- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Emin olun yapiyorum. Kimseyide uzmek istemiyorum. Ama diyorum ya bazen o bazen cok onemli aslinda kendimi o zamanlarda kontrol altinda tutmaliyim...
Aslında büyük etken yaşanmışlıklar. Kardesinizle yada esinizle yada bu şekilde davrandiginiz insanlarla aranızda ufakta olsa sıkıntı olduysa bu şekilde davranıyor olabilirsiniz. Belki sizde benim gibi kindar bi insansiniz :)
Eşim bazen verdigi sozleri tutmuyor tutmicaksan neden soz veriyosun diyorum cevap yok delleniyorum. Sonra o konusuyor yok milletin kocasi izin almiyormus soyle yapmiyormus bidaha delleniyorum iki dk sonra ozur diliyor ona daha cok delleniyorum. Sonra ben bi ters cevap verince o daha cok ters.cevap veriyor sonra kopuyorum...
Diyorum ben sinirlendigimi farkettiginde git baska odaya 1 saat sonra gel yok anlamiyo hala ustume geliyo...
Kardesiminde iyiligini istiyorum sinavlara calis diye. Yok diyo ne ise yaricakmis bilmem ne. Babama ergen tripleri falan. Hep bunlardan yani. Ben konusmaktan yanayim ama kimse suyuma gitmiyor daha cok sinirlenip zarar veriyorum. Belki bu kindarlik evet. Birseyi 24 saat surdurebilme kapasitem var belki daha fazla
Soz tutmama yada izin konusunda bende cok abartili tepkiler veriyorum ama özür dilediği an herşeyi bitiriyorum. Anlık yada bir kaç saatlik kindar bi insanım ama 24 saate cikmadi hic. Kardesiniz konusunda karismayin uzerine gitmeyin derim. Hangimiz lise zamaninda bizden buyukleri dinleyip ders calistik ki?
Esiniz konusundada bence o kindarligi bir kenara atip yada uzatmayip yeni seyler yapin ne biliyim kendinize soz verin hic bir gece yataga küs yada kirgin girmeyin yada her sabah yeni bir baslangic oldugunu unutmayin,uyandiginizda 1 gun once yasanan kotu seyleri silin aklinizdan. Ben boyle yapiyorum ise yariyor.
Ha birde Üniversitedeki ev arkadaşıma çok benziyorsunuz valla. Sizdeki üstünlük kurma çabası lafinizin sürekli dinlenmesini istemekte olabilir. Ev arkadaşıma böyleydi illa kendi lafı dinlenmeliydi eve gelen kız 1 ayda geri gidiyordu falan. Sonra kendisi yalnız kaldı hep yalnız kaldı.
Şimdi kisa bir ornek bi ara evime sehir disindan bi arkadasimiz geldi ( bayan )onla ilgilenirken durup dururken beni bozdu. Mutfaga cagirip biraz kizdim o da yatak odasina gitti bi baktim hazirlanmis ben gidiyorum isyerinde islerim var diyor. Cikti gitti evden kizda baska yere gitti ama anladi ama cok sinirlendim cnku gelmicekti ki zaten ulasacagim telefnda yoktu tabi sonrasini hatirlamiyorum kriz gecirdim kizin yaninda onu yapmaya hakki yoktu ertesi gun geldi kovdum sonra babasiyla geldi. Babasinin yaninda arkadaslarimla disari cikicam dedi cikti gitti. Ben hala kriz geciyorum o kadar sinirlendim ki onu baya abarttim 3 gun falan konusmadim kendisiyle
Konularını okudum şimdi. Eskiden yaşadığın şeylerle de alakali şuan yaptıkların yaşadıkların. Senin için en iyisi psikologa gitmen. İlaçları kullanmasan kullanmak istemesen bile konuşarak rahatlarsin belki.
Çocuk fikrini uzun bi sure ertele ve tedavi ol. Su dönem içerisinde belki sadece kendine yada eşine yazık ediyorsun ama doğacak cocugada yazık olacak.
Ben çok sinirliydim bir kere o an ayna denk geldi kendimi gördüm
Bu hal ne be şu hale bak şu surata bak kendine gel^ dedim kendime şimdi sinirlenince o halimi aklıma getiriyorum yavaş yavaş yüzüm yumusuyor ellerim gevsiyor
Eşime de yontemimden bahsettim o da sinirlendigim de dalga geçiyor çirkin oluyorsun yapma diyor küçük çocuk gibi :) dene sende gerçekten çirkin oluyoruz :)
Bu davranislarinizi sadece esinize, ailenize yapiyorsaniz simarikliktandir. Kimse bisey demiyor, nazini cekiyor diye.
Bende agresifim ama kalkip evde cam patlatmam. En fazla bagiririm. Evde esyalara vuran, kiran, doken bir deli gibi biriyle yasamak istemez kimse. Esiniz size haddinizi bildirse fena olmaz psikologada gerek kalmaz. Benim esim bekarken evde sinirlenince kapi mapi yumruklayip kiriyormuş benimle evlendikten sonra yapamaz oldu. Kuzu kuzu.... zora gelince oyle bir kontrol edersin ki........
Güzellik uğruna asabiyeti bıraktımÇok itici geliyorum kendime :)
Benim esim evde cam, kapı indirse defol git bu evden deliyle ugrasamam nerde tedavi oluyorsan ol derim. Insan olmadanda eve almam. Ya da kendim çeker giderim. Kalkıp onu pışpışlamam. Bunu iyi anladigi icin oyle artist artist hareketlerini gormedim hic sinirlense bile. :))) Böyle had bildiriliyor.Eşim bana haddini bildirse derken ?
Güzellik uğruna asabiyeti bıraktım
Benim esim evde cam, kapı indirse defol git bu evden deliyle ugrasamam nerde tedavi oluyorsan ol derim. Insan olmadanda eve almam. Ya da kendim çeker giderim. Kalkıp onu pışpışlamam. Bunu iyi anladigi icin oyle artist artist hareketlerini gormedim hic sinirlense bile. :))) Böyle had bildiriliyor.
Arkadaşlar çok agresifim ailem ve eşim çok nadiren arkadaşlarim kendimi tutamiyorum...
Istemsizce zarar verebiliyorum.
Bu bende oyun diye başladi hepimiz kuccukken kardeslerimizle kudurmuşuzdur.
Ben erkek gibi yetiştim sinir beynime çıkınca kendime engel olamiyorum gecen cam patlattım.
Eşim bazen beni coook sinirlendiriyor yalan soyleyince kendime engel olamiyorum bazen elini sıkıyorum canı acıyor...
Coook uzuluyorum bazen kardesimle sakalasirken de abartiyorum..
Psikolojik destek almam lazim normalde sabirliyim sadece nadiren o sinir oluyo...
Hormonalmi diye bakildi tsh 3.54 cikti troit hormonu.
Annemde de troit var ondan suphe altindayim annem de cok sinirliydi.
Korkuyorum psikologa falan giderim beni ruh sinir hastaliklarina kapatirlarsacok gencim daha yasim 24...
Sinirlerimi kontrol edebiliyorum ama salarsam cok kotu seyler oluyo.
Simdi diceksiniz ki ilerde cocugun olursa...
Aslaaa... diyorum ya sabirliyimdir.
Nazım eşime ve kardesime geciyor diye boyle oluuor biliyorum.
Yardimci olabilirmisiniz bunu nasil halledebilirim.
Kırıcı olmassaniz sevinirim. Eski konularimi bilen bilin kolay seyler yasamadim. Bu mu beni şiddete yoneltiyor bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?