- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama annesi izin vericek mi vermiyecek mi mesele bu.crossdresser kuzeniniz yani kadın kıyafetlerine ilgi duyan erkek
Şu an aseksüelmiş. İlerde erkeklerden mi hoşlanıcak sence?Şöyle bir şey var. Anne karnında biz bayanlara y kromozomu salgılanıyor ve biz karşı cinsten hoşlanıyoruz. Erkeklerde ise X kromozomu salgılanıyor ve kadınlara ilgi duyuyorlar.
Anne karnındayken hormonların farklı az ve ya çok salgılanması bu durumu doğurabiliyor.
Sen nasıl erkekten hoşlanıyorsan onun bu başlangıç evresine girmesi de o kadar normal.
İlerde kendi cinsine ilgi duymaya başlayacak
Bildiğim kadarıyla yok. Ama kim böyle bişeyi yapabilir ki yani utanır normalde di mi?Ben altında farklı bir durum ve tavır olduğunu düşünüyorum. Annesine ya da yaşadığı bir şeye karşı... bilerek ve isteyerek tepki olarak intikam ya da dikkat çekme amacıyyapmış gibi duruyor. Ailede problem, travmatik bir durum var mı?
Ben durumun cinsel tercihle ilgili olduğunu düşünmedim pek okuduğum kadarıyla. Yaşı kritik. Bir kadınla Cinselliği yaşamadığı için ya da merak edip kendince kendine yasak koyduğu için, babası vefat ettiği için, annesinin y da kızlardeşinin heehangi bir tavrına karşıt olarak, ya da okulda yşadığı ve sizin bilmediğiniz bir travma sonrası vs bu tepkiyi veriyor olabilir. Önceki gittiği psikolog kadın mı erkek mi? Kadınsa erkeğe, erkekse kadın psikiyatriste götürün. Çevresinde kadınlar konuşmuş sen annesi, kızkardeşi. Onunla özel olarak erkek erkeğe konuşan biri oldu mu?Bildiğim kadarıyla yok. Ama kim böyle bişeyi yapabilir ki yani utanır normalde di mi?
Bilmiyorum ama ben çok detaylı konuştum. Bundan sonraki hayatımı kız olarak yaşayacağım diyor ama ameliyat olmicam diyo. Çünki cinsel bişey hissetmiyormuş.Ben durumun cinsel tercihle ilgili olduğunu düşünmedim pek okuduğum kadarıyla. Yaşı kritik. Bir kadınla Cinselliği yaşamadığı için ya da merak edip kendince kendine yasak koyduğu için, babası vefat ettiği için, annesinin y da kızlardeşinin heehangi bir tavrına karşıt olarak, ya da okulda yşadığı ve sizin bilmediğiniz bir travma sonrası vs bu tepkiyi veriyor olabilir. Önceki gittiği psikolog kadın mı erkek mi? Kadınsa erkeğe, erkekse kadın psikiyatriste götürün. Çevresinde kadınlar konuşmuş sen annesi, kızkardeşi. Onunla özel olarak erkek erkeğe konuşan biri oldu mu?
pardon kız olmak istiyormuş olarak okudum evet cross dresser büyük ihtimal günlük hayatında hep öyle yaşamak istiyorsa travesti oluyor https://en.wikipedia.org/wiki/Transvestismkendini cinsel kimlik olarak kadın olarak görüyor anladığım kadarıyla ancak cinsel yönelimi olarak (yani ilişki kurmak istediği cinsiyet konusunda) kadın ya da erkeklere ilgi duyabilir bu belirsiz. çocuğun istediği gibi yaşamaması onun için yıkım olacaktır. ancak ülkede trans bireylerin işi gerçekten çok zor. lgbt bireyleriyle kaymaşıp destek alabilir. tabi bu rüreçte profesyonel yardım alması iyi olacaktır.
cinsel kimlik ve cinsel yönelimin ayrımını anltmoş çok güzel
http://www.kirsaldatipokuyangay.com...n-cinsel-davranis-cesitleri-nedir-rehber.html
Fakat cinsel bi istegi yokmus. Aseksuel yani. Yine de travesti mi olur?pardon kız olmak istiyormuş olarak okudum evet cross dresser büyük ihtimal günlük hayatında hep öyle yaşamak istiyorsa travesti oluyor https://en.wikipedia.org/wiki/Transvestism
Şöyle bir şey var. Anne karnında biz bayanlara y kromozomu salgılanıyor ve biz karşı cinsten hoşlanıyoruz. Erkeklerde ise X kromozomu salgılanıyor ve kadınlara ilgi duyuyorlar.
Anne karnındayken hormonların farklı az ve ya çok salgılanması bu durumu doğurabiliyor.
Sen nasıl erkekten hoşlanıyorsan onun bu başlangıç evresine girmesi de o kadar normal.
Şöyle bir şey var. Anne karnında biz bayanlara y kromozomu salgılanıyor ve biz karşı cinsten hoşlanıyoruz. Erkeklerde ise X kromozomu salgılanıyor ve kadınlara ilgi duyuyorlar.
x kromozomu ve y kromozomu salgılanan bir hormon değil çekirdekteki eşey kromozomlarıdır. kadınlarda xx ve erkeklerde xy seklinde bulunur ve bu değişmez. başlangıç evresi diye bir durum söz konusu değildir. anne karnında salgılanan hormonlarla cinsel yönelimin etkisi olup olmadığona dair net bir bulgu yoktur. arkadaşın bilgileri yanlış ve eksik.Yani cocuk anne kanindayken annesi kadınmi sevmis?