ne yapıcağımı bilmiyorum lütfen yardım edin..

Eeeee madem onsuz olamıyorsun tüm bunlara katlanmaya devam edeceksin.
Sen bu kadar taviz verirsen daha neler neler yapar hiç mi düşünmüyorsun?

baksana ama o insanlarla bir gece eğlenmek senden daha değerliymiş demek beyefendi için

Son düzenleme:
evet kızlar sonuna kadar haklısınız ama bu kadar yıl sonra böyle bişey yapması çok kırıcı bişey.. nasıl yeniden toparlanırız bilmiyorum..

karşında seni sallamayan bir "her şey" var. bence bir an önce hiçbişeyliğe geçmeli bu adam. sana yalan söylemiş, saçma bi ortamda bulunmuş vs. bilmiyorum yani...

Hem alkol hem kızlar...

Söyleyecek çok var da.

evet kızlar sonuna kadar haklısınız ama bu kadar yıl sonra böyle bişey yapması çok kırıcı bişey.. nasıl yeniden toparlanırız bilmiyorum..

Bu kadar yıl sonra diyorsun..
Daha yalnızca 3 sene olmuş.
Senelerce ilişkisini sürdürüp evliliğe yakın ayrılanlar var, evlenip boşananlar..
Belki şu an sevgin ağır bastığı için vazgeçemiceğini sanıyosun ama ilerde daha fazla üzülmemen için bi kez daha gözden geçir bence ilişkini

böyle bi olay başıma gelseydi (Allah korusun) ki daha hafifleri gelmişti ama içinde içki ve yalan vardı 4 yıllık ilişkim bitti gittii daha arkama bakmadım beni takmayan adamı ben hiç takmam yine olsa yine aynı şeyi yaparım.
senin durumun daha daha kötü birde arkadaşları da biliyor sana yalan söyleyip o ortamda bulunduğunu yani bi düşün düştüğün durumu.
o içkili ortamı sana tercih eden bi adam var ortada doğruya doğruuu yapılcak şey belli ama iş sana kalmış.
vazgeçemem o benim herşeyim derseeennn sen daha çok şeye üzülürsün.
ufacık şeyde senden soğuyup terkeden adamdan ben vazgeçemem diyosun... bunu yapma kendine!!

Aynı seyı sen yapmıs olsaydın,Coooktan terkedılmıstın..İlişkiler güven üzerine kuruludur.Senden özür bile dilemeyen hadı onu gectım bır acıklama bıle yapmayan adamın yaptıgını sıneye cekmen bundan sonrakı hatalarının devamını getırır..

şuan tripliyim ve kendisinden açıklama bekliyorum.. saatler geçti ve ne aradı ne mesaj attı.. eminim şimdi soğuyacak ayrılalım ara verelim dicek.. kısır döngü içinde dönüp duruyoruz..

bana göre yaptığı ayrılma sebebidir.

ama sen ayrılmayı düşünmüyorsun hatta seni terk etmesinden korkuyorsun.

sürekli karşında hata yapan biri ve terk edilme korkusuyla yaşayacak olan sen.

sencede bir gariplik yok mu bu durumda?

iyi düşün arkadaşım,söylediği yalandan bile gocunmayan bir adamla birliktesin.

aşk gerçekten insanın gözünü kör ediyor.
maalesef benimkini oymuş göz bile kalmamış..

bi kendime gelebilirsem.. şuan boş boş tavana bakıp sezen aksu dinliyorum..

kızın zeka yaşının 15 olduğunu yani hala çocuk gibi davrandığını sölediler.
ne olursa olsun dişi ya!
offf

ay tüylerim diken diken oldu sinirden!!! benim de başıma gelmişti, alkol ortamı yoktu bana sölemeden kahvaltıya gitmişti eski erkek arkadaşım arkadaşlarıyla. meğerse orda bir kız arkadaşları da varmış :S bunu da beni o kızla aldattıktan (ki kendi çapında bir aldatmaydı yani sadece kıza karşı yakınlık hissetmiş, ama kızdan yana bişe yoktu) sonra sölemişti :S yani demiorum ki snn de aynı durum olcak falan, ama bir erkek yalan sölemeye alıştıysa devam ettirir. bunu belki daha önce de yaptı ve sen sadece bunu öğrendin. ayrıca yalanın boyutu da, rengi de olmaz!! tavrını koy, burnunu sürttür, bir şans ver. ama tetikte ol derim!!!

ay bir önceki sayfayı okudum da :S bir de beyefendi soğur muymuş sendennnn!!! ahhahaha şaka sanırım :S o demek ki senden çoktan vazgeçmiş canım kusura bakma kırarsam bu sözümle ama :S

hala kafanda onu aklamaya çalışıyorsun.

aşk güzeldir ama doğru kişiyle.karşındaki kişi aynı şeyi hissetmiyorsa o artık kaybetme korkusuna,''kaçan kovalanır''a dönüşür.

bence uyanmanın vakti geldi.

ay bir önceki sayfayı okudum da :S bir de beyefendi soğur muymuş sendennnn!!! ahhahaha şaka sanırım :S o demek ki senden çoktan vazgeçmiş canım kusura bakma kırarsam bu sözümle ama :S

canım arkadaşlarımın hepsi seni kaybetmeyi göze alamaz diyo.. ama bıraktı gitti beni aylar önce..

öyle bir ortamda alkol alıp sonrasında herkesin mışıl mışıl uyuduğunu düşünmüyorum şahsen
içeceklerse pek ala masalarında kız olmadan da içebilirler
veya dışarda içebilirler
pek masum gelmedi bana,kimsenin günahını almıyım ama normal değil

yok canım eve döndüğünü biliyorum hatta erken dönmüş herkesin ağzını aradım..

canım arkadaşlarımın hepsi seni kaybetmeyi göze alamaz diyo.. ama bıraktı gitti beni aylar önce..

arkadaşların seni kırmak istemedikleri için öyle söylüolar. bak şu an biz burda objektifiz, zaten olmasak sana da üç aşağı beş yukarı arkadaşlarının sölediklerini sölerdik. haksız mıyım canım? kendin diosun, soğuyo benden bir gecede, bırakıp gitti vs :S sizinki alışkanlığa dönmüş. zaten 1 seneden sonra her ilişki öledir ya. bak tatlım, hiçbir şey kaybetmiş değilsin, 3 sene nedir ki :S ama eğer bu ilişki daha da uzarsa, daha üzülceksin. direk ayrıl diemem sana, hoş desem de dinlemezsin. ama artık temkinli ol, bi gün bitebileceğini bilerek devam et bişeler. öle devam et ki sonra hüsrana uğrama iyice!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…