• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam

Duygularınızı anlıyorum ama çok karışık yazmakla beraber ne anlatmak istediğinizi zor anladım.
Tabiki muhatap olmamak en doğrusu ,üstelemenin manası yok.

ilk önce harf hatlarını düzelt ve metni paragraflara ayır okurken ıkındım bildiğin .
Sonra çocuk işte konuşayım ama sevgili olmamayım . Konuşma yoluyla kendimi oylayıp kafasında .
Pek bir şey beklememek lazım . Normal arkadaşmış gibi davran .
Yeni birini bul . Bak o bulmuş ;)

canim cocuk sana sen benden hoslaniyorsun ama ben sadece yaninda mutluyum demis.sonra bu mutluluktan da vazgecmis surat asmis.sonrada sana 3 yillik sevgilim var gorusmuyorduk gorusmeye basladik demis..ben bunlari anladim simdi sen neyi sorguluyorsun bu cocuk aslinda senin askindan oluyor ama gelecege dair kaygilari oldugu icinmi boyle davraniyor??bunu mu demek istiyorsun

Ay ne bu yaa daha düzgün yazamazmıydın hani hani deyip durmuşsun ergen ergen

Sen ilkokuldan tekrar başla HANİ HANİ HANİ. :işsiz:

Bol bol "hani" nin arasından ayıklayabildiğime göre sen çocuktan hoşlanmışsın, hoşlandığın için hareketlerine anlamlar yüklemişsin.

Onun da sevgilisinden ayrı olduğu dönem senin ilgini hissetmek hoşuna gitmiş ama senden karşı cins olarak etkilenmemiş.

Oluru yok gibi. Olur böyle vakalar, önündeki maçlara bakacaksın

Çok karışık yazmışsın yahu. Zor okudum.

Dışardan bakan biri çocuğun sana karşı yoğun hisler beslemedigini çok net anlar ama sen kabul etmek istemediginden midir nedir gerçekleri görmeye direniyorsun. Bence umut bağlamayı kes ve yoluna devam et. Bağlılık geliştirme yoksa üzülen sen olursun.

Yarısına kadar gelebildim, bir yerde koptum olaydan... Okuyanlara kolaylık diliyorum.

sizden hoşlanmadığını açık açık söylemiş kendi kendinize çıkarım yapmanız neden ?
çoc

Kaarşiiim arkadaşınla geyin mi yapıyosun yahu bu nası anlatım. Off şiştim yani hani okuvam diye hani diye hani anladın sen onu:deli:

Kantinde kız arkadaşınıza anlatıyormuş gibi yazmışsınız.
"Hani "lerden konuyu çözmek zor.

Üniversite açmakla eğitim kalitesi yükselmiyor işte.Nolur sevgiliden başka şeylere de yor kafanı biraz

Üniversite açmakla eğitim kalitesi yükselmiyor işte.Nolur sevgiliden başka şeylere de yor kafanı biraz
Yanlış şekilde yazmış olabilirim kusura bakmayın fakat beni tanımadan bu kadar büyük konuşmaya hakkınız yok yorumunuz için teşekkür ederim

Back
X