Ne yapicam yardim edin

Asmidelimeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
908
615
53
36
Arkadaslar dort aylik kizim var iki bucuk ay önce doktora gittim ve dogum kontrol ilaci aldim iki ay oncede kanama oldu ama adet kanamasi miydi bilmiorum eger adet kanamasiysa iki ay oldu adet olmadim. Bir iki kerede ilaci almayi unuttum ama iliskiye girmedik o zaman. Emzirdigim icin olabilir mi basina böyle olay gelen var mi ? Ayrica sezaryen oldum o yüzden doktor bir yil ara ver cocuk yapma dedi. Ne yapicam evladima nasil kiyarim. Test aldim yapamiyorum. Kafayi yicem

heyecan yapma adet dengesiz olur süt veriyorsan ondan gelmiyordur ben sütüm kesildiği an adet oldum.öncesinde de ara ara kanamalarım oldu.

ilacı birkaç kere almayı unutmuşsun.
kaldı ki emzirdiğin için muhtemelen minipill kullanıyorsundur, unutmayı geçtim ilacı alma saatinin bile aynı saatte olması gereken ilaçlardır bunlar.
almayı unuttuğun zamanda ilişkiye girmemiş olmanın bir anlamı yok.
korunma etkinliği olmaz hapın.
hapı böyle kullanamıyorsan ria taktır.

Unuttuğunuz günlerde ilişki olmaması riski düşğrmez malesef. Düzenli kullanılmadığı sürece hamile kalma riski vardır.

Umarım hormon dengesizliğidir de bu kadar korkacaksanız doğru düzgün korunun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…