1 senedir nişanlıyım kayınvalidem hanım hanımcık bi kadın ama kusuru şu biraz soğuk araya mesafe koymaya çalışan bi tipleme mesafeden bende hoşlanırım bi de söz konusu kaynana ise işime gelir:) ama sorun şu bu bi senelik süre içerisinde bayram harici gelip gitmişliğimiz çok az bunu geçtim ben laparoskopi operasyonu geçirdim sadece telefon edip geçmiş olsun dedi 15 dakikalık mesafede gelme zahmetinde bulunmadı(bu konuyu paylaşmıştım) telefon etmez ben kandil ve özel günlerde ararım.ben bu zamana kadar böyle idare ettim alıştımda ama nişanlım 1 hafta sonra askere gidicek ben halen onlara gidemiyorum çünkü bugüne kadar çağırmışlığı yoktur gerekli zamanlarda kendim giderim kendi kendimede ben size geliyim diyemiyorum çekiniyorum
nişanlım bize gelip gidiyor yada dışarda takılıyoruz sonuç da böylesi daha iyi ama sorun şu yaklaşık 1 ay sonra falan yemin töreni olacak ben bu insanlara gitmek istediğimi nasıl söyliycem nişanlım söylese bile onlarla nasıl yola çıkıcam bilmiyorum zaten benim umursadıklarıda yok nişanlım askere gidince yazlığa gidiceklermiş ordanda yemin törenine geçiceklermiş planları bu yönde benimde tek başıma gitmeme ailem ne tepki verir şimdilik bilemiyorum nişanlım yazlıktan yemin törenine gelicekler deyince hem üzüldüm hemde beni hiç hesaba katmadıkları için sinirim bozuldu zaten o askere gidiceği için üzgündüm bunuda duyunca iyice sinirim boşaldı nerdeyse bi saat ağladım sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi yazarsanız sewinirim:)