kızlar beni önceki konularımdan biliosunuz boşanma davam sorunlarım falan hepsi bitti atlattım çok şükür okuluma devam ediyorum ve hayatımda biri var çok mutluyum çok aşığım çok seviyorum ama tek sorunum onun benim eşimden ayrılmış olduğumu bilmemesi başta onunla tanışırken ölesine bi tanışım dedim nasılsa sürmez dedim ama nerden bilbilrdim ki o benim dünyam olucak ailesi kapalı bi aile ve sanmıyorum böle bişiyi kabul etceklerini en başta ben kendimi ona karşı öle suçlu hissediyorum ki sölemek anlatmak istiyorum ona ama onu kaybetmekten çok korkuyorum çok çok aşığım aklımdan biran bile çıkmıo dünya onun etrafında dönüo hiçbir problemimiz yok herşey çok güzel askerde şuan benimle ilgili evlilik hayalleri var kızlar akıl verin bana yardım edin ben napıcam

Konularınızı biliyordum ve kucağınızda küçük bir bebeğin olduğu bir de resim görüyordum.Her gördüğümde içimi sızlatıyordu.
Minicikti ama birsürü olay yaşamıştı.
Bence en çok kendinizi ve çocuğunuzu sevin.
Bir önceki evlilikte küçük yaşta yapılmış,şükretmelisinki ailen yanında olmuş.
Yeni bir başlangıç yapabilmiş,okuluna devam edebilmişsin.
Tabiiki yeni birisiyle tanışacak,aşık olacak ve evleneceksiniz.
Ama bu kadar kaptırmayın kendinizi,bu kadar acele etmeyin.
Önce çocuğunuzla kendinize güzel bir hayat kurmaya çalışın.
Okulunuz bitsin,iş bulun.Sonra medeni durumunuzu korkmadan,çekinmeden söyleyebileceğiniz,
dahası çocuğunuzu saklama gereği duymadığınız ortamlara girersiniz.
Yaşınız da çok gençmiş.İkinci evliliği düşünmek için biraz daha beklemelisiniz bence.En azından
okul bitip,iş bulana kadar.