Ne yapıcağımı bilmiyorum :(

HeraAres

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
10
0
6
İstanbul
Kafam çok karışık size anlam veremediğim birşeyi anlatmak istiyorum.yaklaşık 1 sene önce yurtdışında dil okulunda tanıştığım bir arkadaşım vardı.ilk başlarda çok yakın arkadaştık.hani ikimizde türk olunca daha da yakınlaştık.3 ay sonra neredeyse sevgili gibi olmuştuk.aynı evde kalmaya başladık.herşeyi birlikte yapıyorduk.ama ne o bana ne de ben ona aşk konusunda birşey söylemiyorduk.arkadaşlarımızın yanında arkadaş gibiydik.yani kimse anlamıyordu olanları.neyse sonra ben türkiyeye döndüm konuşmaya devam ettik oda benden 2 ay sonra döndü.tekrar görüşmeye devam ettik aynı şehirlerde oturmuyoruz ama yakınız.o bizde kalıyordu ben onlara gidiyordum.mayıs ayı gibi ben daha fazla dayanamadım ve ona onu sevdiğimi söledim.oda bana karşı o şekilde birşey hissetmediğini söledi.(( tabii ki çok üzüldüm konuşnmak istemedim bir daha ama ortak arklarımız olduğu için görüşmeye devam ettik ve eski halimize geri döndük.ben onun türkiyedeki bütün arklarıyla ailesiyle tanıştım oda benimkilerle.bana karşı davranışları sanki çıkıyoruz gibi ama hala adı konan birşey yok.(( yani iki sevgilinin yaşadığı herşeyi yaşıyoruz ve çok da iyi anlaşıyoruz.geçenlerde telini karıştırdım konuştuğu da kimse yok ya da hoşlandığı başka biri... Her ay 2 kez görüşüyoruz da... Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.bu arada eskiye göre daha da sahipleniyor beni... şöyle de bir durum var ocak ayında master için tekrar yurtdışına gidicek 1.5 yıl olmicak. Ama benimde onu görmeye gidebileceğimi çok iyi biliyor.ne olur bi akıl verin çünkü ben onu çok seviyorum

Sen onun yakınlarıyla o senin yakınlarınla tanışıyor.
Sen ona sevdiğini söylemene rağmen bir şey hissetmediğini söylüyor.
Şu kısımlar önemli; iki sevgilinin yaşayabileceği herşeyi yaşıyoruz demişsin.
Yurtdışına gidecek ve benim onu görmeye gideceğimi biliyor demişsin.
Kusura bakma ama çok fazla taviz vermişsin.
En sinir olduğum şeyde hem yakın olup hem adını koyamayan erkek.
Duygularınla oynamasına izin verme.
Sen şimdi yine böyle devam edersen, kendince umutlanacaksın ve onun dönmesini bekleyeceksin.
Sonra o dönecek ve sen bir cevap beklediğinde "ben sana umut vermedim ki" diyecek.
Genelde böyle olur çünkü.
Kendine bu kötülüğü yapma.

kesnlikle doğru söylüyorsun.. çok taviz verdim ben ona.. Ama onu kaybetmek de istemiyorum.. Ve görüşmeme ihtimalimizde yok çünkü çok fazla ortak arkadaşımız var.çocuk değiliz ikimizde 26 yaşındayız neden böyle yapıyo anlam veremiyorum.

Görüşmen gerekiyorsa da diğer arkadaşlarına davrandığın gibi davran, yani mesafeli.
O bu durumu farkedip sorarsa da artık birşeylerin kesinleşmesi gerektiğini, belirsizliği sevmediğini söylersin.
Çünkü onun şu an yakın olup bir zaman sonra uzaklaştığında "ne oluyor?" diyemeyeceksin. Desen bile "aramızda birşey yoktu ki" diyebilecek. Yine üzülen sen olursun. O yüzden önlemini al bence şimdiden.

peki bana derse ki ben zaten sana karşı bişey hissetmediğimi sölemiştim sende biliyordun... Bile bile devam ettin şimdi mi aklına geldi böyle davranmak diye

peki bana derse ki ben zaten sana karşı bişey hissetmediğimi sölemiştim sende biliyordun... Bile bile devam ettin şimdi mi aklına geldi böyle davranmak diye

Ona duyduğun sevginin yoğunluğundan bunları düşünemediğini ama artık mantıklı davranıp yolunu çizmen gerektiğini söylersin. Emin olamadığım birşeyi beklemek yorucu dersin. Gerisi ona kalmış

Kendime zarar verdiğimi gördüm artık böyle olması gerektiğine karar verdim dersin.

teşekkür ederim tavsiylerin için... Uygulamaya çalışcam ama dediğim gibi onu tamamen kaybetmek istemiyorum :18:

çok mantıklı ama ben onu kaybetmek istemiyorum...normalde de zaten önüne gelen her kızla çıkan bi insan değildir.eğer ben ona bunları söylersem o bi daha benimle görüşmeyedebilir

Canım sen ne istiyorsun ?
Şöyle düşün sana öyle şeyler hissetmediğini söylemiş ama eğer gidersen sana olan duygusu varsa özleyecektir ve farkına varacaktır..
Ama zaten söylediği gibi yoksa görüşmek sadece sana zarar verecek .Yarın öbür gün hayatına biri girebilir ve hiç birşey yapamazsın. Bu sana daha çok zarar verecektir.

çok doğru söylüyorsun ama eskisine göre bana karşı daha farklı mesela ayrılırken üzüldüğünü fark ediyorum.arkadaşlarımızda görüyor beni daha çok sahiplendiğini söylüyorlar.tabii ki bunlar birşeyi değiştirmez ama birlikte olmamız için hiç bir engel yokken neden böyle olduğunu anlamıyorum ben ona onu sevdiğimi söylediğimde bana karşı o anlamda birşey hissetmediğini ve eğer olursa beni kullanmış olucağını düşündüğünü söylemişti.şimdi ne yapıyor peki bişey hissetmiyorsa ki dediğim gibi davranışları daha farklı

Bak şuan sana karşı sorumluluğu yok.
İlişkinin sorumluluğu olur mesela örnek vereyim erkek arkadaşım bana gideceği yeri söyler , plan yaparken bana göre ayarlar , geleceğini bana göre tasarlar ve iki sevgilinin yaşaması gereken herşeyi beraber yaşar yaparız.
Ama bu çocuk sorumluluk altına girmek istemiyor. Eee sende kabullenmişsin böyle.
Yarın öbür gün birinle gitse ses edemezsin sana demiştim der.
Belki hesapla yaşamak istemiyordur bilemiyorum. Ama dediğim gibi sahiplensede sevgili adı altına girmenin sorumlulukları başka

o sana karşı birşey hissetmiyorsa sende biraz mesafe koy araya. eğer sana değer verip oda senden hoşlanıyorsa zaten bunu anlar ve herşey yoluna girer. ama olmuyorsada zorlama kendinden daha fazla taviz verme bence

haklısınız bana da mantıklı olan bu gibi geliyor hatta onu görmediğim zamanlarda evet diyorum bundan sonra mesafemi korumam lazım ama onu görünce bütün yelkenler suya düşüyor bide böle tam istediğim gibi davranınca...

Canım tam düşündüğüm gibi yanında sevgili gibi yanında değilken sorumluluk istemediği için öyle davranıyor. Buna izin verme.

Canım tam düşündüğüm gibi yanında sevgili gibi yanında değilken sorumluluk istemediği için öyle davranıyor. Buna izin verme.

tam olarak yaşadığı özetledin şuan gerçekten 'yanımda sevgili uzakda değil'...

Ama böyle belirsizlikte ne yere kadar yani böyle şeymi olur, sen kendi duygularınla oynamasına izin veriyorsun resmen. ya başlasın ya bitirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…