ne yapcağımı nasıl davrancağımı bilmiyorum artık :(

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar bugün gece olmasına rağmen atladım arabaya erkek arkadaşımın ayağının dibine gittim o ise 2 adım öede olduğum için yanıma gelmedi.bana tekrar karşı yoldan dön yanlış yerde durmuşsun oraya gelemem dedi bende sinirlendim ve eve geri döndüm.zaten ilişkimiz sallantıda onun şu yaptığına bak :( oturduğu yerden ilişkimizi yürütmek istiyo napıcağımı bilmiyorum. benim mantığımda erkek kızdan dha çok fedakarlık yappar dha çok görüşmek ister bizim ilişkimzde erkek tarafı benmişim gibi :( nolur akıl verin bıktım artık birde hala beni suçluyo oraya kadar geldinde karşı yola geçmedin diyo

kızlar bugün gece olmasına rağmen atladım arabaya erkek arkadaşımın ayağının dibine gittim o ise 2 adım öede olduğum için yanıma gelmedi.bana tekrar karşı yoldan dön yanlış yerde durmuşsun oraya gelemem dedi bende sinirlendim ve eve geri döndüm.zaten ilişkimiz sallantıda onun şu yaptığına bak :( oturduğu yerden ilişkimizi yürütmek istiyo napıcağımı bilmiyorum. benim mantığımda erkek kızdan dha çok fedakarlık yappar dha çok görüşmek ister bizim ilişkimzde erkek tarafı benmişim gibi :( nolur akıl verin bıktım artık birde hala beni suçluyo oraya kadar geldinde karşı yola geçmedin diyo

O ne ya
Annesi falan mı izin vermemiş ?

O ne ya
Annesi falan mı izin vermemiş ?

hayır arkadaşıyla birlikteydi . kendimi çok değersiz hissettiryor gecenin bi vakti 5 dk konuşabilelim diye ayağına kadar gittim o ise yanlış yerde olduğm için yanıma gelmedi bende onu aradım ve eve gidiyorum dedim oda sadece tamam git dedi :/

Ah be güzelim keske gitmeseydin,
gece yarisi kiz basina atlamis gitmissin,
beyefendinin yaptigina bak
erkekler böyle seylere deymez canim, benden söylemesi
kiymette bilmezler yani..

Kendini kesinlikle geri cek, hicbirsekilde kilini kipirdatma.

Bu adamin seni sevdigine eminmisin ??
Hic deger vermiyor gördügüm kadariyla

Ben kırmızıyla alıntıladığım yere takıldım, hayır bir ilişkide erkek kadından fazla fedakarlık yapmaz. Fedakarlık zaten bambaşka birşeydir bana göre, saat geçse erkeğin kapıdan alması kapıya kadar bırakması vs. mantıklı olan o olduğu yapılmalıdır.

Sen bunları fedakarlık olarak gördüğün için sevgilin böyle davranmaya başlamış bence. İlişkinin ortalarına doğru artık birazda ksb fedakarlık yapsın noktasına gelmiş.

yakın zamanda açtığın diğer konuya da baktım da şimdi, eğer aynı kişiden bahsediyorsan bence ilişkiniz pek sağlıklı gibi görünmüyor. sorunlar konuşulup çözülebilecek gibiyse çözmeyi deneyin, olmuyorsa da kendini fazla yıpratma bence..
bir de fedakarlık konusu bence karşılıklı olmalı. (yani ben senin için şunu yaptım sen de benim için illa bir şey yap gibi, hesap tutar gibi de değil ama) devamlı tek taraflı olursa ilerde sorun oluyor galiba

Değmeyen bir erkeğe böyle fedakarlık yapıp yapıp kendimi değersiz hissettiriyor demiyeceksin.. eğer değerin varsa o zaten ayağına gelir emin ol..

Kendini geri çek biraz eğer gerçekten sana değer veriyorsa kendisi bişeyler yapıcaktır zaten.

Kendini geri çek biraz eğer gerçekten sana değer veriyorsa kendisi bişeyler yapıcaktır zaten.

ne yapmamı önerirsin ? mesela az önce görüşmek istedi ama ben dün yaptıklarından sonra görüşemem dedim .şu anda msjlaşarak kavga ediyoruz snce msj atmiyimmi :/

bence hıc ılgılenme.. aklı basına anca öle gelır dıye umuorum ... pesınde surunsun ıns :)

ne yapmamı önerirsin ? mesela az önce görüşmek istedi ama ben dün yaptıklarından sonra görüşemem dedim .şu anda msjlaşarak kavga ediyoruz snce msj atmiyimmi :/

Bence bi süre ilgisiz davran mesaj atma arama sorma ondan bekle oda hatasını anlar zaten.

sevgilinin bahanesi saçmaymış bence yani yanlış yerde durmuşsun gelemem ne demek insan dağları aşar gider.)
ama keske gitmeseymişsin cnm
sen onu çok alıştırmışsın bence hep sen hep sen, bu yüzden ilişkinizde erkek tarafı senmişsin gibi olmaya başlamış.fedakarlığa gelince bunu her iki tarafta yapmalı ama erkekler genelde yapılan fedakarlığın değerini bilmiyorlar.
sen artık ilgilenme onunla seni gerçekten seviyorsa o nasıl olsa sana gelecektir hatasını anlayacaktır.

Back
X