Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Canı sıkılıyor.
Yok hayatım, konu reytingini kaybetti ya, canlandırmaya çalışıyor. Ama bilmiyor ki gözden düşen konu canlanmaz buralarda. :deli: Bir başka sansasyonel, ayrımcı, eril, bolca nefret içeren konunda yine toplanır millet rahat ol. Ama bunun son kullanma tarihi geçti, başka bir şey bul, ona konu aç.

Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Ex'den next olmaz:ıslık:

Yok hayatım, konu reytingini kaybetti ya, canlandırmaya çalışıyor. Ama bilmiyor ki gözden düşen konu canlanmaz buralarda. :deli: Bir başka sansasyonel, ayrımcı, eril, bolca nefret içeren konunda yine toplanır millet rahat ol. Ama bunun son kullanma tarihi geçti, başka bir şey bul, ona konu aç.
Yeni konu acacam az kaldı

Umutsuz gibi bu da, konu gözden düştü müydü, eski mesajlara dadanıyor.😂

Salça ile soğanı kavur ziyan olmasın😆😆

Heh, yeni konu aç. Ama böyle milletin bam teline dokunacak, kendi cinsine bolca nefret söylemi olan, bıçak sırtı bir mevzu bul, tamam mı? :KK51: En az bu konu kadar antipatik olmalı.
Tamam
Heh, yeni konu aç. Ama böyle milletin bam teline dokunacak, kendi cinsine bolca nefret söylemi olan, bıçak sırtı bir mevzu bul, tamam mı? :KK51: En az bu konu kadar antipatik olmalı.
Ahaaas😆😆

Karnım ağrıdı gülmekten😆😆😆

Beklentisi olur ama sarılma öpme olsa eywallah evlenmeddn birlikte olalım diyo daha 28 yaşında tam olarak sorun şu beraber biyerde oturaniyiruz kimsenin olmadığı yere gitmek istiyor normal mi sence
Sarılma öpmeye gelince var ama gerisine yok. Bi git yaa.. 28 yaşında adamın istediği şeu gayet normal. Anormal olan sensin. Erkekler arada sevgilileriyle nişanlılarıyla vs başbaşa kalmak isterler. Hem kuyruk sallıyorsun hem yok diyorsun kendin kaşınıyorsun.

Sarılma öpmeye gelince var ama gerisine yok. Bi git yaa.. 28 yaşında adamın istediği şeu gayet normal. Anormal olan sensin. Erkekler arada sevgilileriyle nişanlılarıyla vs başbaşa kalmak isterler. Hem kuyruk sallıyorsun hem yok diyorsun kendin kaşınıyorsun.
Konu ne ve karşıdaki kim olursa olsun bir kadına 'kuyruk sallıyorsun' denilince deliriyorum. Siz millete akıl vereceğinize önce düzgün konuşmayı öğrenin.

Ayrıca konu sahibinin sonraki tutumlarını yorumum dışında tutuyorum ama sarılmak ve birlikte olmayı nasıl bir tutmuşsunuz anlayamadım? Ben normal erkek arkadaşlarıma da sarılıyorum yani kuyruk sallamış mı oluyorum?

On
Konu ne ve karşıdaki kim olursa olsun bir kadına 'kuyruk sallıyorsun' denilince deliriyorum. Siz millete akıl vereceğinize önce düzgün konuşmayı öğrenin.

Ayrıca konu sahibinin sonraki tutumlarını yorumum dışında tutuyorum ama sarılmak ve birlikte olmayı nasıl bir tutmuşsunuz anlayamadım? Ben normal erkek arkadaşlarıma da sarılıyorum yani kuyruk sallamış mı oluyorum?
Onun bahsettiği sarılmakla sizinki bir değil ki, sabahtan beri dalga geçiyor bel altı espriler yapıyor. Hem niyetini biliyor hem de test için çağırıyor.

Sarılıp öpmenin sonu birliktelik

On

Onun bahsettiği sarılmakla sizinki bir değil ki, sabahtan beri dalga geçiyor bel altı espriler yapıyor. Hem niyetini biliyor hem de test için çağırıyor.
Niyetini.anladim ztn yinede denemek istedim

Başbaşa kalıp dokunmak istiyor

Back
X