ne yapcagimi bilmiyorum onu cok seviyorum!!!!!

Canım sesi titriyor demişsin ya benimde canımdan çok sevdiğim insan vardı çok kez ağladı benim için ayrılmayalım diye orasını burasını kesti ama hepsi yalan. Erkekler kızlardan daha çok oyun oynamayı severler :31: En kısa zamanda kurtul ondan

Canım sesi titriyor demişsin ya benimde canımdan çok sevdiğim insan vardı çok kez ağladı benim için ayrılmayalım diye orasını burasını kesti ama hepsi yalan. Erkekler kızlardan daha çok oyun oynamayı severler :31: En kısa zamanda kurtul ondan

canim okadar oyun da mümkünmü acaba ben korkuyorum onu kaybetmekden ve o rahat cünkü bunlari bildigi icin bitsin diyorum tmm diyor cünkü öylesine dedigimi biliyor

canim okadar oyun da mümkünmü acaba ben korkuyorum onu kaybetmekden ve o rahat cünkü bunlari bildigi icin bitsin diyorum tmm diyor cünkü öylesine dedigimi biliyor

Bak sen yanlışı şurda yapıyorsun.Bir kere aklına sok hiç kimse yoktur ki hayatta o olmadan yaşayamayasın , mutlu olamayasın.Tamam değer verdiğin insanlar olur ama çiğ süt emmiş insanoğlu her şekilde yaşamına devam da edebilir mutlu da olabilir.Şimdi kendine ben onsuz yapamam yaşayamam diyeceğine inadına onsuz da yaşa , hayata daha da bağlan.Kendine güçlü olduğunu söyle sık sık.Biraz da zaman var kendine hemen yeni bir ilişkiye başlayıp olmuyor yapamıyorum işte demektense duygularının biraz yatışmasını bekleyip kendini hazır hissedince yeni birileriyle görüşmeye başla.Yapabileceğini biliyorum , sen de inan :34: karamsar düşünceleri at aklından, biraz pozitif bak :16:

Seni üzmek istemem umarım günahını da almıyorumdur karşı tarafın ama gerçekten ne oyunlar gördüm o yüzden bende senin durumunda bulunduğum için yardım etmeye çalışıyorum. Elinde tutmaya çalıştıkça daha çok kayıp gidecek ve en son suçlu gibi kalacaksın ortada :50: En sonuna kadar gitmek istiyorsun anlıyorum çok kötü bir durum Allah'ım yardımcı olsun canım.

Seni üzmek istemem umarım günahını da almıyorumdur karşı tarafın ama gerçekten ne oyunlar gördüm o yüzden bende senin durumunda bulunduğum için yardım etmeye çalışıyorum. Elinde tutmaya çalıştıkça daha çok kayıp gidecek ve en son suçlu gibi kalacaksın ortada :50: En sonuna kadar gitmek istiyorsun anlıyorum çok kötü bir durum Allah'ım yardımcı olsun canım.

bana yardimci oldugunuz icin cok tsk cidden cok yardimci oldunuz icin acildiiiii

canim mutlululukar dilerim sana ins hersey istedugiun gibi olur mutlu olursunnn.........:)

saolasın canım 7 yıl beraberligimden sonra evlendim ve çokk mutluyum Allahım nazarlardan korusun:nazar: dilerim sende çok çok çok mutlu olursun herşey gönlünce olsun

kizlar her dediginiz dogru ama benim hissetdigimi oda hissetsin istiyorum oda aci ceksin beim gibi pisman olsun kizlar ne yapmaliyimmmm....

bence senin hissettiğin şey aşk değil bağımlılık o hayatında olmazsa boşluğa düşeceğini düşünüyorsun gibi

gerçekten seven insan sevdiğinin acı çekmesini üzülmesini istemz kendi üzülse bile...

Kaldıki bu çocuk seni sevmiyor sevse bu şekilde davranmaz bence yol yakınken geri dön şekerim

arkadaslar hersey gzl olabilirken böyle olmasi sacma ya beni sevdigini bilyiorum...dün bana beni ondan uzaklasdirmak istedigini söyledi hep bunu deniyormus cünkü beni üzdügünü bilyiormus beni mutsuz görmek istemiyormus. den aptal salak deli oldugunu söyledi beni üzdügü icin ve beni haketmedigini. dün tam ayrilalim diyecekdim böyle seyler oldu fakat yine üzülen ben oldum. arkadaslar ben cok kiskancim asiri derecede dün bana dediki bi sebeb daha seni uzaklasdirmak icin hep bi sühe varmis hep takip ediyormus güvenmiyormusum. aklim daha cok karisrti :(

bence halen birlikte olman hata sen böyle devam edersen çok pişman olursun sadece kendini yıpratırsın en iyisi vazgeç inan bana seni gerçekten sevecek çok kişiyi bulursun mutlu olman dileğiyle

bu adam kapında sabahladı mı ? babana gelip ben seviyorum kzıınızı asla ayrılmam diye haykırdı mı ?göremedi diye uyku uyuyamayıp kar kış demeyip sıcak yatağını bırakıp sana koştu mu?hasta oldun diye gözünü kırpmadan başında bekledi mi ? bütün bunları yapan birinin ayrılması için ölmesi gerekir ancak ya hani... işte o adam ölmedi bi başkasının koynunda sabahlıyor ;) anlayacağın onların sevgisine ve yaptıklarına güvenme ;) kendini de küçük düşürme...seni seven değer veren insanları hele ki anneni bi el adamı için üzme ;)

arkadaslar ayrildim bitirdim herseyii :(:( ben fake bi hesap actim onu ekledim konusdummm.... ve dedimki konusdukdan sonra ya sevgilin ya ben oda onu secti yani beni degil.... benim icin bu is bitmisdir siz hep hakliydiniz...cevaplariniz icin cok tskler...suan kendimi oyuna getirilmis gibi hissediyorum hersey berbat..... aklimi isime derslere veremiyorum.....

arkadaslar ayrildim bitirdim herseyii :(:( ben fake bi hesap actim onu ekledim konusdummm.... ve dedimki konusdukdan sonra ya sevgilin ya ben oda onu secti yani beni degil.... benim icin bu is bitmisdir siz hep hakliydiniz...cevaplariniz icin cok tskler...suan kendimi oyuna getirilmis gibi hissediyorum hersey berbat..... aklimi isime derslere veremiyorum.....

hayatının yanlışını yapıyorsun..biçoğumuzun başına geldi bunlar ama güçlü olmazsan ilerde bir de pişmanlığın olacak... ben de yaşadım yaşadıklarına benzerlerini ve biçoklarımız da yaşadık.. ama ben senin gibi yapmadım... evet üzüldüm evet yıkıldım ama hırs yaptım... okudum , müthiş bi işe girdim hatta o elime bile düştü ;)
ben güçlendikçe o düştü... sonunda bana geldi ama başka bi kadın girmişti araya... midem kabul etmedi... sakın ola ki üzme kendini...inan bana bugünler geçecek ve sen güleceksin bu olanlara... ;)

Back
X