- 1 Kasım 2019
- 2.743
- 5.377
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsınızKestim hatta engelledim o benim numarami silmemis
Bende denemeden test etmeden onu çözemem yetistirseydin bariNiyetini anlayıp denemek istemek hata zaten. Daha sana laf yetiştiremeyeceğim.
Katipsonda bir ne guluyonBende denemeden test etmeden onu çözemem yetistirseydin bari
Deniyim derken başına bir iş gelecek bir gün.Katipsonda bir ne guluyon![]()
Öküz..!Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Öküz..!
[/QUOTE
Küfür etmesine ne diyosun
Bir iş gelmezde ben yolumu ayırdımDeniyim derken başına bir iş gelecek bir gün.![]()
Durum kısaca ozetledinBu adam senle insan içine çıkmaz, ilerisini düşünmez, ciddi olmaz, işini görür yol alır.
Böyle konularda benim devreler yanıyor.Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Bn cagirmadim kendisi istediAdamı sakın yere çağırırken bir şey yoktu ama ne oldu ki sonra![]()
Niyetini çözdüm zaten de 4 yıl geçti belki değişmiştir dedim demez olaydimAdam Türkçe anlatmış, adam beden diliyle anlatmış, adam her türlü anlatmış ama anlaşılmamış...He F*** just wanna fuckya sis...just wanna F***...but only F***...bı de böyle deneyelim![]()
Bnm 4 yıl önceki görüştügum biriydi ozmndan bu zamana değişmiştir dedim değişmemiş bellikiNiyetini anlayıp denemek istemek hata zaten. Daha sana laf yetiştiremeyeceğim.
2 ay oldu konusmayi kestim devam etseydim bişeyler olurduDeniyim derken başına bir iş gelecek bir gün.![]()
Tabiki anladım içimde duygum kalmıştı denemek istedim o kifurden sonra yuzunu bile görmek istemiyorum ayni sehirdeyiz biyerlerde illaki gorucemOyyyyyaş 30 ama niyeti anlamadınız mı
cidden nasıl bi.gezegende yaşıyonuz yav