ne yapıcam ben

Arkadaş çok haklı ne varki bunda??? Bence söyleme, yalan söyle, kandırmaya devam et ve evlen, Belki o da sana yalan söylemiştir onunda çocuğu felan vardır demi oluyor böyle şeyler...

Arkadaşım bir yorumu okuyup da direk cevap yazarsan kimseyi anlayamazsın devamın da neler yazmışım okudun mu,neler yazdığımı gördün mü ?Alıp kopuyorsunuz okumadan etmeden .
Hakketten kk gelen özellikle yeni üyeler yapıyor bunu anlamadan etmeden yorum.

Son düzenleme:
kızlar beni önceki konularımdan biliosunuz boşanma davam sorunlarım falan hepsi bitti atlattım çok şükür okuluma devam ediyorum ve hayatımda biri var çok mutluyum çok aşığım çok seviyorum ama tek sorunum onun benim eşimden ayrılmış olduğumu bilmemesi başta onunla tanışırken ölesine bi tanışım dedim nasılsa sürmez dedim ama nerden bilbilrdim ki o benim dünyam olucak ailesi kapalı bi aile ve sanmıyorum böle bişiyi kabul etceklerini en başta ben kendimi ona karşı öle suçlu hissediyorum ki sölemek anlatmak istiyorum ona ama onu kaybetmekten çok korkuyorum çok çok aşığım aklımdan biran bile çıkmıo dünya onun etrafında dönüo hiçbir problemimiz yok herşey çok güzel askerde şuan benimle ilgili evlilik hayalleri var kızlar akıl verin bana yardım edin ben napıcam:(:(

Konularınızı biliyordum ve kucağınızda küçük bir bebeğin olduğu bir de resim görüyordum.Her gördüğümde içimi sızlatıyordu.
Minicikti ama birsürü olay yaşamıştı.
Bence en çok kendinizi ve çocuğunuzu sevin.
Bir önceki evlilikte küçük yaşta yapılmış,şükretmelisinki ailen yanında olmuş.
Yeni bir başlangıç yapabilmiş,okuluna devam edebilmişsin.
Tabiiki yeni birisiyle tanışacak,aşık olacak ve evleneceksiniz.
Ama bu kadar kaptırmayın kendinizi,bu kadar acele etmeyin.
Önce çocuğunuzla kendinize güzel bir hayat kurmaya çalışın.
Okulunuz bitsin,iş bulun.Sonra medeni durumunuzu korkmadan,çekinmeden söyleyebileceğiniz,
dahası çocuğunuzu saklama gereği duymadığınız ortamlara girersiniz.
Yaşınız da çok gençmiş.İkinci evliliği düşünmek için biraz daha beklemelisiniz bence.En azından
okul bitip,iş bulana kadar.

21 yaşındasınız henüz,bir evlilik yapmışsınız ve yavrunuz var,şuan düşünmeniz gereken en son şey yeni bir ilişki olmalı.
Boşanalı 1 sene bile olmamış,yaşınız küçük:50:
Nedir aceleniz anlamadım ki.:19:
Boşanma kararı verdiğiniz eski eşinizede muhtemelen çok aşıktınız okumayıp evlendiniz,üstüne bir de çocuk yaptınız.
Ama kimbilir neler yaşadınız ki kızınıza rağmen boşandınız.
Şimdi de kalkmış 3-5 aydır tanıdığınız adama aşık olduğunuzu,evlilik yolunda ilerlediğinizi söylüyorsunuz.
Üstelik yalanlar üzerine kurduğunuz bir ilişkide.:19:
Kusura bakmayın ama Pes diyorum.
Durun bir nefes alın,gençliğinizin tadını çıkartın,okulunuzu bitirin.
Kendinizi düşünmeyip hemen bir maceraya atıldınız diyelim,çocuğunuzu da mı düşünmüyorsunuz.:50:

Konu sahibi arkadaşım yalanlar üzerine kurulu bir ilişkinin temellerini atmıssınız beni yanlış anlamayın ama eger karşımdaki kişi bana yalan söylüyorsa ve bazı konuları benden gizliyorsa o kişi ile birdaha asla görüşmem karşınızdaki kişiye çocugunuzun oldugunu en başta söylemeniz gerekti galiba yeni boşanmıssınız keşke yeni bir ilişkiye başlıyacagınıza biraz kendiniz ve çocugunuz için kendinize vakit ayırsaydınız yaşınız henüz çok genç üniversitede okuyormussunuz önce okulunuzu bitirip elinize meslegini alsaymıssınız sizin için daha iyi olacaktı sanırım karşınızdaki kişi asker şuan artık ya izine gelince yada askerligini bitirip geldiginde durumunuzu hemen anlatın şuan telefonda falan anlatmayın sonuçta asker ocagında kafasını başka olaylara takmasın

yazdıklarınıza inanamadım kusura bakmayın,evet yaşınız çok genç olabilir,siz yeniden öğrenci moduna girmiş olabilrsiniz ancak ve ancak siz bir annesiniz..
ve hiçbir gerçek bunu değiştiremez ve önceliğiniz bebeğiniz olmalı.öyle bir yazmışsınız ki bebeğiniz değil sorun boşanmış olmanız gibi..bebeğinizi annenize emanet edip,evlenebilecekmişsiniz gibi anladım kusura bakmayın ama..tabii ki erkek arkadaşınız da olabilir,ilerde evlenebilrsiniz de;ama bebeğinizi kabuledecek ,ona baba olabilecek bririyle olmalı bu..
üstelik şiddet gördüğünüzü bir evlilik henüz bitmiş,bu ne acele,yapmayın lütfen..
bir an önce sevgilinize durumu anlatmalısınız,sizi bebeğinizle kabul edecekse bu ilişkiye devam etmelisiniz...ve lütfen unutmayın hiçbir erkek insanın evladından önce değildir..o bebeğin hayatını kendinizikinden önceye koyun lütfen..

konu sahıbını konularından tanıyorum ocak ayında sanırım 2 sene dolacak ayrılalı
mahkemelerı uzun surmus olabılır bılmıyorum ama bende ayrılalı 2.5 seneyı gecmıstıkı evlendım
flörtüm basladıgında benımımde evlılıgım bıtelı 1 seneyı az gecmıstı

konu sahıbını konularından tanıyorum ocak ayında sanırım 2 sene dolacak ayrılalı
mahkemelerı uzun surmus olabılır bılmıyorum ama bende ayrılalı 2.5 seneyı gecmıstıkı evlendım
flörtüm basladıgında benımımde evlılıgım bıtelı 1 seneyı az gecmıstı

cnm çok sağol aydınlatmışsın arkadaşları okuldan dolayı giremedim göremedim yorumları burdaki bazı arkadaşlar öle bi konuşmuşlarki sanki oğlum umrumda deil atmışım bi köşeye varsa yoksa erkek arkadaşım demişin gibi konuşmuşlar ben oğlumu düşünmesem onca yaşadıklarıma inat kafamı okula yorupta mücadele vermezdim gece yarısı oğlumu emzirip uyutup ders çalıştım ben sırf üniversiteyi kazanım die neden sadece kendim için mi inanın bana ben kendimden çok oğlum için girdim bu yola onun için tüm mücadelem o zamanlarda emin olun kendimi zerre kadar bile düşünmedim umrumda deildi ama hayat benim ayrılalım 3 yıl olucak eşimle resmen 1 yıl evet ama 3 yıldır ayrıyız biz ayrıca kızım deil oğlum var diğer konuya gelince evet seviyorum evet dünyam ama altını çizerek sölüyorum oğlumdan sonra oğlumun yerini kimse tutamaz zaten oğlumla onu kıyaslamanıza bile şaşırdım tamam ondan bişiler saklamaktan bende çok rahatsızım sölücem tabiki ama zaman gerek haklısınız zaman aleyhime ama ben askerde bide doğuda o psikolojide olan birine bunu söleyipte hayal kırıklığına uğratamam hem telefondada konuşulucak kadar basit bişi deil kararlıyım sölemekte sonucuna artık bende razıyım ama dediğim gibi zamanını bekliyorum sadece allahtanda sabır diliyorum bol bol çünkü inanın bana bu konu beni fazlasıyla gerio zaten vicdan azabı çekiyorum evet zaten önemsemsemesem buraya bile yazmadım kendi kafama göre yapardım bişiler yol gösterin istedim akıl akıldan üstündür dedim ama bazı arkadaşlar yerin dibine batırmış beni iyice lütfen rica ediyorum olayları farklı yerlere çekmeyin özellikle oğlum hakkında ben 21 yaşındayım 3 yıldır yanlızım tabiki hayatıma birileri giricek ki girdi bunu bölece yargılamayın alıcamı aldım arkadaşlar saolun umarım bu yazdıklarım sizin için geçerli olur tşk ederim

sölemek sorun deil kızlar bende mennun deilim yalan sölemekten benim sorunum o öğrenirse herkes öğrenicek ki üniversite ortamı ben bilinsin istemiyorum sizde biliosunuz türkiye gibi bi yerde boşanmış kadınlara ne gözlerle bakıldığını anlayın beni lütfen

evlenip boşanmanızı bir kenara bırakıyorum.söylememiş olduğunuzu anladığımızı varsayıyorum.siz annesiniz.bu çok kutsal bişey.
neyi gizleme gereği duyuyorsunuz ki?ne gözle bakılacakmış Allah aşkınıza yaa.annelik saklanmaz.ancak gurur duyulur...

siz doğru düzgün olduktan sonrada boşanmış olmanız bişey farketmez.kimse tek laf edemez.

Back
X