Bana kafayı takmış durumdaArkadaşım ayrılmak isteyen taraf o neden seni tehdit etsin ki?
Teşekkür ederim rahatladım biraz :)sana kafayı takmışsa niye ayrılmış o zaman?
ayrılan taraf o siz değilsiniz o yüzden endişelenmenize gerek yok.
Bende böyle düşünüyorum mutlu olmayacağmı biliyorum ama korkuyorum işte ailem öğrensin istemembabana anlatsın en fazla bir kaç ay babanı çekersin ama bu adama dönersen ömür boyu aldatmalarını,tehditlerini çekersin..karar senin.
Bana ulşmıyo zten şuanAilenden başkası sana sahip çıkmaz o yüzden boş ver ne derse desin üstelik korktuğunu anlar ise hepten uğraşır senle
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olurEe ayrılmış siz çok gururlu durmuşsunuZ arayıp sormamışsunız tabii gücüne gitmiş beyfendinin. Birden kıymetli olmuşsun. Nasıl hemen benden vazgeçer falan demiştir o küçücük dünyasıyla. Şimdi dönmeye çalışıyo. Sakın kanmayın. Hem havlayan ısırmaz
Haklısınız teşekkür ederimMalesef adam ruh hastasi. Sakin dönme. Anlattiklarini saglikli bir insan yapmaz. Zaten bir erkek, yasadiklariyla bi kadini tehdit ediyorsa, ondan kimseye hayir gelmez. Bu nedir ya. Valla ben olsam, gozumun onunde ölse kılımı kipirdatmam.
Bi dha böyle bi hata yapmcm hatamın farkına vardm avucunu ylasın o zaman.Bence seni tekrar tehditle kendine dondurup cinsellik anlaminda kullanmak olabilir niyeti bu geldi aklima
Teşekkür ederimİyide babanın karşısına geçse ne diyecek?Pardon siz bize ayrılın dediniz ama biz 2 ay daha çıktık.Saçmalık bence korkmana değmez.Bence için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?