Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye uyumadın bacımm kk da in cin top oynuyor.beni de uyku.tutmuyorİlginç yanı bana ablanın en güzel yaptığı bir işi soyle deseler teyzeligi derim. Orası annenin evi istemiyorsa sizi buyursun kendi defolsun. Diyeceğimde pek normal değil bu kardeşiniz bebeğin yakınında fazla tutmayın iyice paranoyak olduk bizlerde.
Yeminlen saatlerdir ev topluyorum hakikat in cin top oynuyor bu kadar dağınıklığını başka bir açıklaması olamazNiye uyumadın bacımm kk da in cin top oynuyor.beni de uyku.tutmuyor![]()
Yeminlen saatlerdir ev topluyorum hakikat in cin top oynuyor bu kadar dağınıklığını başka bir açıklaması olamazkonuyu dagitmayalimda
![]()
Ya afedersiniz de o kim oluyor da annenizin sizin bebeğinize bakmasına size gelip gitmesine karışıyor ! Siz fazla tepenize çıkarmışsınız bunu ! O sabi ona napmışki onu sevmiyor istemiyor ! Delinin zoruna bak yaaŞ
Annemin bebeğime bakmasınada izin vermiyor. İşe başlıcam bakıcı arıcam
Annem garibim ezim ezim ezildi, yeri geliyo tartaklıyo annemi, annecimde 70 yaşında, araya giriyorum banada
Elimden bişey gelmiyor, ben gidince annemin huzurunuda kaçırıyorKimse kusura bakmasin. Babamin evine girip cikmama hic kimse karisamaz.
Ne kardeşim nede baska bir kimse. Adi ustunde BABAEVİ baska kimsenin degil.
Bazi insanlar kardes degil dusmanElimden bişey gelmiyor, ben gidince annemin huzurunuda kaçırıyor![]()