ne yapıcam şimdi:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba kızlar;
2 yıldır gebelık olamadıgından gecen ay klomen kullandım ve sonuc negatıf sımdı bu ay ıcın dr gıdecektım dr ızınlıymıs ayın 22 gelecekmıs. bu ay boşa mı gıdecek. ne yapsam. asıstanına ulasıp dr ile iletısıme gecebılırım fakat muayene vs olmadan nasıl olcak.. dr kendısının bır yonlendırme yapmasını mı ıstesem :( bu tıp durumlarda aranır haber verılır ozel bır hastane nede olsa

Özel hastaneyse cep tel vermiş olmalı. Arayın bence, yada hastanede başka doktora yönlendirmesini isteyin gelene kadar

Özel hastaneyse cep tel vermiş olmalı. Arayın bence, yada hastanede başka doktora yönlendirmesini isteyin gelene kadar
şimdi cagrı merkezını aradım yarın doktor ıle ıletısıme gecırtebıleceklerını soyledıler ama sonuc olarak bu bır tedavı nasıl guvenecegım:(

Durumu anlatıp yönlendiriceği biri vardır. Oda bi doktor sonçta. Yada bu ay relax geçirin sadece yumurtlama takvimini kontrol edip. Kafanızı boşaltmış olursunz. Olmazmı?

Durumu anlatıp yönlendiriceği biri vardır. Oda bi doktor sonçta. Yada bu ay relax geçirin sadece yumurtlama takvimini kontrol edip. Kafanızı boşaltmış olursunz. Olmazmı?
kesınlıkle mantıklı fakat dusunuyorum da 2 yıl zaten kendı ıstegımle bır tedavı ıstedım ılk tedavıme gecen ay basladım hazır motıve olmusken ara vermekte cok dogru gelmıyor

gebe kalamamak benim tecrübem ettiğim kadarıyla büyük oranda STRES kadın ne zaman aman ya olmuyorsa olmuyor dediği an hamile kalıyor çok kafanıza takmayın. bu durumu çevremde ve burdaki konulardada çok gördüm

Sizin doktorunuzun hastalarina bakmasi icin birinin yerine bakmasi lazim o gelene kadar gerekeni yapsin diye bir sorun isterseniz

gebe kalamamak benim tecrübem ettiğim kadarıyla büyük oranda STRES kadın ne zaman aman ya olmuyorsa olmuyor dediği an hamile kalıyor çok kafanıza takmayın. bu durumu çevremde ve burdaki konulardada çok gördüm
haklısınız bende oyle dusunuyorum ama zaten 2 yıl sakınlıgım ve sabrımı korudum. yapı olarak zaten cok streslı degılım ta kı reglı oldugum gune kadar ... ama endıse ettıgım suan tedavı olacagım dr yok:)

kesınlıkle mantıklı fakat dusunuyorum da 2 yıl zaten kendı ıstegımle bır tedavı ıstedım ılk tedavıme gecen ay basladım hazır motıve olmusken ara vermekte cok dogru gelmıyor
Ozaman haklısın. Kendi doktorundan başka kimseye güvenemiceksen mecbur bekliceksin. Ama kesin ya bi programla yada başka bi doktorla yönlendirme yapıcaktır. İnşallah mis kokulu bebeğinizi alırsınız kucağınıza en kısa sürede.

Sizin doktorunuzun hastalarina bakmasi icin birinin yerine bakmasi lazim o gelene kadar gerekeni yapsin diye bir sorun isterseniz
oyle bır talimat verılmedı dıyorlar :( bu da benı endıselendırdı cok sacma degılmı.

oyle bır talimat verılmedı dıyorlar :KK43: bu da benı endıselendırdı cok sacma degılmı.
O zaman doktorunuzu değiştirin.Sonuçta takip hastası durumundasınız.Kendisi yokken size yardımcı olabilecek başka bir doktora yönlendirmesi lazım..

Ozaman haklısın. Kendi doktorundan başka kimseye güvenemiceksen mecbur bekliceksin. Ama kesin ya bi programla yada başka bi doktorla yönlendirme yapıcaktır. İnşallah mis kokulu bebeğinizi alırsınız kucağınıza en kısa sürede.
ıns canım cok tesekkur ederım

O zaman doktorunuzu değiştirin.Sonuçta takip hastası durumundasınız.Kendisi yokken size yardımcı olabilecek başka bir doktora yönlendirmesi lazım..
ınfertılıte alanındakı doktorun bu sorumsuzlugunuda aklım almıyor dogrusu

haklısınız bende oyle dusunuyorum ama zaten 2 yıl sakınlıgım ve sabrımı korudum. yapı olarak zaten cok streslı degılım ta kı reglı oldugum gune kadar ... ama endıse ettıgım suan tedavı olacagım dr yok:)

benim yengem 7 yıl olmadı çocugu normal yada tüp tutmadı hiçbir şekilde en son bana dediki bu tüp bebek tuttu tuttu yoksa ben artık yoruldum bitti bu iş takmıyorum kafama ve o bebişler o zaman geldi ikiz bir kız bir erkek şuan 2 yaşında falan:) ötekinide anlatayım baya bir doktor git gelden sonra kadın hamile kalamıyor ve eşide diyorki herkes çocuk sahibbi olmak zorunda değil. bırak bizimde olmasın herşeyi bırakalım tatile çıkalım yıllarca hamile kalmayan kadın dogal yolla hamile kalıyor. o tatilde :)

oyle bır talimat verılmedı dıyorlar :KK43: bu da benı endıselendırdı cok sacma degılmı.
Ozaman söyleyin sizi doktorunuzla irtibata gecirsinler doktorunuzla konusup ne yapicaginiza net karar verirsiniz tabii böyle bir imkan varsa

klomen kullanımı ve yumurta takibi zaten çok komplex bi durum diil yani kendi dr unuzun olmadığı sürede başka bi dr la ilaca devam edip yumurta takibi yapabilirsiniz dr gelince de onunla dvam edersiniz, hem tedaviye ara vermiş de olmazsınız.

Back
X