mersinlimisin bacım sen bende mersinliyimde![]()
evt canim mersinliyimmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mersinlimisin bacım sen bende mersinliyimde![]()
evt canim mersinliyimmm :)
hemşo neresindensin:2: arkadaş olarak ekliyorum seni![]()
Canım sesi titriyor demişsin ya benimde canımdan çok sevdiğim insan vardı çok kez ağladı benim için ayrılmayalım diye orasını burasını kesti ama hepsi yalan. Erkekler kızlardan daha çok oyun oynamayı severlerEn kısa zamanda kurtul ondan
Canım sesi titriyor demişsin ya benimde canımdan çok sevdiğim insan vardı çok kez ağladı benim için ayrılmayalım diye orasını burasını kesti ama hepsi yalan. Erkekler kızlardan daha çok oyun oynamayı severlerEn kısa zamanda kurtul ondan
tmm tatlim ben pozcu ya sen
kız bende pozcu anamforumun arkasındayız ama şuan evlendim mersinde degilim ekimde mersinimi bıraktım
![]()
canim okadar oyun da mümkünmü acaba ben korkuyorum onu kaybetmekden ve o rahat cünkü bunlari bildigi icin bitsin diyorum tmm diyor cünkü öylesine dedigimi biliyor
Seni üzmek istemem umarım günahını da almıyorumdur karşı tarafın ama gerçekten ne oyunlar gördüm o yüzden bende senin durumunda bulunduğum için yardım etmeye çalışıyorum. Elinde tutmaya çalıştıkça daha çok kayıp gidecek ve en son suçlu gibi kalacaksın ortadaEn sonuna kadar gitmek istiyorsun anlıyorum çok kötü bir durum Allah'ım yardımcı olsun canım.
canim mutlululukar dilerim sana ins hersey istedugiun gibi olur mutlu olursunnn.........:)
saolasın canım 7 yıl beraberligimden sonra evlendim ve çokk mutluyum Allahım nazarlardan korusundilerim sende çok çok çok mutlu olursun herşey gönlünce olsun
kizlar her dediginiz dogru ama benim hissetdigimi oda hissetsin istiyorum oda aci ceksin beim gibi pisman olsun kizlar ne yapmaliyimmmm....
arkadaslar ayrildim bitirdim herseyiiben fake bi hesap actim onu ekledim konusdummm.... ve dedimki konusdukdan sonra ya sevgilin ya ben oda onu secti yani beni degil.... benim icin bu is bitmisdir siz hep hakliydiniz...cevaplariniz icin cok tskler...suan kendimi oyuna getirilmis gibi hissediyorum hersey berbat..... aklimi isime derslere veremiyorum.....