Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 litreyi bi gunde icebilirsin hic sakincasi yok hem idrar yollarini temizliyo hemde ödem atiyo :) 3 gun üst üstte yap mutlakada ayaklarini sicak tut hemen gecicektirgebelik yok teşekkürr ederim yapayım dediğini bir bardak içse yeter mi peki
Vajinaya oyle seyler sürülmez kendi ph si düşerse oranin. daha beter enfeksiyon kapar kendi ph'sinda kalip kendini onarir disardan aldigi besinle ama asla oraya sirke karbonat sürülmez ki yikanirken şampuan bile degdirilmemesi gerekiyor canim doktorun böyle bi bilgisi vermesi yanlis insanlari yanlis bilgilendiriyoŞifalar dilerim zor gecen bir hastalik bende yasamistim igne gibi batardi uyku uyuyamazdim hap kullanmistim onu hatirliyorum saglik ocagina gitmistim aile hekimi yazmisti ilaclar bitince iyilesmistim karbonatli su yada sirkeli suyla yika doktorda onermisti bana bunu bir litre suya bir yemek kasigi kadardi galiba
Valla ne doktorlar goruyoruz en basit ornek sana en yakinim adet olamiyorum diye gitti doktorun verdigi adet sökturucuyle düşük yapti megerse hamileymis yani bunu yapanda yıllarin doktoru bunu sana söyleyende yillarin doktoru?? Neyse ben insan olarak uyardim bildigim biseyi sonucda burasi kamuya açik alan googlede bile yazsan cikabilir bu yorum.sen istedigin seyi uygulayabilirsin benim verdigim bilgide yanlis degil oyuzden altini çizerek diger okuyanlara belirtmek isterimBana daha yeni kadin dogum doktorum soyledi kesinlikle ilac kullanamazsin dedi 2 bucuk aylik hamileyim bir litre suya bir kasik sirke koy yada karbonat onla yika dedi ben arastirdim hatta internetten doktorada sordum oda onerdi bir dogruluk payi olmasa yillarin kadin dogum uzmani hamile bir bayana bunu onerirmi sizce direk sirke yada karbonati surmuyorsunki seyreltiyorsun
Adet olamıyorum diye giden önce bir test yapıym demek aklına gelmemişmi yada korunmasız ilişki yaşayıp yaşamadığndan haberi yokmu.Sirkeli yada karbonatlı suyu çok doktor öneriyor sirkede de karbonattada zararlı bişey yok tam tersi sirkede faydalı bakteriler var ve çok salataya koyulur zararlı olsa yeşiliklerinizi sirkeli suda bekltin zirai ilaçlardan ve mikroplardan arındırır denmezdi.karbonata gelince yedigimiz pasta kek çörek ekmek hepsinde var ph ını bozacak olsaydı bozardı.kadın direk içine sirke dökmiycak ki ph ını bozsun suyuna birkaç damla damlatıp steril hale getircek suyu ve öyle yıkıycak.Bende hanileyim idrar yanmasında bende sirke damlatılmış suyla yıkadım girişi hiçbişeyde olmadı.Ama yinede doktor tavsiyesi dışında kullanmayın derim hamilelere. hamile degilseniz yıkayın bişey olmazValla ne doktorlar goruyoruz en basit ornek sana en yakinim adet olamiyorum diye gitti doktorun verdigi adet sökturucuyle düşük yapti megerse hamileymis yani bunu yapanda yıllarin doktoru bunu sana söyleyende yillarin doktoru?? Neyse ben insan olarak uyardim bildigim biseyi sonucda burasi kamuya açik alan googlede bile yazsan cikabilir bu yorum.sen istedigin seyi uygulayabilirsin benim verdigim bilgide yanlis degil oyuzden altini çizerek diger okuyanlara belirtmek isterim
Salatayla yemekle bir tutuyosunuz orayi daha neler yani!! Ayrica ben doktor degilim o islemleri yapanda ben degilim bana ne bu tavirlar pardon!Adet olamıyorum diye giden önce bir test yapıym demek aklına gelmemişmi yada korunmasız ilişki yaşayıp yaşamadığndan haberi yokmu.Sirkeli yada karbonatlı suyu çok doktor öneriyor sirkede de karbonattada zararlı bişey yok tam tersi sirkede faydalı bakteriler var ve çok salataya koyulur zararlı olsa yeşiliklerinizi sirkeli suda bekltin zirai ilaçlardan ve mikroplardan arındırır denmezdi.karbonata gelince yedigimiz pasta kek çörek ekmek hepsinde var ph ını bozacak olsaydı bozardı.kadın direk içine sirke dökmiycak ki ph ını bozsun suyuna birkaç damla damlatıp steril hale getircek suyu ve öyle yıkıycak.Bende hanileyim idrar yanmasında bende sirke damlatılmış suyla yıkadım girişi hiçbişeyde olmadı.Ama yinede doktor tavsiyesi dışında kullanmayın derim hamilelere. hamile degilseniz yıkayın bişey olmaz
Salatayla yemekle bir tutuyosunuz orayi daha neler yani!! Ayrica ben doktor degilim o islemleri yapanda ben degilim bana ne bu tavirlar pardon!
Orayı bir tutmuyorum sizin anlayış tarzınız öyleyse yapcak bişi yok.Salatayla yemekle bir tutuyosunuz orayi daha neler yani!! Ayrica ben doktor degilim o islemleri yapanda ben degilim bana ne bu tavirlar pardon!
Önce anlatim tarziniza bakin sonra yargilayinOrayı bir tutmuyorum sizin anlayış tarzınız öyleyse yapcak bişi yok.
Adet olamıyorum diye giden önce bir test yapıym demek aklına gelmemişmi yada korunmasız ilişki yaşayıp yaşamadığndan haberi yokmu.Sirkeli yada karbonatlı suyu çok doktor öneriyor sirkede de karbonattada zararlı bişey yok tam tersi sirkede faydalı bakteriler var ve çok salataya koyulur zararlı olsa yeşiliklerinizi sirkeli suda bekltin zirai ilaçlardan ve mikroplardan arındırır denmezdi.karbonata gelince yedigimiz pasta kek çörek ekmek hepsinde var ph ını bozacak olsaydı bozardı.kadın direk içine sirke dökmiycak ki ph ını bozsun suyuna birkaç damla damlatıp steril hale getircek suyu ve öyle yıkıycak.Bende hanileyim idrar yanmasında bende sirke damlatılmış suyla yıkadım girişi hiçbişeyde olmadı.Ama yinede doktor tavsiyesi dışında kullanmayın derim hamilelere. hamile degilseniz yıkayın bişey olmaz
Canım.benimde aynı sıkıntı vardı. Hem iltahap hem de mantar... Çok çektim artık idrarimi açıdan yapamıyordum. Bir arkadaşım tavsiye etti. Adaçayı yağı ve zeytin yağ. Karıştırıp tampona vajinaya yerlestiriyorsunuz. 2 hafta aralıksız yaptım. 3. Günde çok az kalmıştı agrim. 2 hafta boyunca yatarken koyup sabah çıkarıyorsun. Çok sukur ondan sonra ikisinde tekrarlamadi belki yapmak istersin ve bi faydası dokunur. Sirkeli suyu bende denedin ama sonuç alamadım çok ilerlediği için sanırım.
Aynı üslübla cevapladım cnm.Aynı sertligi gördüğüm için aynı tonla yorum yaptım.Sanki tepkiniz ağır olmuş gibi haklı olabilirsiniz ama sert olmuş
Kimse okonuda dusunmemiski sizin uslubunuzla cevaplamamis..Ama tartismaya atismaya maillisin ki saldirmak istemissin bi zahmet bana dokunmaAynı üslübla cevapladım cnm.Aynı sertligi gördüğüm için aynı tonla yorum yaptım.