- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 53
- 36
- Konu Sahibi Asmidelimeliss
-
heyecan yapma adet dengesiz olur süt veriyorsan ondan gelmiyordur ben sütüm kesildiği an adet oldum.öncesinde de ara ara kanamalarım oldu.Arkadaslar dort aylik kizim var iki bucuk ay önce doktora gittim ve dogum kontrol ilaci aldim iki ay oncede kanama oldu ama adet kanamasi miydi bilmiorum eger adet kanamasiysa iki ay oldu adet olmadim. Bir iki kerede ilaci almayi unuttum ama iliskiye girmedik o zaman. Emzirdigim icin olabilir mi basina böyle olay gelen var mi ? Ayrica sezaryen oldum o yüzden doktor bir yil ara ver cocuk yapma dedi. Ne yapicam evladima nasil kiyarim. Test aldim yapamiyorum. Kafayi yicem
Evet bide oyle bi huyum var . Hemen kötü senaryolari yazip agit yakarim.Dur bakalım, hemen tribe girme.
Bir test yap.
Bence hemen elinizdeki testi alın ve tuvalete doğru yonlenin.korkunun ecele faydasi yok..Evet bide oyle bi huyum var . Hemen kötü senaryolari yazip agit yakarim.
suya abanıyonAksilik cisimde gelmiokafayi yicem kocam su icirip duruyo
Gözünüz aydın yarın muhakkak doktora gidinYaptim negatif cikti cok sükür . Yorumlar icin tesekkürederim.
İyi hadi çok şükürYaptim negatif cikti cok sükür . Yorumlar icin tesekkürederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?