Ne yapıcam ben şimdi

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin

Son düzenleme:
İyi de adam hakkını haram ediyor diye zoraki ilişki sürdürülmez ki.
İyidir hoştur tabii adam takıntılı biri galiba.
İstemediği halde kadını ilişkiye zorlamak da neyin nesi?
Ben olsam böyle kavga gürültüye gerek yok.
Şu dayısında para biriktirmesi zaten benim için geçerli bahane,onu öne sürer,ayrılırdım.

istemıyosan ayrıl,baskıyla evlenırsen sonra dahada soğur ıyıce pısman olursun

Ne alakası var canım ya ohooo insanlar 35 yıllık evlilikten sonra boşanıyor onların hakkı hukuku ne olacak kaldı ki onun hakkı varsa seninde hakkın var içine sinmiyorsa uzatmadan bitir :kahve:

İyi de adam hakkını haram ediyor diye zoraki ilişki sürdürülmez ki.
İyidir hoştur tabii adam takıntılı biri galiba.
İstemediği halde kadını ilişkiye zorlamak da neyin nesi?
Ben olsam böyle kavga gürültüye gerek yok.
Şu dayısında para biriktirmesi zaten benim için geçerli bahane,onu öne sürer,ayrılırdım.

Ya düşündüm de ben ona aşık değilim.Aşkı çok arayan bi tip değildim.Düzgün bi insan olsun beni mutlu etsin derdindeyim...Ama sonra pişman olursam diye keşke aşık olduğum biriyle evlenseydim diye düşünürsem artık çok daha geç kalırım.

Vicdan yapıyorum onu düşünüyorum..böyle bi tipim of

5 senelik birlikteliğim var. 2 3 ay sonra söz takalım diyor.Zaten hep ucunda evlilik niyeti vardı ilişkimizin..Birkaç yıldır evliliğimiz için para biriktiriyo,ben istemiyorum ama o bana devamlı hediyeler alıyo hatta ilerde evimizde kullanırız diye ev eşyaları,süs eşyaları alıyo....Ama ben son günlerde gerçekten evlenecekmiyim onunla diye düşünüyorum devamlı... kafam allak bullak soğudum sanırım...Ne olur bana bişeyler deyin.
Soğutacak kötü bişey yapmadı çok iyi bir insan.Ama artık ondan etkilenmiyorum.Ufacık bişeyi büyütüp kavga çıkardım geçen gün oda ters çıkışınca ben inceldiği yerden kopsun ayrılalım deyince 5 senemi çöpe attırmam ben senden kesinlikle ayrılmam sende benden ayrılamazsın unut o fikri dedi. Ben ondan soğuduğumu ondan artık etkilenemediğimi ona söyliyemiyorum..Eğer ayrılırsan sana hem maddi hem manevi bütün haklarım zehir zıkkım olsun bu kadar haysiyetsiz şerefsiz namuzsuz olamazsın benden ayrılamazsın dedi.
Şimdi düşünüyorum da hakka da girmiş olurum onu bırakırsam...çünkü ortada çocuğun yaptığı kötü bişey yok.Ama ben fiziksel anlamda artık ondan etkilenmiyorum.Ne yapmalıyım ben ya ne olur bişey deyin

Genelde kadın tribi değil midir bu beş sene emek verdim mevzusu. Komiğime gitti valla.

Kimse kimseyle zorla ilişki yaşamak zorunda değil. Hissedilen şeyler bitmişse bitmiştir. İlişkiler tek taraflı yürümez.

İçinde bulunmak istemediği bir ilişkiyi bitirdi diye de kimse kimsenin hakkına girmez. Ne biçim kafalar bunlar?

Sizce bu yaptığım yanlış değil mi yanlışı yokken ondan soğuyup ayrılmakla? 5 senedir aklın nerdeydi dicek...devamlı 5 senelik yatırımımı emeğimi çöpe attırmam diyo

Ya düşündüm de ben ona aşık değilim.Aşkı çok arayan bi tip değildim.Düzgün bi insan olsun beni mutlu etsin derdindeyim...Ama sonra pişman olursam diye keşke aşık olduğum biriyle evlenseydim diye düşünürsem artık çok daha geç kalırım.

Vicdan yapıyorum onu düşünüyorum..böyle bi tipim of
Aşk olmadan 5 sene iyi sürmüş o zaman.
Vicdan yapacak pek bir olay yok bence.
Hayırlısı deyip bol dua edip önüne bakmalısın.
Daha çok gençsin.
Aşık da olursun.
Kendine daha uygun biriyle de karşılaşırsın.
Allahım çok büyük.

Açıkçası sinirden ne dediğini nereden yaralayacağını bilemedi...Okadar şey yaşadık okadar yakınlaştık başka bi adamla aynı şeyleri yaşayacak kadar midesiz misin.Ben erkek olarak okadar midesiz değilim yapamam sen de yapamazsın diyor

Açıkçası sinirden ne dediğini nereden yaralayacağını bilemedi...Okadar şey yaşadık okadar yakınlaştık başka bi adamla aynı şeyleri yaşayacak kadar midesiz misin.Ben erkek olarak okadar midesiz değilim yapamam sen de yapamazsın diyor

Zihniyete gel. Kurtul bir şekilde, iyi ki bu Adama aşık değilsin.

ilk basta senin sımarıklık ettigini dusundum, ne guzel iliskin var evleneceksiniz adam da cok istekli evini, ileride kuracagı yuvasını dusunuyor vs. ama bunları yapması bıraz da seni sanki zorundaymıssın gibi hissettirmis, e bu da yanlıs bır sey yani. sanki ona mahkumsun, emek var bilmem ne var ortada falan diye.
bunlar iyice sogutmusken bir de artık etkilenmiyorum diyorsan bence sıkıntı buyuk. bir de resmen kafana silah dayamadıgı kalmıs yani. o ne demek öyle.

sen istemedigin biriyle evlenerek kendi hakkına girmis olmayacak mısın?

yanlıs bir evlilik yaparsan sen uzulunce ailen de uzulecek, ayrılırsan herkes zor zamanlar gecirecek, ailenin de hakkına girmis olmayacak mısın? belki de siz evlenin diye bosu bosuna bir suru borc vs alınacak yapılacak hepsi bosa gidecek. sırf evlendikten uc ay sonra bosanman icin mi?
bunları da dusun.

Çok çirkin cümleler bunlar.
Allahım hiç kimseyi ettiği büyük lafları yedirtmesin derim.

iyi düşünüp karar verilmeli..evlilik hayali hazırlığı yaparken pat diye ayrılalım denirse bende aynı tepkiyi verirdim heralde..yada başkasına aşık olduğunu falan düşünürüm..öyle bir durum varsada açıkça söylemelisin..empati kurarak hareket et...

Uff zihniyete gel..
Umarım bir hata yapıp bu adamla evlenmeszin ?

Onun beş senesi heba oluyor da seninki heba olmuyor mu? Yürümediğine bu kadar inanmasan sende ayrılalım demezdin. Erkek arkadaşının tavrı hiç hoş değil. Ama nasıl bir ruh hali içinde merak ettim. Bu kadar vicdan yapıyorsanız ilişki terapistine gidin. Hala olmuyorsa tabii ki de ayrılın.

iyi düşünüp karar verilmeli..evlilik hayali hazırlığı yaparken pat diye ayrılalım denirse bende aynı tepkiyi verirdim heralde..yada başkasına aşık olduğunu falan düşünürüm..öyle bir durum varsada açıkça söylemelisin..empati kurarak hareket et...

bi başkası yok...sadece aşık değilim..eskiden bunu kendime bile söylemez içime atardım aşk neymiş aşk bitecek derdim...ama artık dayanamıyacak gibiyim hep bişey eksik

Back
X