- 13 Nisan 2007
- 33.696
- 102.752
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
merhaba kızlar. benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. iyi kötü gidiyoruz. gidiyorDUK...
sevgilimin arkadaş grubu 3 kişilik ve hepsininde sevgilisi var. onlardan birinin sevgilisinin evi var..
bana akşam onlara gidilicekmiş alkol falan olcak dedi ben hayır dedim çünkü tanımadığım bi kız vardı. ne olur ne olmaz ben kendime bile güvenemem alkol konusunda.. başka bi kıza nasıl güvenebilirim.. bana tamam gtmicem dedi ama 40tane laf saydı.. gece 11gibi aradı. bak ben X'lere gidiyorum ne o kız ne de alkol var merak etme tamammı dedi.. ve bu zamana kadar bana hiç yalan söylemedi...
meğer o gün o kızda varmış, alkolde varmış.. gülmüş eğlenmişler.. bana sabah midem bulanıyo gecede çıkardım zaten, üşüttüm heralde demişti.. saf saf inanıyorum.. bunca yıl beraberiz hiç başıma gelmemiş bi olay.. ve ben bunu arkadaşının sevgilisinden yani ev sahibinden öğreniyorum güle güle anlatıyo bende sapsal sapsal yüzüne bakakaldım.. haberin yoktu dimi dedi... herşey o an koptu zaten....
ve bana hiç bi açıklama yapmadı.. çünkü suçlu benmişim.. sabah söylemiş bende hayır demişim.. arkadaşı böyle söyledi..
evet kızlar sonuna kadar haklısınız ama bu kadar yıl sonra böyle bişey yapması çok kırıcı bişey.. nasıl yeniden toparlanırız bilmiyorum..
aşk gerçekten insanın gözünü kör ediyor.
maalesef benimkini oymuş göz bile kalmamış..
bi kendime gelebilirsem.. şuan boş boş tavana bakıp sezen aksu dinliyorum..
kızın zeka yaşının 15 olduğunu yani hala çocuk gibi davrandığını sölediler.
ne olursa olsun dişi ya!
offf
ay bir önceki sayfayı okudum da :S bir de beyefendi soğur muymuş sendennnn!!! ahhahaha şaka sanırım :S o demek ki senden çoktan vazgeçmiş canım kusura bakma kırarsam bu sözümle ama :S
öyle bir ortamda alkol alıp sonrasında herkesin mışıl mışıl uyuduğunu düşünmüyorum şahsen
içeceklerse pek ala masalarında kız olmadan da içebilirler
veya dışarda içebilirler
pek masum gelmedi bana,kimsenin günahını almıyım ama normal değil
canım arkadaşlarımın hepsi seni kaybetmeyi göze alamaz diyo.. ama bıraktı gitti beni aylar önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?