• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapıcam kayınvalidem hep önde geliyor

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
merhaba kızlar en sonunda memlekete yerleştik 5 ay oluyor halen alışamadım buraya sıkıntıdan patlayacağım istanbuldan sonra burası çok kötü ama eşim işinde çok mutlu evimiz ormanın sonunda 3 evden biri market yok çocuk yok çok sıkıcı yer burası en önemli şey kulandığımız suda mikrop çıktı kuyu suyu kullanıyoruz suda insan ve hayvan dışkısı çıktı deliricem çarşıya kiraya gidelim diyorum annesi izin vermiyor ne yapayım eşimde nefret ediyor sudan çare arıyor ama sonuç sıfır ne yapalım mikrobun adı efal coliform anlayan varmı
:43::50:

merhaba kızlar en sonunda memlekete yerleştik 5 ay oluyor halen alışamadım buraya sıkıntıdan patlayacağım istanbuldan sonra burası çok kötü ama eşim işinde çok mutlu evimiz ormanın sonunda 3 evden biri market yok çocuk yok çok sıkıcı yer burası en önemli şey kulandığımız suda mikrop çıktı kuyu suyu kullanıyoruz suda insan ve hayvan dışkısı çıktı deliricem çarşıya kiraya gidelim diyorum annesi izin vermiyor ne yapayım eşimde nefret ediyor sudan çare arıyor ama sonuç sıfır ne yapalım mikrobun adı efal coliform anlayan varmı

üzülme canım hakkında hayırlısı olsun inş.

​Suyunuzu hazır su alın peki diger ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz market falan yok demişsin ya birde kayınvalideniz niye taşınmanızı istemiyor çok mu yaşlı bakıma mı muhtaç sizinle beraber mi yaşıyor ?

damacana su temin ederek buna çözüm bulabilirsiniz..

eşiniz işinde MUTLU tek sorun su sanırım ona da çözüm bulunur. ayrıca market bulunmayan yerlerden toptancı arabaları geçer haftada 1 kez.. orada da öyledir herhalde.:31:

bence şehir gürültüsünden ve karmaşasından sonra kafa dinlemek için birebir. hobi edinip kendinizi dinlemek için iyi bir fırsat.:34:

Eğer çok rahatsızsanız kvnizin karşısına çıkıp konuşun sonuçta siz yaşıyorsunuz onu ilgilendirmez .

Bence suya bir care bulamazsaniz,
Esinizi ikna edip carsiya tasinin...
Damacan suyla nasil bas edeceksiniz ki ?
Sadece icmek icin degilki,
o suyla camasirlarda yikaniyor,
sizde yikaniyorsunuz,
pek saglikli degil bence,
kayinvalidenizle esinizle bi konusun,
cocugun varmi bilmiyorum ama,
onlar icinde zarar yani:25:

Herkes damacana demiş ama o suyu içmek değil sorun asıl sorun o suyla mı yıkanıyorsunuz? Ve buna göz yumuyorlar. Sağlığınızın hepsinden değerli olduğunu söyleyin çünkü sonuçları daha çok üzebilir sizi ufacık bir mikrop kapmanıza bakar ki bu çok olası birşey.

kv.deye göremı yaşıyacaksınız eşiniz bı çözüm bulsun hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak sağlığınızı kaybetmeden

Back
X