• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

'' Düzeltmek '' istiyorlar. Erkekler nasıl bu konudaki adamın dişi versiyonunu bulup kendince eğip bükmeye çalışıyor, bu da öyle. Avcı ruhu. Kadınlarda da var, '' Nasıl da yola getirdim. ''. Övünç kaynağı.
İyi de yola getirince bir esprisi kalmaz ki. Maserati alıp 131'e çeviriyorsun resmen. :KK53:
Bana da böyle yapan biri olmuştu. Neymiş efendim, herkesle konuşup güldürmeyecekmişim, gülmeyecekmişim. Sonra işte sarı saçlarımı kahverengiye boyayıp usturuplu giyinecekmişim. Hadi len oradan derler adama.

4 yıl önce bir yerde karşılastik ben onu beğendim oda beni beğendi ozmn tanimiyordum
Bacım, muhafazakar tiplerle görüşeceksin o zaman. Evlilik niyetiyle görüşürsünüz hiç değilse. O tip ilişkilerde de cinsellik beklentisi olmaz. İkiniz de net olursunuz, yormaz.

Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz

Exten asla next olmaz arkadaşlar. (Tecrübeyle sabit.)
Şunu öğrendim ki değer veren insan, isterse hormonları tavan yapsın saygı duyuyor.
Benim aktif bir cinsel hayatım var fakat buna rağmen sevgilim ben ne zaman istersem o zaman olacağını, istersem cinselliğin ilişkimizin içerisinde olmamasını ve evlendiğimizde beraber olmak istersem bunu kabul edeceğini söyledi. Bana bu teklifi kendisi sundu ve çok şaşırmıştım açıkçası. Böyle insanlar var, seven insan saygı duyar.
Koşarak uzaklaşmalısın bence

Ne kadar saçma bi insansınız. İleride bişeyler yaşarsanız da adam size tecavüz etmiş gibi davranacaksınız. Denemek amaçlı niye gittiniz? Size saldırma ihtimalini mi düşünüyordunuz da gittiniz? Ya da acaba benimle sevişmek isteyecek mi diye mi denemek istediniz? Adam istese suçlu veya ahlaksız mı oluyor? Açık açık da niyetini söylemiş, siz istemiyorsanız gitmeyin bir daha. Ayrıca bu işlere kafa yormak yerine açar biraz kitap okurdum ben o kadar kötü bir türkçeniz var ki, eğer türkçe ana dilinizse çok üzücü.

İyi de yola getirince bir esprisi kalmaz ki. Maserati alıp 131'e çeviriyorsun resmen. :KK53:
Bana da böyle yapan biri olmuştu. Neymiş efendim, herkesle konuşup güldürmeyecekmişim, gülmeyecekmişim. Sonra işte sarı saçlarımı kahverengiye boyayıp usturuplu giyinecekmişim. Hadi len oradan derler adama.
Bana bi erkek gülme dese , kahkahayla gülerim :D

Ben de gülerim işte. :KK53: Ayol ben ele avuca sığmam. Tarzım bu yani, güler güldürürüm. Duramıyorum vallahi, cuma günü çocuklarla koşu yarışı yaptım topuklu botlarla okulda. Fışkırıyor enerji, tavan. :KK76:
Bizim orada olsan seni everirlerdi :D
Beni everdiler çok gülüyom diye hzhahzhshhshs

Back
X