Çok çaresizim ne yapsam bilmiyorum.2 senelik bi ilşkim vardı arkadaşlar çok ciddiydik nikah kıymayı bile düşündük babamlar öğrendi çok karşılar sevgili olaylarına ayrılmamı istediler ayrılmadık tabi gizli yürüttük 2 ay önce bi bahane buldu bıraktı beni defol git daha mesaj atma dedi atmadım ne aradı ne sordu bütün iletişimimi kestim arkadaşlarıma mesaj atmış biri terslemiş o senin sevgilin değil felan demiş o da yüzüme karşı bitti demeden bitemez felan demiş anlamıyorum bayanlar beni bıraktı zaten ne yapmaya çalışıyo cidden anlamıyorum.bişeyler yaşamıştık çok pişmanım tövbe de ettim zaten ciddi bi ilişkim olursa saklamıcam söylicem. Neyse arkadaşlar sorun şu ki beni tehdit etmişti bi ara bırakmaya çalışmıştım bana başını yakarım babana herşeyi anltırım demişti şimdi dediğini yapar diye korkuyorum acaba dönsem mi diyorum ama mutlu olamam biliyorum beni aldattığını bu yüzden ayrıldığını düşünüyorum benden sonrada bi kızla çıktı.çok korkuyorum kızlar ne olur yardım edin.şimdiden çok teşekkürler..