- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
Ne olabilir tanımıyor ki
belki daha önce bahsederken yanlış izlenimde bulunmuş olabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olabilir tanımıyor ki
Zaten huyunu bildiğimden kimseyi çağırmıyorum fazla kimsemde yok bikerede kardeşimi çağırmıştım kocası askere gidecektş eve geç gelmişti nayapabilirim işim var demişti çok uzulmuştumO zaman kibirli, kendini üstün görüyor ve konuşmak istemiyor. Üzgünüm ama degisebilecegini sanmıyorum, bundan sonra da ilk önce eşinize sorun, sonra birilerini davet edin yoksa simdiki gibi cok zor durumda kalirsiniz...
Yok canım ya adam uğraşmak istemiyor benim çevremi boş buluyorbelki daha önce bahsederken yanlış izlenimde bulunmuş olabilirsiniz
Zaten huyunu bildiğimden kimseyi çağırmıyorum fazla kimsemde yok bikerede kardeşimi çağırmıştım kocası askere gidecektş eve geç gelmişti nayapabilirim işim var demişti çok uzulmuştum
Hep ama hep ben idare ettim ama gucum kalmadıCok zor ya Allah yardimciniz olsun.
Yok canım ya adam uğraşmak istemiyor benim çevremi boş buluyor
Bana akrabalarına hizmet et şenlendir ortalığı der geldiler mi hepsini yemeğe alırım arkadaşları gelse sorun yok sorun benimkilerde
Hep ama hep ben idare ettim ama gucum kalmadı
Ben gorulmuyorum ailemle konum var zaten merak edersen bakabilirsinSenin anne baban gelirse peki
Konuşmaz azarlar uğraşmak zorundemıyım birsuru derdim var derdaha ılımlı ve sakin bir şekilde konuşmayı deneseniz
Off böyle hayat çekilmiyor amaBenim ablamin eşi de öyle 13 yildir çekiyor yavaş yavas adam duzeliyor işte. Keske duzelse ama duzelemiyorlar maalesef..
Sakin olun.. Bugun konuyu kapatin yarin sakinlesince sorun.neden boyle yaptigini azicik gonlunuzu yapsa ne olurmus amaci neymis konusun guzelce... Kavga etmeyin ,kusmeyinOff böyle hayat çekilmiyor ama
Sen deonun akrabalarını istemeKimseyi istemiyo kendi akrabaları dışında onlarla sen şakrak sohbet muhabbet benimkiler olunca susuyo nişanlıykende arkadaşım çağurıyodu sonra kocasını sevmediğini aptal olduğunu söyledi sadece ona mahsus sandım ama değilmiş
Öyle ama benim yapımda yokSen deonun akrabalarını isteme
Yangina korukle gitmem istemem canim.Hep ama hep ben idare ettim ama gucum kalmadı
Öyle ama benim yapımda yok
Bence sürekli alttan alırsan birgün tepene biner ki zaten binmiş...bana göre eşin egoist biri..hep bana hep bana..sana gelince kesinlikle olmaz...çok saçma..ama idare etmezsende burnundan getirecek çünki sen baştan beri bu konuda boyun eğmişsin..artık çok geçAğlamak istiyorum çok uzgunum kızlar ya ben iyiysem iyi bu adam bana sadece off off normalde bize kimse gelmez benim arkadaşlarım gelir eşim evde yokken onda sorun yok yalnız sınıf arkadaşım ve sevgilisi ikiside bizim sınıfta bana gelmek istiyolar gelin dedim eşime söyledim soyle gelmesinler onca derdin içinde uğraşamam ben dedi yuzume kapadı şok oldum neye uğradığımı şaşırdım ben onun akrabalarına yemekler yapar ağırlarım güler yüz gösteririm kaynanam laf sokar susarım ama artık bıktım yaa hiç mi değerim yok ne diycem ben arkadaşlarıma