- Konu Sahibi karamanlier
uzun süredir takip ediyorum ilk defa yazıyorum güzel ve değerli fikirlerinize ihtiyacım var tek basıma göğüslemekten yoruldum ailemi ikna etmem lazım..
(
2 yıl aralıksız süren bir ilişkim var ondan önceleride ara ara denemelerimiz oldu birbirimizi seviyoruz ama akrabayız
(
(
( yıllardır ondan başkası olmadı bir tek o var evlenmeyı düşünüyoruz ama ailem istemiyor onun ailesi çok istiyor benimkiler istemıyor akrabayız diyorlar onlar deli diyorlar oğlanı ve babasını sevmiyolar seni döver sana küfür eder yapamazsın edemezsin diyorlar ama yıllardır birlikteyiz konusuyoruz ne bana ne ailesine ufak bir saygısızlık yapmadı babası zamanında annesini dövermiş oğluda senı döver diyorlar ilk kez ailemın onay vermediği birşey yapıyorum ama çok sevıyorum annem babam çok inat nasıl ikna edicem bilmiyorum önümüzde zaman var askere gitti sevdiğim benim için gitti gelince evlenicez ama nasıl benim ailem bu kadar karşıyken...onlara da hak vermeye calısıyorum ama bir tane bile hatasını yakalamadım çok aradım ama inanın bulamadım..

2 yıl aralıksız süren bir ilişkim var ondan önceleride ara ara denemelerimiz oldu birbirimizi seviyoruz ama akrabayız