eşin hep mi böyleydi...yani iki yabancı gibiyiz demişsin ya....yoksa annesi geldikten sonra mı böyle mi oldu?
nişanlıyken çok iyiydik.Ama evlendikten sonra tamamen değişti. Tamamen yabancı gibi oldu.Hiç konuşmasam konusmaz .kesinlikle bişey anlatmaz.Derdimi paylaşmaz
biraz sinirlensin bıktım diye bas bas bağırır.işi boşanmaya kadar götürür.... Biz kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz :S
kendi annen aynı şehirde değil snaırım
valla hiç olmadı çık işten. bu ne anacım kendini ne zannediyor ki sen ona korkarak çocuğunu bile soramıyorsun.
eşin çalışssın baksın evine madem annesine toz kondurmuyor, sonucada katlanır sen işten çıkınca.. kayınvalidene de muhtaç olmamış olursun.
çok çalışman gerekiyorsa bul bi çocuk evinde hem çocuk bak hem kendi çocuğuna bakarsın. olmaz mı?
Aslında maddi olarak çok çalışmama gerek yok.Ama eşimle çok anlaşamıyoruz.İpin ucundayız.İpi ben tutuyorum.Bilmiyorum ne kadar daha sabredicem ama evladım için bekliyorum.Oyüzden de çıkmak istemiyorum . Kendi annem aynı şehirde ama bize çok uzak ve hasta.Zaten kayınvalidem aşağıdayken ona baktırmaz eşim