Ne yapıcam bilmiyorum ne olur yardımcı olun bayanlar :(

smile08

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
38
9
13
31
Çok çaresizim ne yapsam bilmiyorum.2 senelik bi ilşkim vardı arkadaşlar çok ciddiydik nikah kıymayı bile düşündük babamlar öğrendi çok karşılar sevgili olaylarına ayrılmamı istediler ayrılmadık tabi gizli yürüttük 2 ay önce bi bahane buldu bıraktı beni defol git daha mesaj atma dedi atmadım ne aradı ne sordu bütün iletişimimi kestim arkadaşlarıma mesaj atmış biri terslemiş o senin sevgilin değil felan demiş o da yüzüme karşı bitti demeden bitemez felan demiş anlamıyorum bayanlar beni bıraktı zaten ne yapmaya çalışıyo cidden anlamıyorum.bişeyler yaşamıştık çok pişmanım tövbe de ettim zaten ciddi bi ilişkim olursa saklamıcam söylicem. Neyse arkadaşlar sorun şu ki beni tehdit etmişti bi ara bırakmaya çalışmıştım bana başını yakarım babana herşeyi anltırım demişti şimdi dediğini yapar diye korkuyorum acaba dönsem mi diyorum ama mutlu olamam biliyorum beni aldattığını bu yüzden ayrıldığını düşünüyorum benden sonrada bi kızla çıktı.çok korkuyorum kızlar ne olur yardım edin.şimdiden çok teşekkürler..

sana kafayı takmışsa niye ayrılmış o zaman?
ayrılan taraf o siz değilsiniz o yüzden endişelenmenize gerek yok.

babana anlatsın en fazla bir kaç ay babanı çekersin ama bu adama dönersen ömür boyu aldatmalarını,tehditlerini çekersin..karar senin.

Ailenden başkası sana sahip çıkmaz o yüzden boş ver ne derse desin üstelik korktuğunu anlar ise hepten uğraşır senle

babana anlatsın en fazla bir kaç ay babanı çekersin ama bu adama dönersen ömür boyu aldatmalarını,tehditlerini çekersin..karar senin.
Bende böyle düşünüyorum mutlu olmayacağmı biliyorum ama korkuyorum işte ailem öğrensin istemem

Ee ayrılmış siz çok gururlu durmuşsunuZ arayıp sormamışsunız tabii gücüne gitmiş beyfendinin. Birden kıymetli olmuşsun. Nasıl hemen benden vazgeçer falan demiştir o küçücük dünyasıyla. Şimdi dönmeye çalışıyo. Sakın kanmayın. Hem havlayan ısırmaz

Malesef adam ruh hastasi. Sakin dönme. Anlattiklarini saglikli bir insan yapmaz. Zaten bir erkek, yasadiklariyla bi kadini tehdit ediyorsa, ondan kimseye hayir gelmez. Bu nedir ya. Valla ben olsam, gozumun onunde ölse kılımı kipirdatmam.

Ee ayrılmış siz çok gururlu durmuşsunuZ arayıp sormamışsunız tabii gücüne gitmiş beyfendinin. Birden kıymetli olmuşsun. Nasıl hemen benden vazgeçer falan demiştir o küçücük dünyasıyla. Şimdi dönmeye çalışıyo. Sakın kanmayın. Hem havlayan ısırmaz
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur

Malesef adam ruh hastasi. Sakin dönme. Anlattiklarini saglikli bir insan yapmaz. Zaten bir erkek, yasadiklariyla bi kadini tehdit ediyorsa, ondan kimseye hayir gelmez. Bu nedir ya. Valla ben olsam, gozumun onunde ölse kılımı kipirdatmam.
Haklısınız teşekkür ederim

İyide babanın karşısına geçse ne diyecek?Pardon siz bize ayrılın dediniz ama biz 2 ay daha çıktık.Saçmalık bence korkmana değmez.Bence için rahat olsun

Kızlar şimdi de bana ulaşsın yoksa annesinin çalıştığı yere giderim herşey çok kötü olur diyomuş nasıl kurtulucam bundan allah aşkına yardım edin :110:

Kızınızla birlikte olduk bizi evlendirin mi diyecek, ne söylemekle tehdit ediyor bu seni? Tedirgin olduğunu belli etme ve iletişime geçme onunla. Pes edecektir. Sindirmeye çalışıyor seni.

Back
X