• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapiyim siz diyin:(

emirvesafaninannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
704
102
123
Bana yardimci olun ben dusunemiyorum artik 10 yillik evliyim iki evladim var esim en guzel gunlerimi berbat eden sinirlenince kufur hakaret asagilama herturlu laf eder okulu disardan bitirmek istiyorum izin vermiyor calismak istiyorum beni bosamak icin istiyorsun diyor cocuklarina ilgi alaka sifir anca kiziyor bagiriyor bana herturlu hakareti yapiyor sonrada seviyorum diyor iyice sogudum ondan her lafi rahatsiz ediyor artik evine bakmasi evliligi surdurmek icin yetermi sevgi yok saygi yok guven yok her sinirlendiginde sana guvenmiyorum diye bagirmalar sen kotu insansin defol demeler baskasini bulurumlar iyice soguttu beni evlilikten babamin evine gittim babam beni evden kovdu kendi basima iki cocukla nasil yaparim bana akil verin bu adamin karsisinda aciz olmak istemiyorum cunku babamin kovmasini bile firsat bildi once bosanmamdan korkan kisi artik hic umursamiyo adam yerine koymuyo:(

Bana yardimci olun ben dusunemiyorum artik 10 yillik evliyim iki evladim var esim en guzel gunlerimi berbat eden sinirlenince kufur hakaret asagilama herturlu laf eder okulu disardan bitirmek istiyorum izin vermiyor calismak istiyorum beni bosamak icin istiyorsun diyor cocuklarina ilgi alaka sifir anca kiziyor bagiriyor bana herturlu hakareti yapiyor sonrada seviyorum diyor iyice sogudum ondan her lafi rahatsiz ediyor artik evine bakmasi evliligi surdurmek icin yetermi sevgi yok saygi yok guven yok her sinirlendiginde sana guvenmiyorum diye bagirmalar sen kotu insansin defol demeler baskasini bulurumlar iyice soguttu beni evlilikten babamin evine gittim babam beni evden kovdu kendi basima iki cocukla nasil yaparim bana akil verin bu adamin karsisinda aciz olmak istemiyorum cunku babamin kovmasini bile firsat bildi once bosanmamdan korkan kisi artik hic umursamiyo adam yerine koymuyo:KK43:

valla ben böyle babalara uyuz oluyorum uyuzzzzzzzz:sinirli:
babalık evleninceye kadar değildir
ölünceye kadardır
bir baba çocuklarına ölünceye kadar kol kanat germelidir!
ama nerdeeee

Allah sana kolaylık versin inşallah
boşanman bence şart (elinden geleni yap, aile danışmanlığı falan demeyeceğim çünkü imkansız gibi görünüyor buradan) ama iki çocukla, aile desteği olmadan...
annen yok mu?

babana rest çek
ya beni kabul edersiniz ya da çeker giderim bir daha da beni bulamazsınız, yüzümü göremezsiniz de. eğer dönmek zorunda kalırsam da kendimi öldürürüm de
büyük oyna biraz, şu an için tek şansın ailenin sana destek olması bence

valla ben böyle babalara uyuz oluyorum uyuzzzzzzzz:sinirli:
babalık evleninceye kadar değildir
ölünceye kadardır
bir baba çocuklarına ölünceye kadar kol kanat germelidir!
ama nerdeeee

Allah sana kolaylık versin inşallah
boşanman bence şart (elinden geleni yap, aile danışmanlığı falan demeyeceğim çünkü imkansız gibi görünüyor buradan) ama iki çocukla, aile desteği olmadan...
annen yok mu?

babana rest çek
ya beni kabul edersiniz ya da çeker giderim bir daha da beni bulamazsınız, yüzümü göremezsiniz de. eğer dönmek zorunda kalırsam da kendimi öldürürüm de
büyük oyna biraz, şu an için tek şansın ailenin sana destek olması bence
evlilik terapistine gitmek istedim kesinlikle kabul etmiyor agresif ofke kontrolu yok psikologa git dedim gitmiyor annem var ama pek soz hakki yok cunku babam ne duzgun baba ne duzgun aile reisi oyuzden kendim biseyler yapmam gerekiyor onlardan fayda yok:(

Keşke ailenizin sırt çevirdiğini bilmeseydi..tüm yollar kapalı..kadın sığınma evine başvursanız çocuklarınız yuvaya gidebilir..sanırım tek çare görmeyip duymadan çocukların büyümesini beklemek..eşinizle gerekmedikçe zıtlaşmayın muhattap olmayın.

Bana yardimci olun ben dusunemiyorum artik 10 yillik evliyim iki evladim var esim en guzel gunlerimi berbat eden sinirlenince kufur hakaret asagilama herturlu laf eder okulu disardan bitirmek istiyorum izin vermiyor calismak istiyorum beni bosamak icin istiyorsun diyor cocuklarina ilgi alaka sifir anca kiziyor bagiriyor bana herturlu hakareti yapiyor sonrada seviyorum diyor iyice sogudum ondan her lafi rahatsiz ediyor artik evine bakmasi evliligi surdurmek icin yetermi sevgi yok saygi yok guven yok her sinirlendiginde sana guvenmiyorum diye bagirmalar sen kotu insansin defol demeler baskasini bulurumlar iyice soguttu beni evlilikten babamin evine gittim babam beni evden kovdu kendi basima iki cocukla nasil yaparim bana akil verin bu adamin karsisinda aciz olmak istemiyorum cunku babamin kovmasini bile firsat bildi once bosanmamdan korkan kisi artik hic umursamiyo adam yerine koymuyo:KK43:

bekara hanim bosamak kolay diye bir atasozumuz vardir.
sizin kosullarinizin icine girmeden yorum yapmak abes olacaktir.
benim annem boyle bir durumda kocami parcalar, benim ve cocuklarimin da hayat boyu yuzunu gostermeyecek maddi ve manevi imkani yaratacak gucte. sizin aileniz bu sekilde arkanizda degil anladigim kadariyla. bu durumda bosayip nereye gideceksiniz? annenizin babanizin evinde goreceginiz psikolojik siddet su an gordugunuzden daha farkli mo olacak?

konuya gercekci yaklasmak zorundayiz ne yazik ki, yoksa tabi ki vur kapiyi cik, demek ister gonul.

Evladını yüzüstü bırakan sıfatı baba veya anne olan insanları Allah ıslah etsin. Zaten böyle anne-babalar değil mi kadını vicdansız beş para etmeyen erkeklere mahkum eden.
O yüzden diyorum ki, kadın çalışacak. ÇA-LI-ŞA-CAK.
Ayaklarının üstünde duracak. Kimseye minnet etmeyecek.
Bir iş bulun ve size zerre değer vermeyen bu adamdan kurtulun.

Back
X