Ne yapicagimi bilemiyorum

Nurciks471

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
8
0
1
39
Selam herkeze bilmiorum cok caresizim esim devamli telefonunla oynuyo onu biraksa atariye sariyo ve bunu abartarak yapio saatlerce bu benim sinirimi cok bozuo cok tartistik ama hic bi degisme yok onu engellemek diil amacim ama o kadar abartio ayarsiz yapioki en sonu hep kavga sizce ben ne yapmaliyim

Eşine gezmeye gidelim de farkli aktiviteler yapmayı öner. Bi dönem insanlar birşeylerden sıkılıp oyuna yöneliyor. Daha sonra sıkılıp birakicam zaten. Sen ona en iyisi başka şeyler öner. :)

Eşine gezmeye gidelim de farkli aktiviteler yapmayı öner. Bi dönem insanlar birşeylerden sıkılıp oyuna yöneliyor. Daha sonra sıkılıp birakicam zaten. Sen ona en iyisi başka şeyler öner. :)
Tesekkur ederim ama inanki gezmek nereye kadar 3 saat gezssrk geri kalan tum zamanini ona harciyor.simdi konusmuyoruz

Bırakın çocukluğunu yasasın...

yada sende katıl oyna en azından o sayede konuşursunuz yanyana olursunuz..

Aklini kurcalayaN birsey olabilir benim esimde aklini kurclayan bisey oldugunda telefonla cok oynar... ben direk ilgisini baska yere cekmeye calisalim gel kahve icelim gel cay icelim ... yani baska daha eglenceli seylere yönlendirmek gerek

Benim eşimde aynısı. 1 yıllık evliyiz. Dediğin gibi telefonda bişeyler izler oynar sürekli, o yoksa bilgisayar,o yoksa tv. o yoksa uyur. Cinnetlik :) İlk başlarda benle ilgilen diye çok tartışırdık bişey söylerdim 10. kez sormam da cevap verirdi oyuna bakmaktan. Sonra bende bakmaya başladım oyuna çok anlamasamda izledim yani . o oynarken meyvesini götürdüm yok abur cubur götürdüm. film yerine oyun izliyomuş gibi düşün. İkimizde çalışıyoruz. Cumartesi akşamlarını belirledik. dedim o gün benim istediğim olsun diye kararlaştırdık. Ya yemeğe götürüyor dışarıda geziyoruz falan ya da evde bişeyler yapıyoruz. O da bana yetiyor. sende böyle bişey desen. iki gün yada bi gün bana ayır akşamları geri kalan zamanda sana karışmayayım de.

Back
X