şimdi cagrı merkezını aradım yarın doktor ıle ıletısıme gecırtebıleceklerını soyledıler ama sonuc olarak bu bır tedavı nasıl guvenecegımÖzel hastaneyse cep tel vermiş olmalı. Arayın bence, yada hastanede başka doktora yönlendirmesini isteyin gelene kadar
kesınlıkle mantıklı fakat dusunuyorum da 2 yıl zaten kendı ıstegımle bır tedavı ıstedım ılk tedavıme gecen ay basladım hazır motıve olmusken ara vermekte cok dogru gelmıyorDurumu anlatıp yönlendiriceği biri vardır. Oda bi doktor sonçta. Yada bu ay relax geçirin sadece yumurtlama takvimini kontrol edip. Kafanızı boşaltmış olursunz. Olmazmı?
haklısınız bende oyle dusunuyorum ama zaten 2 yıl sakınlıgım ve sabrımı korudum. yapı olarak zaten cok streslı degılım ta kı reglı oldugum gune kadar ... ama endıse ettıgım suan tedavı olacagım dr yok:)gebe kalamamak benim tecrübem ettiğim kadarıyla büyük oranda STRES kadın ne zaman aman ya olmuyorsa olmuyor dediği an hamile kalıyor çok kafanıza takmayın. bu durumu çevremde ve burdaki konulardada çok gördüm
Ozaman haklısın. Kendi doktorundan başka kimseye güvenemiceksen mecbur bekliceksin. Ama kesin ya bi programla yada başka bi doktorla yönlendirme yapıcaktır. İnşallah mis kokulu bebeğinizi alırsınız kucağınıza en kısa sürede.kesınlıkle mantıklı fakat dusunuyorum da 2 yıl zaten kendı ıstegımle bır tedavı ıstedım ılk tedavıme gecen ay basladım hazır motıve olmusken ara vermekte cok dogru gelmıyor
oyle bır talimat verılmedı dıyorlarSizin doktorunuzun hastalarina bakmasi icin birinin yerine bakmasi lazim o gelene kadar gerekeni yapsin diye bir sorun isterseniz
O zaman doktorunuzu değiştirin.Sonuçta takip hastası durumundasınız.Kendisi yokken size yardımcı olabilecek başka bir doktora yönlendirmesi lazım..oyle bır talimat verılmedı dıyorlarbu da benı endıselendırdı cok sacma degılmı.
ıns canım cok tesekkur ederımOzaman haklısın. Kendi doktorundan başka kimseye güvenemiceksen mecbur bekliceksin. Ama kesin ya bi programla yada başka bi doktorla yönlendirme yapıcaktır. İnşallah mis kokulu bebeğinizi alırsınız kucağınıza en kısa sürede.
ınfertılıte alanındakı doktorun bu sorumsuzlugunuda aklım almıyor dogrusuO zaman doktorunuzu değiştirin.Sonuçta takip hastası durumundasınız.Kendisi yokken size yardımcı olabilecek başka bir doktora yönlendirmesi lazım..
haklısınız bende oyle dusunuyorum ama zaten 2 yıl sakınlıgım ve sabrımı korudum. yapı olarak zaten cok streslı degılım ta kı reglı oldugum gune kadar ... ama endıse ettıgım suan tedavı olacagım dr yok:)
Ozaman söyleyin sizi doktorunuzla irtibata gecirsinler doktorunuzla konusup ne yapicaginiza net karar verirsiniz tabii böyle bir imkan varsaoyle bır talimat verılmedı dıyorlarbu da benı endıselendırdı cok sacma degılmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?