• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapıcam bu adamla

O zaman kibirli, kendini üstün görüyor ve konuşmak istemiyor. Üzgünüm ama degisebilecegini sanmıyorum, bundan sonra da ilk önce eşinize sorun, sonra birilerini davet edin yoksa simdiki gibi cok zor durumda kalirsiniz...
Zaten huyunu bildiğimden kimseyi çağırmıyorum fazla kimsemde yok bikerede kardeşimi çağırmıştım kocası askere gidecektş eve geç gelmişti nayapabilirim işim var demişti çok uzulmuştum

Zaten huyunu bildiğimden kimseyi çağırmıyorum fazla kimsemde yok bikerede kardeşimi çağırmıştım kocası askere gidecektş eve geç gelmişti nayapabilirim işim var demişti çok uzulmuştum

Cok zor ya Allah yardimciniz olsun.

Kimseyi istemiyo kendi akrabaları dışında onlarla sen şakrak sohbet muhabbet benimkiler olunca susuyo nişanlıykende arkadaşım çağurıyodu sonra kocasını sevmediğini aptal olduğunu söyledi sadece ona mahsus sandım ama değilmiş
Sen deonun akrabalarını isteme

Ağlamak istiyorum çok uzgunum kızlar ya ben iyiysem iyi bu adam bana sadece off off normalde bize kimse gelmez benim arkadaşlarım gelir eşim evde yokken onda sorun yok yalnız sınıf arkadaşım ve sevgilisi ikiside bizim sınıfta bana gelmek istiyolar gelin dedim eşime söyledim soyle gelmesinler onca derdin içinde uğraşamam ben dedi yuzume kapadı şok oldum neye uğradığımı şaşırdım ben onun akrabalarına yemekler yapar ağırlarım güler yüz gösteririm kaynanam laf sokar susarım ama artık bıktım yaa hiç mi değerim yok ne diycem ben arkadaşlarıma
Bence sürekli alttan alırsan birgün tepene biner ki zaten binmiş...bana göre eşin egoist biri..hep bana hep bana..sana gelince kesinlikle olmaz...çok saçma..ama idare etmezsende burnundan getirecek çünki sen baştan beri bu konuda boyun eğmişsin..artık çok geç

Beliki misafir istemiyor..

( daha dogrusu senin tarafindan kimseyi istemiyor )..

Sende ona gore davran ve onhn sana davrandigi gibi davran..

bence bu seferlık ıkna edın surat yapmasın bıdakı sefere dusunursunuz gelene once gel sonra yok gelme demek olmaz ayıp yhaaa kocanızla da oturun cıddı cıddı konusun kendı aranızda problemlerınız varsa çözum yoluna gıdın aynı sınıftayız dedıgınıze gore hala okuyorsunuz nasıl gecınıyosunuz kı artı bırde çalışıyor mu esınız bu acıdan bakarsak adam cok yoruluyor olabılır

Back
X