• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapıyım ben fikir verin,,,,,

İncelikten uzak bir davranış.Hiç hoş değil.
Merak ediyorsa bu nedir derdi,oğlu cevap verirdi.İllaki görmesi mi lazımmış ?

Bazen oğlum adına bir arkadaşına hediye alırım.
Oğlum görsün diye pakedi bantlattırmam.Önce gösteririm sonra bantlarız.

Ama tam tersini hiç düşünmemiştim.

yorumların hepsini okudum ama tuhaflık bende galiba ben hiç yadırgamadım:26:...

ben eve gelsem anneme sevgilime hediye aldım desem o da açmamı ister bakmak ister art niyet neden olsun ki anlamadım?

belkı de sevgilin aldı eve gelıp bir bayan olarak annesinin fikrini almak istedi kendi açtı ve yırtıldı..

yani sevgilimin aldığı hediyen paketine canımın sklması bu dünyadaki en son sıkıntım olurdu herhalde..

Son düzenleme:
Anasının huyunu bilmez mi insan, o da annesine göstermeseymiş yada paketi yırtıldı çıkar paketten sadece poşete koy, aceleden paket yaptıramadım falan de o zaman takmazdı insan.

Doğrusu bende merak ederim bunu sorun yapacak bir şey yok bence
Kadının küçük bir hareketinden karakter analizi yapılmış:1: (Biz kadınlar öyle meraksız varlıklarız ki sanki)
Ama sevgiliniz tekrar paketleseydi daha mutlu olurdunuz sanırım... Tekrar ugraşmak istememiş...
Bu durum size deger vermediğini mi gösteriyor:19:
Yada vakti olmadı:9:

büyütülecek bir dert değil bence.annesi merak etmiştir veya oğlu annesinden yardım istemiştir ne alayım konusunda.paketleyip eve götürdüğünde annesi açmış herhalde doğru şeyi mi almış diye.
paketin yırtık oluşuna gelince erkekler böyle şeylere önem vermez.öylece vermiştir size.:1:

Hadi anası yaptı bir densizlik... Sevgiliniz nasıl rahat rahat bunu söyleyebiliyor ki olağan bir durummuş gibi? Tuhaf geldi bana dikkat edin derim. "Özel" kelimesinin anlamını bilmeyen insanlarla yaşamak pek kolay değildir.

Ben kafaya takmazdım cok.Allah baska dert vermesin :27:
Ama yine de sevgiliniz paketleseydi iyidi :44:

Maşallah tek hareketten karakter analizleri yapılmış.
Önyargı nasıl da yerleşmiş kalplerimize.

Gayet masum merak etmiş olabilir, sevgiliniz tekrar paket yaptırsaymış iyi olurmuş ama düşünememiş demek ki.

Olur olmaz doldurmayın kendinizi.

Görgüsüz bir kadınmış boşver takma kafana.
Eski sevgilim bana bir gün bir takı hediye etti çok beğendim hep taktım falan sonradan öğrendim ki annesininmiş o takı kullanmıyormuş, oğlu da bana bir hediye vermek isteyince al bunu götür demiş :)) yani insanlar düşüncesiz, kaba ve görgüsüz olabiliyor oradan pay biç o çocuğa da işte. Böyle insanlar sonradan pintileşip çirkinleşebiliyor bir bardak kahvenin parasının lafını yapabiliyorlar. hiiç bulaşma derim ben sinir olup durursun.

merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir beraberliğim var sevgilim bana bi hediye almış paketi yırtık ne oldu buna dedim annem merak etti açtı baktı dedi. Tamam baksın ama hediye yırtılmış açılmış paketle verilir mi benim de moralim bozuldu. Normal bişey mi bu lütfen cavap yazın

canım bende olsaydım senn gibi düsünürdüm ama benim basımada buna benzer bişi geldi komşunun çocuğu sünnet oldu eşime dedim çarsıya çıkta çocuğa takım al biz iş nedeniyle doğudayız imkanlarımda kısıtlı eve geldi paketi açtım açarken az biraz yırtıldı ertesi günde gidecektik yapcak bişi yok öyle verdim ama acmamın nedeni fiyat etiketini sökmekti .. eşimin aklına gelmez cıkarmak

Back
X