Kafam çok karışık size anlam veremediğim birşeyi anlatmak istiyorum.yaklaşık 1 sene önce yurtdışında dil okulunda tanıştığım bir arkadaşım vardı.ilk başlarda çok yakın arkadaştık.hani ikimizde türk olunca daha da yakınlaştık.3 ay sonra neredeyse sevgili gibi olmuştuk.aynı evde kalmaya başladık.herşeyi birlikte yapıyorduk.ama ne o bana ne de ben ona aşk konusunda birşey söylemiyorduk.arkadaşlarımızın yanında arkadaş gibiydik.yani kimse anlamıyordu olanları.neyse sonra ben türkiyeye döndüm konuşmaya devam ettik oda benden 2 ay sonra döndü.tekrar görüşmeye devam ettik aynı şehirlerde oturmuyoruz ama yakınız.o bizde kalıyordu ben onlara gidiyordum.mayıs ayı gibi ben daha fazla dayanamadım ve ona onu sevdiğimi söledim.oda bana karşı o şekilde birşey hissetmediğini söledi.
(( tabii ki çok üzüldüm konuşnmak istemedim bir daha ama ortak arklarımız olduğu için görüşmeye devam ettik ve eski halimize geri döndük.ben onun türkiyedeki bütün arklarıyla ailesiyle tanıştım oda benimkilerle.bana karşı davranışları sanki çıkıyoruz gibi ama hala adı konan birşey yok.
(( yani iki sevgilinin yaşadığı herşeyi yaşıyoruz ve çok da iyi anlaşıyoruz.geçenlerde telini karıştırdım konuştuğu da kimse yok ya da hoşlandığı başka biri... Her ay 2 kez görüşüyoruz da... Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.bu arada eskiye göre daha da sahipleniyor beni... şöyle de bir durum var ocak ayında master için tekrar yurtdışına gidicek 1.5 yıl olmicak. Ama benimde onu görmeye gidebileceğimi çok iyi biliyor.ne olur bi akıl verin çünkü ben onu çok seviyorum