- 14 Ağustos 2018
- 20.411
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.734
- 598
- Konu Sahibi lavitabella1
Saçma zaten. Gerçekten değer versen sevsen böyle saçma düşüncelerin olmaz. O yüzden bırakmalısınYa ne bileyim böyle sebepten bırakmakta çok saçma geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma zaten. Gerçekten değer versen sevsen böyle saçma düşüncelerin olmaz. O yüzden bırakmalısınYa ne bileyim böyle sebepten bırakmakta çok saçma geliyor![]()
Yani daha yaşın çok genç..üstelik adamın içine sinmedigi aşikar. Neden ille devam edesin ki iyi birisi diye? Dünyada yakışıklı ve iyi erkek kıtlığı yok. Bu sene olmaz iki sene sonra sen de içine sinen güzel bir adam bulursun elbet.Bu seneye hem ayrılık hem saçma sapan kişiler sığdırdım . bundan sonra da da daha seçici olacam ya . Adam gibi adam şöyle yakışıklı boylu poslu olsun ya hshsh
Ben takılmıyorum.sen de çok uzun değilsin zaten havalanma boşuna.Merhaba herkese
Birkaç aydır biriyle konuşuyorum çok değer veriyor iyi biri ama sorun şu ki boy farkımız yok gibi .
Ben 168 o 171 .zayıf olduğum için daha uzun görünüyorum .e 170 boy da erkek de kısa görünüyor .ya bilmiyorum ki uzun boylu sevgilim de oldu çok saçma davrandı üzdü beni .ama boy takıntımı da aşamıyorum .
Ailem akrabalarım çok dalga geçer bula bula bunu buldun şeklinde ?
Aranızda var mı benim gibi bu soruna takılan
Sen de ne iyimsersin kız.hiç mi hayata karamsar baktığın günler olmuyor anlamıyorum ki.Bence boşver, daha icine sineni bul.
Belli ki olmamış yani bu adamla. Yanına yakistirmiyorsun
Ve
Daha 23 yaşındasın. Neden içine tam sinmeyen biriyle olasın ki?
İyi de ne yani, dünya iyi erkeklerden gecilmiyor, elbet ondan iyileri vardır
Standartıni düşürme
Life is beautiful bacım, yer yeni gün yeni bir güzellik getirebilirSen de ne iyimsersin kız.hiç mi hayata karamsar baktığın günler olmuyor anlamıyorum ki.
Siz sevmiyorsunuz elalem ne der diye düşünüyorsanız maalesef boşa zaman kaybetmeyinMerhaba herkese
Birkaç aydır biriyle konuşuyorum çok değer veriyor iyi biri ama sorun şu ki boy farkımız yok gibi .
Ben 168 o 171 .zayıf olduğum için daha uzun görünüyorum .e 170 boy da erkek de kısa görünüyor .ya bilmiyorum ki uzun boylu sevgilim de oldu çok saçma davrandı üzdü beni .ama boy takıntımı da aşamıyorum .
Niye dalga geçiyorlar hepsi 1 80 mi ? Artı senin kararın bu kimene boyu posu değilde huyu güzel olsun gözü sende olsun bence bunlar önemliMerhaba herkese
Canım Türkiye ortalamasından uzunum sonuçtaBen takılmıyorum.sen de çok uzun değilsin zaten havalanma boşuna.
Benim boyum 1.70 eşim 1.75 topuklu giyince aynı boy oluyoruz nerdeyse hiçte rahatsız olmuyorum yani çokda hoşuma gidiyor hoşta gözükuyor.Bitmedi bu kizların big boy aşkı.Merhaba herkese
Yok ya konuşmayı kestim biliyorum kendimi .acabalarla bir ilişkiye başlayamam ..bir de yok kendini kötü hissetmesin kompleks yapmasın diye de topukluya veda edememkonu sahibi naptin acaba ayrildin mi yoksa devam mi ettin
hakkinda hayirlisi olsun canim :)Yok ya konuşmayı kestim biliyorum kendimi .acabalarla bir ilişkiye başlayamam ..bir de yok kendini kötü hissetmesin kompleks yapmasın diye de topukluya veda edemem