Ne yapayım?

güzelim soğuk mesafeli olmanız vallahi daha hayırlı boşverrrrr zamanı gelince herşey yumuşar,hem çok samimi olunca cılkı çıkar üzme kendini sen mutlumusun ona bak vee birde nişanlının bu durumu hissetmesini sağla ve evlenince senden yanamı olucak bir tart bakalım çünkü evlenince değişiyor bu zibidiler malesef...törene bir aile büyüğü al ve gitttt hemde kesinlikle git onları görüncede hiç bişey belli etme derlerse neden bizimle gelmedin teklif etseydiniz gelirdim de.şimdiden çok eğilirsen evlenince üzerinde gezerler unutma...

Tamam mesafe iyidir ama bu kadarı fazla. Onların da onayı ile nişanlanmışsınız.
Artık onların gelinisin. Yemin töreni insanın hayatında bir kez oluyor.
Kendileri yazlıktan gidecek olabilirler senin de nasıl gideceğini en azından paylaşırlar.
Onlara minnet etmektense bir yakınınla gitmen daha mantıklı.

canım ben 2 aylık evliyim.. 1 yıldır eşimin ailesiyle tanışırım. bu 1 yılda asla tek başıma oturmaya gitmedim. eşim götürürse gittim geldim. sadece bayram ve kandillerde aradım. eşimlede gittimizde 15 dk. durur döneriz. tüm gün boşum yalnızım asla gitmedim.
bence bu mesafeyi bozma... yemin törenine tek başınada gidebilirsin. yakın mesafemi askerliği? çok mu uzak?
yada nişanlın söyler onlara... ona göre beraber gidrsiniz.

sakın nişanlına da ailesi için çok sorular sorup sanki ailesiyle yakın olmak istiyormuş izlenimi verme sen öyle yaptıkça o aileme bayılıyo ailem onu takmıyor izlenimi uyanır.

ben evli olduğum halde hiç gitmedim ki 10 dklık mesafede evlerimiz. nişanlı olduğum dönrmde de hiç gitmedim

Ya böylede kötü ama ne demek. Bence sor tabi nişanlına neden böyle diye. Acaba bir kusur mu işledim beni mi sevmiyorlar bir sor. Üzerini kapattıkça içine dert olacak. Kendini yıprattığına değmez. Nişanlıma hissettirmemeye çalışıyorum demişsin niye hissettirmiyorsun samimi ol varsa problem uygun dille anlatılmalı.

bu kadar mesafe ilgin doğrusu? ailen ne diyo peki? onlarda normal karşılamıyodur sanırım...
nişanlına sordunmu yapılarımı buymuş yoksa bi sorun mu varmış?

amaaan sende neler var piyasada stres yapma değmez öyle bi karıya
ben kibar konuşurum ama hakedene hanım derim :)
senin kaynana karı bacım :)

benimkide onun ağa babası :)
düğün olcak tınında değil kimsenin
nişanlım koşturcak herşeye paran varmı demicekler
neyse diyordum düğün altınları ile ödenir borçlar
kaynana demezmi ayda ayda ödenir borç galiba düğün altınlarına el koycak görümcem ev almak istiyo ona verme planı vardır
ölürmüsün öldürürmüsün :)
nişanlımla aramız iyi maşaallah bozulursa bu karıgil yüzünden parasızlıktan bozulcak

Seni planlarına katmamaları üzücü elbette.Ama sen kendi imkanlarını zorla yanına yakın bi arkadaşını al git.Ayrıca nişanlın soruyormu gelecek misin diye falan.
Senin için hayırlısı olsun üzülüp kendini harap etme,herşey olacağına varır.

nişanlım gelmemi tabiki çok istiyor aylar önce konuştuk bunları o zamanda onlarla beraber gelirsiniz sen gelemiyosan zaten onlarda gelmesin dedi ama şimdi yazlık çıktı başımıza zaten yazlığa gitmesede çağırcağı şüpheli ona karşı bugüne kadar kusuru bırakın imalı bir davranışım bile olmadı fazla görmüyorumki neyim olucak ailem bu durumu normal karşılamıyor tabiki özelliklede hastalandığımda gelmemelerini.nişanlıma hissettirmememin sebebide çok önemsediğini belli etmek istemiyorum hem onun yüzünden nişanlımla aramı bozmak istemiyorum biz yıllarca nişanlanacağımız evleneceğimiz zamanları bekledik ilişkimize emek verdik zarar gelmesini istemiyorum.hastalandım gelmedi üstüne anneler günü geldi hediye alıp ben gittim ben daha ne yapıyım allah aşkına arkadaşlar...büyük bi ihtimalle kıskanıyor

bende büyük bi ihtimalle bazı arkadaşların da dediği gibi yanıma birini alıp gitcem yada yalnız

amaaan sende neler var piyasada stres yapma değmez öyle bi karıya
ben kibar konuşurum ama hakedene hanım derim :)
senin kaynana karı bacım :)

benimkide onun ağa babası :)
düğün olcak tınında değil kimsenin
nişanlım koşturcak herşeye paran varmı demicekler
neyse diyordum düğün altınları ile ödenir borçlar
kaynana demezmi ayda ayda ödenir borç galiba düğün altınlarına el koycak görümcem ev almak istiyo ona verme planı vardır
ölürmüsün öldürürmüsün :)
nişanlımla aramız iyi maşaallah bozulursa bu karıgil yüzünden parasızlıktan bozulcak
bencede karı çoook haklısın:)sende takma kafanı altınlarıda kimseye verme haa

çok içli dışlı olmaktansa mesafe daha iyi boşver onu sen en iyisi kendin git

Canım yemin töreni haricinde kaynanan için bir yorum yapmak isitoyrum, öpte başına koy. :)

♥gözyaşı♥;8388482 .!.:
Canım yemin töreni haricinde kaynanan için bir yorum yapmak isitoyrum, öpte başına koy. :)
anladım bu durum bana karışmasından daha iyi bunu bende biliyorum canım ama durum böyle oluncada yani sen yokmuşsun gibi davranılıncada insanın gücüne gidiyor beni sewmediğini düşünüyorum:)

güzelim burda hepimiz bayanız seni çok iyi anlıyabiliyoruz nişanlını seviyosun belli askerlik zordur kafasını karıştırmayın bencede sen yakın akrabalarından güvendiğin biriyle git törene Allahın izniyle nişanlıyın görevi bittikten sonra sıkıntılarınız varsa oturup tatlı dille konuşursunuz (nişanlınla) annenlede güzel güzel konuşup ikna edebilirsin canım nişanlın selametle gitsin selametle gelsin Allah hayırlı teskereler versin fazla takma derim kolay gelsin

sevalcim merhaba.
benimde bir arkadaşım var.nişanlıyken eşinin tarafı aynen böyle davranşlar sergiliyordu.değil anne bütün aile görümceler,kayınpeder,kayınvalide hepside soğuk insanlardı ne ararlar ne sorarlar.arkadaşımda öfkesine yenildi bazı sıkıntılar oldu.ama kötü olan yine arkadaşım oldu.eşine durumu yansıtınca eşiyle aralarında da kırgınlıklar oldu...ama karşı tarafta değişen bişey olmadı...
takma kafana canım.sen vazifeni yap saygında kusur gösterme nişanlına pek yansıtma ve öfkene yenilme.kazanan sen olursun.

güzelim burda hepimiz bayanız seni çok iyi anlıyabiliyoruz nişanlını seviyosun belli askerlik zordur kafasını karıştırmayın bencede sen yakın akrabalarından güvendiğin biriyle git törene Allahın izniyle nişanlıyın görevi bittikten sonra sıkıntılarınız varsa oturup tatlı dille konuşursunuz (nişanlınla) annenlede güzel güzel konuşup ikna edebilirsin canım nişanlın selametle gitsin selametle gelsin Allah hayırlı teskereler versin fazla takma derim kolay gelsin

iyi dileklerin için çoook tşk.... bende nişanlımın kafasını karıştırmamak zor döneminde bi de bunlarla canını sıkmak istemediğim için susuyorum susuyorum susuyorum:)

sevalcim merhaba.
benimde bir arkadaşım var.nişanlıyken eşinin tarafı aynen böyle davranşlar sergiliyordu.değil anne bütün aile görümceler,kayınpeder,kayınvalide hepside soğuk insanlardı ne ararlar ne sorarlar.arkadaşımda öfkesine yenildi bazı sıkıntılar oldu.ama kötü olan yine arkadaşım oldu.eşine durumu yansıtınca eşiyle aralarında da kırgınlıklar oldu...ama karşı tarafta değişen bişey olmadı...
takma kafana canım.sen vazifeni yap saygında kusur gösterme nişanlına pek yansıtma ve öfkene yenilme.kazanan sen olursun.
bende suçlu duruma düşmemek için sesimi çıkartmıyorum zaten bakalım sabrın sonu ne olcak?

Back
X