• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapıcam bilmiyorum :((((((((((

neh15

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
12
0
286
İstanbul
arkadaşlar ben öncedende yazmıştım eşimle boşanma davam vardı kararlıydım fakat boşanmaya gidiceğim günün sabahı annem boşanma diye söylenmeye kızmaya başladı eşimi eve çağırdı oda herkesin gözü önünde özür diledi bende çocuklarım için affettim benim dükkanım var eve 2 yıldır ben baktığım için borçlarımı ödeyemedim ve eşimle anlaştık bundan sonra ben değil o bakıcaktı eve yaptığım harcamalarıda vericekti bana geri gel gör ki ödemekten vazgeçti çocuklara yaptığım harcamaları yapmasaydın dedi sonra ben ödemem dedi tartıştık başladı bana ağza alınmayacak küfürler etmeye o ailemin karşında ağlayan adam yoktu artık bi kaç gün hep böyle para deyince bağırıp durdu bende ben erkek değilim hep ben bakıyorum eve dedim o kadar üzerime geldiki tuvalete girip ilaç içtim artık yaşamak istemiyordum bu arada iki tane kızım var biri 5 biri 7 yaşında ama söylemedim ona ben gidiyorm dedi bende gitmene gerek yok ben zaten gidiyorum deyince sen ilaçmı içtin dedi karnım ağrıyordu midem bulanıyordu sonra kustum anlıcağınız beceremedim ölmeyide oda madem sana zarar veriyorum tamam dedi boşanalım birlikte gidip dava açtık ama eve geldiğimizde yine hiç değişmedi ben artık beni sevdiğini düşünmüyorum on yıllık evliyim mahkemem kasım ayında aileme söylemedim yine bana karşı çıkarlar diye diyorum ki para bırak 10 tl bırakıyor ayrılsakta ayda 400 tl veririm çocuklara diyor bi insan bu kadar mı sever parayı bu kadar mı değer vermez eşine hiç yanımda olmuyor ayrılıp napıcam bilmiyorum ben ilaç içtiğimin akşamı adam yine bana yanaşıyor derdi başka dedim koyun can derdinde kasap et deridnde artık eminim beni sevmediğine... önceki yazımda aşağıda lütfen iksinide okuyun

Son düzenleme:
borcunuzu ve ikinizinde parasini masaya koyup eşit bir şekilde giderlerini karsilasaniz olmuyor mu?

Ben bakmam sen bak , ben odemeyecegm sen öde ile evlilik mi olur? Adil bir şekilde borç gider vs neden karsilayamadiniz anlamadim?

onun borcu vardı bankaya bende sen borçlarını öde eve ben bakarım dedim ben zaten borçla açmıştım dükkanı o borçlarını bitirdi şimdi bana yardım edicekken etmiyor evin kredisi ödüyor param yok diyor 2200 maaş alıyor umursamıyor olursa veririm diyor bende anlamadım zaten niye böyle yaptığını bilseydim hiç eve bakmazdım yardım etmezdim ona

Ablacım, bu adam sana bıçak çekmiş, çocuklarını öldürmekle tehdit etmiş. Borcunu filan geç, canından olacaksın.
Annen bilmiyor mu kocanın bu tehditlerini de hala boşanma diyor sana?
Bırak, dükkanın da varmış. Zaten şimdi de sen bakıyormuşsun eve, boşanınca da çocuklarınla gül gibi yaşarsınız.
Ama o kocan denen psikopatı çıkarın hayatınızdan.

Alistirmayacaksin erkegi. Senin parana guvenmeyecek. O para getirmiyorsa sen de calisma, 1 gün getirmez 2 gun getirmez ama 3.gun pes eder getirir.
Eger o calismayip da siz calismissaniz alistirmissiniz Üzgünüm.
Alismis kudurmustan beterdir derler...

O zaman konusun ben sensizde baktim bu eve bakmaya da devam ederim senin kufurlerine katlanmaya niyetim yok sana mecbur degilim
Ya evli bir adam gibi davranirsin ya da geri dönüşsüz biter bu is yormaya gerek yok diyin.

iki cocuk varken hala senin paran benim param kavgasi oldugu surece evliligniz bugun degilse bile yarin biter...

ustelik bu surecte sevginin sayginin azalmasi ile karsilasacaginiz durumlar da siddetlenir maalesef.

bi yorumda yazildigi gibi bicak cekme vb olaylar varsa ucun besin hesabini birakip caninizi kurtarmaya bakin zaten.

iki cocuk varken hala senin paran benim param kavgasi oldugu surece evliligniz bugun degilse bile yarin biter...

ustelik bu surecte sevginin sayginin azalmasi ile karsilasacaginiz durumlar da siddetlenir maalesef.

bi yorumda yazildigi gibi bicak cekme vb olaylar varsa ucun besin hesabini birakip caninizi kurtarmaya bakin zaten.

Konu sahibinin eski konusunu okudum. Zaten o konuyu okuduktan sonra, buradaki para mevzusu önemini yitirdi.
Kadının ve çocuklarının can sağlığı tehlikedeyken, boşanmasın diye direten annesine de yazıklar olsun.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben 10 yıllık evliyim ve iki çocuğum var eşimin ailesinde evlendiğimden beri çok çektim ama katlandım yuvam bozulmasın diye eşim beni savunmayan sahip çıkmayan birisi ama son üç yıldır çok değişti bana karşı hakaret bıçakla tehdit benim piskolojim çok bozuldu özür dilemesine rağmen devamlı tekrarlandı bu olaylar taki bana tartışma sırasında sana bir annenin yaşatabileceği en köyü şeyi yaşatırım demesine kadar çocuklarımı öldürmekle tehdit etti o an çok kötü oldum nefret ettim ondan
üç aydır ayrı odalarda kalıyoruz piskolojim bozuldu dr gittim ve boşanma davası açtım anlaşmalı olarak şimdi özür diliyor ben şaka yaptım diyor bende şakası bile kötü kararımdan vazgeçmiyorum ama herkes çocukların var affet diye baskı yhapıyor ama ben saçıma dokunsa nefret ediyorum ondan ne yapıcam bilmiyorum temmuzun üçünde mahkeme var sen istiyorsan ben boşanırım diyor ama hiç çaba sarfetmiyor ama ben düzleleceğine inanmıyorum dükkanım var batmış durumda iki yıldır eve ben bakıyorum borcum çok var kendi çalışıyor fakat kendi nin önceden olan borçlarını ödüyor fedakarlık yapmaktan bıktım ne olur yardım edin ne yapıcam bilmiyorum

Daha ne bekliyorsunuz acaba?
Şaka yapmışmış bir de, kırk yıl düşünsem çocuklarımı öldürmekle ilgili şaka yapmak gelmez aklıma. :KK12:

once psikolojik siddete maruz kalirlar, olsun nolcak kocadir sinirlenirevine ekmek getiriyor mu ona bak derler,
evin gecimiyle ilgilenmez, cocuklarin ihtiyaclarini onemsemez; sen idare et dayagi birseyi yok derler,
siddet gorursun, erkek iste elinin ayari (!) yok, kol kirilir yen icinde kalir derler...

bunlarin daha da beteri; ayni seyleri yasayip da empati kuracagi yerde "bizde yasadik bunlari ayrilmayi dusunmedik" diyip ovunulcek birseymis gibi anlatir, hatta "bosanip o...pu mu olcan basimiza mi kalcan" derler..

konu sahibinin ailesi hangi duzeyde ikna etmeye calisiyor bilemem ama iki cocuk bir anneyi 3.sayfa haberlerinde gorduklerinde kendi kizlari akillarina gelip endiseleniyorlar mi acaba merak ediyorum...

konu sahibi,
evliligniz paraniz veya hala su durumda esinizin sevgisini sorgulamak sizin kisisel tercihiniz olur,
ancak o iki cocugun boyle bir ortamda buyumesine neden olmak hatta canlarini tehlikeye atmak artik tercih olmaktan cikiyor bence,
hala dusundugnuz kabahat.

MissHavisham MissHavisham alinti yaparak yazmistim ama yazarken nereye uctu bilmiyorum.
(eski konularida tiklayip gorememistim zaten)

cok haklisiniz, maalesef boyle anneler oldugu surece bicakla tehdit eden, hamile karisini tekmeleyen kisiler aklanmakla kalmiyor esleri de cesaret edemediginden boyle canilere katlanmak zorundaymis gibi davraniyirlar...

Back
X