına kadar oturmus neden muhabbet açmadınız bir şekilde. Böyle arkasından yok ekleyeyim mi mıy mıy mıy mıy

Güzel ve eğitimli misin?

Back
X